Протеин за вечерта

08.02.06
20:48

Здравейте, реших да си купя нощен протеин и съм се спрял на Нутрим,че не се особенно скъпи и (от това,което прочетох) не били лоши като качество.Само,че не знам какъв да си взема дали млечно-яйчния или Pro Gold 90 (казаха ми,че и той е бил такъв нощем).Имам и гейнър Super mass 3000 на Universal,него го взимам само в дните на тренировка по 90 грама след тренировката и на другата сутрин по 40 гр. (казаха ми,че ефекта пак бил добър а и омазняването не било толкова голямо :).Та въпроса ми е кой от двата да избера и как да ги комбинирам двете съставки протеина всяка вечер ли да го пия или само в тренировачни дни?Също така приемането на гейнъра добро ли е или нещо трябва да променя?
Благодаря предварително  :D

KA

08.02.06
22:16

Вземи си про голд 90 той е най-добрия и го праскай сяка вечер !  :wink:

Говориш за два еднакви протеина?!

Гейнъра е добре. Тя мерит. чашка е 60 гр. Може по една сутрин и по една след трен, но както си решиш. И така е добре.

09.02.06
10:11

[quote author=“Kambero”]Вземи си про голд 90 той е най-добрия и го праскай сяка вечер !  :wink:

Тука мога само да се изсмея :lol: . Пълен боклук.

09.02.06
10:38

[quote author=“red”][quote author=“Kambero”]Вземи си про голд 90 той е най-добрия и го праскай сяка вечер !  :wink:

ПОдкрепям РЕД адския боклууууууууук

09.02.06
13:45

[quote author=“manson”]Говориш за два еднакви протеина?!

ох аз съм се объркал верно са едно и също :oops:

А някой може ли да ми каже някакъв друг млечно-яйчен протеин,да не е много скъп.Също така не отказвам и още мнения за тоя на нутрим

09.02.06
13:58

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“red”][quote author=“Kambero”]Вземи си про голд 90 той е най-добрия и го праскай сяка вечер !  :wink:

Подкрепето го с аргументи. Аз използвам такъм протеин и нямам оплаквания...

09.02.06
14:34

Аз съм го ползвал също.Боклук ма на квадрат е “про” голда...

09.02.06
15:26

[quote author=“M16”][quote author=“Don_Korleone”][quote author=“red”][quote author=“Kambero”]Вземи си про голд 90 той е най-добрия и го праскай сяка вечер !  :wink:

Подкрепето го с аргументи. Аз използвам такъм протеин и нямам оплаквания...

Искаш аргументи, ами не усещаш ли соята ,като го пиеш  и ти дразни гърлото. Нутрим са мошеници! Дай го за изследвания на състава и ще видиш.

09.02.06
16:31

Искаш аргументи, ами не усещаш ли соята ,като го пиеш и ти дразни гърлото. Нутрим са мошеници! Дай го за изследвания на състава и ще видиш.

При мен няма такива проблеми но твоето мение определено ме заинтересува с това твърдение. Къде става проверката В ХЕИ?... А за цена можеш ли да ми кажеш... Питам те защото по думите ти излиза, че знаеш със сигурност :lol:

09.02.06
16:32

а някой да ми каже някакъв друг млечно-яйчен... :roll:
на народна цена  :)

10.02.06
09:54

[quote author=“M16”]

Искаш аргументи, ами не усещаш ли соята ,като го пиеш и ти дразни гърлото. Нутрим са мошеници! Дай го за изследвания на състава и ще видиш.

При мен няма такива проблеми но твоето мение определено ме заинтересува с това твърдение. Къде става проверката В ХЕИ?... А за цена можеш ли да ми кажеш... Питам те защото по думите ти излиза, че знаеш със сигурност :lol:

Изследванията са 40 лв , ние вече сме го дали.

По-добре пробвайте продават насипен казеин за около 20лв и там няма гаранция , но е по-добре от този боклук на Нутрим , който няма как да струва просто  16-18лв килото  ако не е пълен със соя и други боклуци, не се връзвайте на лъскавите опаковки.

10.02.06
14:54

Aбе не знам кво има в бг протеините, ама ей сега се изръсих за whey supreme na UN, че НВД и БГ протеин за мене е мисията невъзможна !

