Моето ново начало..

Темата е заключена.

Здравейте!
От много време искам да си направя дневник тук, за да се мотивирам и да постигна желаните цели. И така моята история е дълга, но ще я разкажа на кратко. Момиче на 25 години съм.  От малка съм пълничка, но винаги съм била в нормите докато не влязох в гимназия. Там почнаха да ми се подиграват колко съм дебела, ужасна, грозна и всякакви подобни изрази. Почти с никого не общувах и обидите започнаха все повече да се изсипват върху мен. Започнах да навлизам в мой свят и депресия. Прибирах се от училище и веднага отварях хладилника и изяждах всичко. Качих драстично. Бях вече с наднормено тегло и години наред не си давах сметка, че трябва да отслабвам. Наближи абитуриентския ми бал бях решена, че трябва да отслабна, започнах монодиета и упражнения за 3 месеца свалих 26кг. Това много ме радваше бях достигнала 80 кг, а преди това бях 106. Но тези килограми бяха за много малко време. Записах висше не ми оставаше време за някакъв спорт или за разделно хранене ядях само готови и сухи храни. За година и половина качих 40 кг отгоре. Завърших висшето и започнах работа в офис- пак заседнал начин на живот. Преди няколко месеца започнаха голямите проблеми високо кръвно, повишен инсулин и си дадох сметка, че трябва да започне моето ново начало.. От 20 дни вече съм на хранителен режим и домашни упражнения свалила съм 4 кг. Изчетох тук доста дневници и се мотивирах още повече. Бих искала да споделите още мнения,вашите постигнати цели, спортове. Всичко за което може да си помогнем заедно.
Искам да пожелая успех на всички, който се борят с излишните килограми! :)

Темата беше редактирана от Катрин Кирилова на 12.08.16 15:58.

12.08.16
15:32

Успех, Катрин! :*

казано от Chrisssy на 12.08.16, 15:32:

Успех, Катрин! :*

Благодаря!

Добре дошла! Успех и от мен! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1