попълването на дневник явно ще е предизивкателство :))
не бях тренирал 10 дена ,поради различни причини - работа, депресия и най-вече дискомфорта , който чувствах в залата , която посещавах ...та тези дни реших да се взема в ръце и да се мотивирам да си намеря зала , в която да мие приятно да тренирам.
..и след хубаво мързелуване и добър сън !!! , днес ходих в друга зала , за която предварително бях чувал ,че ходят само баДки :)
БаДки не видях , но залата беше приятно полупразна..и ...загравка , последвана от :
1.лежанка - загравяне с 50 кг х 10-12 ; 2х4-6 х70 кг ;2х4х 90кг; 2х2-3 х 100 кг - сам без да ме пази никой , килограмите летяха , дори мислех ,че нещо не е наред с лоста и ходих да питам да не би да е по-лек . Не беше ! Точно 20 кг си е.
2. горен скрипец широк надхват - загравка с 50 кг ( много пъти ) ; 3х5х70 кг ;2х4х80 кг ;
3.горен скрипец с подхват - 3х5х70 кг ; 2х4 х 80 кг.- никакаъв проблем .Килограмите “летяха”:)
4.раменна преса с щанга - 3х4х50 ; 2х2х60 кг - никога не бях правил 60м кг .Отново приятна изненанда.
5.клек - това ми е слабата част . Не обичам да клякам, не обичам да ми пукат коленете , дори и да ги разтварямн встрани , както казва Сашо...просто правя го , но повече за техника и не гоня тук олимпийски резултати - клек загравка с 50 кг ( много пъти); 2х4-5х 70 кг ; 2х4х90; 2х1х100 кг ;
6.коремна преса под наклон с 15 кг дъмбел - 3х8-10
всичко това за около 50 мин вкл.загряването!
За инфо - тези дни започнах да пия витамин Д + клеева тинктура за подсилване на организма ,а днес преди тренировка бях изпил една енергийна напитка Тафф.
хайде хайрлия да е . в понеделник почвам редовно кръговете :))
PS. Забравих да напиша ,че правих набирания с подхват ..колко ..не помня :))
Мнението беше редактирано от Албаст на 04.12.15 10:26.
високо изтегляне - 3х8х 30 кг
раменна преса с дъмели- 3х 8 х 15 кг
лежанка тесен хват - 3х 6-8 х 60 кг
планк 2х 40 секунди
набиране на горен скрипец с тесен хват - 4х 8 х 80 кг
набиране със собствено тегло 2-3 х 2-3 пъти
клекове с диск в ръцете 3х10 х 20 кг
;)))))))
Понеделнишка тренировка в неделя : 1.
1. Тяга - 3 х 3 х 120
2.клек - 3х3х80
3.набиране с подхват - 4х3х...около 110 кила свиня;
4 .лежанка 3х 3х 90
5.раменна преса с дъмбели 3х3х 15 всеки
6.планк 2х 50-60 сек.втория път по- малко.
Храна : палачинки ( аз си ги правя, която ме земе , ще и ги нося в леглото ;)) ); След тренировка : пиле, краставица, фъстъчено масло с 50% белтък ! , протеин на прах...
Движение за деня : до момента ок.5 км.предстои още ( последното го пиша саркастично)
Няма да пиша, че като сам мъж съм чистил , прал и подреждал...някои и тва броят за движение :)))
Извод : аз съм дебело, мързеливо , депресирано копеле със слаба воля и така далече няма да стигна !
тренировка вчера: нямаше :) залата затворена послучай 24 ти !
движение за деня: 1-2 км
сън: 23; 30 - 07:00 - мамка му ! можеше и повече :)
изгледах половината сезон “Game of Thrones “, не защото много ме кефи , а защото има секси девойки.
днес съм затрупан от работа в офиса . работата двойно , а шеф ами е скапан. на всичко отгоре само някви дърти кифли ми се натискат .Ще се наложи да правя секс сам ;(
храната ; хляб с елда , сирене, локумени Фафли от Лидъл .