11.02.06
11:41

ДОбре тогава,а за млечно-яйчния на Universal какво ще кажете?
ПС - видях,че малката разфасовка е 1.5 лб това колко кг са ?

11.02.06
13:57

[quote author=“red”][quote author=“M16”]

По-добре пробвайте продават насипен казеин за около 20лв и там няма гаранция , но е по-добре от този боклук на Нутрим , който няма как да струва просто  16-18лв килото  ако не е пълен със соя и други боклуци, не се връзвайте на лъскавите опаковки.

Давали сме про голд в ХЕИ - на биологичен анализ - 57 % белтък а не 90 пълна лъжа , пълен с НИШЕСТЕ -друго нямам какво да кажа...

11.02.06
16:19

Добре до то и на мен не ми харесва тоа Pro Gold 90,но какво остава преди лягане?? Някоя друга фирма с такъф вид протеин,който някой е ползвал да предложи??

[quote author=“SpUd3r”]ДОбре тогава,а за млечно-яйчния на Universal какво ще кажете?
ПС - видях,че малката разфасовка е 1.5 лб това колко кг са ?

0,680388555 кг

GU

11.02.06
17:28

Това за иследванията в ХЕИ мен лично доста ме заинтересува. След като разбрахме, че в PRO Golda на Nutrim има само 57% белтъчини нека видим какво има в другите аналози от други фирми. Мисля, че това ще бъде една от най-полезните информации в раздела за хранителни добавки, ако съумеем да съберем информация от независими експертизи.
Нека ги разнищим тия мошенници

RA

11.02.06
20:15

ако мислите че другите БГ фирми не ви лъжат.............

SI

12.02.06
00:46

Мле4но-яи4ен...категори4но:)

12.02.06
13:08

[quote author=“XaMaLLa”][quote author=“red”][quote author=“M16”]

Давали сме про голд в ХЕИ - на биологичен анализ - 57 % белтък а не 90 пълна лъжа , пълен с НИШЕСТЕ -друго нямам какво да кажа...

Ок, дотук новините не са добри :( ... А някой да е давал за изследване протеини на други фирми, които не са БГ... Оптимум, Мусаши... Понеже разбрахме, че нашите лъжат, а другите дали са честни, как мислите?

12.02.06
15:43

Не че нещо ама докато някой не покаже документ, който да доказва наличието на еди какво си в еди кой си продукт, аз лично не бих го приел сериозно.

EN

12.02.06
16:05

Аз ползвам Super Protein 88 или NSP Protein и двата нa Weider,много съм доволен!

12.02.06
16:08

[quote author=“emzo”]Не че нещо ама докато някой не покаже документ, който да доказва наличието на еди какво си в еди кой си продукт, аз лично не бих го приел сериозно.

Така си е. Аз спокойно мога да имам магазин за ХД и да предлагам Оптимум (примерно) и да плюя всички БГ марки ХД защото са по-евтини и т.н....
Да се надяваме, че всички сме честни спрямо един друг понеже в този форум сме за да си помагаме с каквото можем, а не...

По-здрави! 8)

12.02.06
17:03

[quote author=“energymax”]Аз ползвам Super Protein 88 или NSP Protein и двата нa Weider,много съм доволен!

Ако може да кажеш как са им цените???

12.02.06
18:25

на JC имат един протеин - Сумнамбул се казва и е смес от казеин и сурватка ако не се лъжа на “народна” цена към 20 лв 500 грама
само че JC :)

EN

12.02.06
19:00

[quote author=“Don_Korleone”][quote author=“energymax”]Аз ползвам Super Protein 88 или NSP Protein и двата нa Weider,много съм доволен!

30-38лв,ама не си спомням точно единя е 600гр кутията а другия 750гр!

13.02.06
11:48

[quote author=“energymax”][quote author=“Don_Korleone”][quote author=“energymax”]Аз ползвам Super Protein 88 или NSP Protein и двата нa Weider,много съм доволен!

30-38лв,ама не си спомням точно единя е 600гр кутията а другия 750гр!

Ок 10х ще ги потарся из магазините  :P

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1