Искам съвет

Темата е заключена.
DI

03.02.06
16:03

Искам да напрая цикал винстол (орално на хап4ета) с сустанон бихтели ми казали как да ги зимам
и как да ги пия помогнете братлета  :D

03.02.06
16:53

Дай инфо - години , стаж и др

PA

04.02.06
00:30

по добре омнандрен от оптеката вместо състонон-хем по евтино хем ши знеиш че не е менте

DI

08.02.06
21:10

[quote author=“pavel`”]по добре омнандрен от оптеката вместо състонон-хем по евтино хем ши знеиш че не е менте

зна4и 186 сам 90 кг имам стаж 3 години и ся ре6их да фкарам малко химиа.
павел за 6то омнадрен да не би да я по хубаво  някои да ми каж за6тото мно го не разбирам
а за парите няма зна4ение  по скапо или по ефтино което е по хубаво тва ми кажете

Не замествай букви с цифри !!!
DJGorgio-Astor

HR

08.02.06
23:10

Стой си със Сустанона щом парите не са фактор: Омнадрена така те надува с вода, повече от Суста

500 мг/седм Сустанон
350 мг/седм Вини

Що се отнася до Сустанона, вместо две инж по 250 мг, една в понеделник и една в 1етвъртък, се пробвай да го биеш през ден-два да се възползваш от Пропината в него. Винаги си го има спора как най-добре е да се бие Суста, но от личен опит ще ти кажа че като се бие през ден два ефекта е по-добър. Аз последно правех 10 седм Сустанон + дека и Бионабол, като Сустанона го биех по ампула в понеделник и една в четвуртък. На 6-7 седм ударих плато, когато почнах да бия сустанона пред ден два, и последните 3 седмици силата ми драпна много и качих още 2-3 кила.
Успех

PA

08.02.06
23:49

разликата мажду омнандрен и състонон я усещат само профисионалисти те са почти еднакви

DI

09.02.06
10:22

ок пи4 много ти благодаря за савета ама например цикала като е 7 седмици тоя сустанон секи пат ли така да го биа понеделник и 4етвартак и ожте нежто да ми кажеж за винстрола как да го пиа ама я на хап4ета двете как да ги са4етая.

и ожте нежто да та питам ка4ил си само 2-3 кила от него такали ас викам да ка4а около 10кг от тях много малко бе 3 кг кав я смисала тогава ас с протийн 6а ги ка4а тея кила и дали сустанона с винстрола е хубава комбинациа

За последен път те предупреждавам Не замествай букви с Цифри !!!!
Не пускай поредни постове !!!!
DJGorgio-Astor

09.02.06
14:26

[quote author=“DIDKO”]и ожте нежто да та питам ка4ил си само 2-3 кила от него такали ас викам да ка4а около 10кг от тях много малко бе 3 кг кав я смисала тогава ас с протийн 6а ги ка4а тея кила и дали сустанона с винстрола е хубава комбинациа

ентусиаст  :)

KP

10.02.06
12:54

[quote author=“HomeBoy Recz”]Стой си със Сустанона щом парите не са фактор: Омнадрена така те надува с вода, повече от Суста

500 мг/седм Сустанон
350 мг/седм Вини

Кои са тея каки Вини и Суста?

10.02.06
18:07

Братовчедки на Пара и Дека

DI

11.02.06
11:54

[quote author=“Rafael”]Братовчедки на Пара и Дека

абе молявиса кажете ми дали я хубава комбинациа

KP

13.02.06
19:45

[quote author=“DIDKO”][quote author=“Rafael”]Братовчедки на Пара и Дека

абе молявиса кажете ми дали я хубава комбинациа

“хубава” е, и не слушай мненията за сустанона,
Вземи си омнандрен, няма разлика

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1