добрата новина : от лежанката вече осезаемо ми растат цици :) доживях да се радвам на това , все едно съм някоя мацка . Мн съм Happy :)
p.s. Надявам се ,че улавяте иронията ! :))) айде със здраве :)
тренировка вчера:
клек- 3х3 х 90 кг - хм....абе пак ми пУкаха коленете , и почервенях като рак , нно поне са хубави , дълбоки клекове , задника ми опира петите почти. казвам го ,защото има БаДки дето слагат 120 и кляка на 1/4 и гледам ,че се мисли за много корав, а реално не преминава 90 градувовата линия.
лежанка- 2х5х 80 кg + 2 x 3 x90 kg
раменна преса с дъмбели 3х5х 15 кг всеки + 2 х2 х 17,5 кг
малко набирания на лост 2-3 х 2-3
залата беше пълна с бадки и идиоти, не можеше да се обърнеш въпреки късния час. не мис е чакаше за тяга, затова толкова .
движението да го пиша ли? :)))щот ходене нямаше .
Мнението беше редактирано от Албаст на 27.05.16 13:38.
Такаа...не че някой го интересува, но все пак :
1.клекове - забравяне с 50 кг = 2×8; 2×4×60;2×3×80;2×3×100;
2.рамо с дъмбели - заигравка с 2×7,5; 3×4×17, 5 кг всеки.
3.лежанка 3×5×80; 2×3×90;
4.chin ups -собствено тегло 3×2 трагедия!
5.коремни преси с тежест 15 кг= 3 серии
Движение за деня, чистенето бе вчера, сън - рано е да се каже...и аз като някои други си търся жена до 35,да готви , аз ще чистя, че иначе закво съм и
Хаххаха :)))) успех с жените, на подходящо място си писал. Само че не си сложил долна граница :)
казано от kaloyan на 19.08.16, 10:56:
Хаххаха :)))) успех с жените, на подходящо място си писал. Само че не си сложил долна граница :)
е пааа......30-35 години, висше образование задължително ( щот с прости п-дки не моа се понасям) , с голям , но стегнат задник тип Porsha Williams Queen , да може да twerk-ва , да прави млечна баница и неделни мекици ..и да не кляка с повече тежест от мен ...абе сеш’се ;)
Слава богу , нямам обсесията да съм назобан баДка , щото напоследък се наплаших от от разни там връзвания тип Анита Мейзер ...
иначе : сън 00:00-08:00 - малко е :) мога и повече да спя в работен ден .
храна баничка с боза от баничарницата пред блока - знам ,вредно е , дебел съм , но пък е вкусно :)
на обяд двойна свинска пържола с гарнитура зеле и лютеница и 2 филии хляб.
сега - следобедно кафе и цигарка - пак не е полезно казват някои , но пък ми е хубаво .
вечеря - не знам още .
гледам на работа Star Wars the Force awakening ...кво да праиш петък е..ще си ходимЕ по родните места след малко :))
ай със здраве :)
19.08.16
15:02
Човече, ти си моят идол!
недей ,че виж какво се случва напоследък с форумните идоли :))))
пък аз нито на щанги, нито на бицепс , нито на спорт съм кой знае какво....По-скоро съм клавитурен нинджа , отъркващ Его-то си около коравите баДки :)))
19.08.16
15:29
казано от Албаст на 19.08.16, 14:59:
е пааа......30-35 години, висше образование задължително ( щот с прости п-дки не моа се понасям) , с голям , но стегнат задник тип Porsha Williams Queen , да може да twerk-ва , да прави млечна баница и неделни мекици ..и да не кляка с повече тежест от мен ...абе сеш’се ;)
ай със здраве :)
Вземете се с Кобрата, все ще се срещнете някъде по средата на изискванията, при добър пазарлък :D
казано от Joe Musashi на 19.08.16, 15:29:
ай със здраве :)Вземете се с Кобрата, все ще се срещнете някъде по средата на изискванията, при добър пазарлък :D
ейй..дева маамо...като отворена книга съм , нищо тайно няма вече...аз съм нейн таен почитател от едно известно време насам , но не съм разбрал още дали може да twerk-ва и s правенето на неделните мекици как е, пък и съм дърт за нея ...на 37 съм ... ..:):))))
Мнението беше редактирано от Албаст на 19.08.16 15:49.
19.08.16
17:46
казано от Албаст на 19.08.16, 15:38:
казано от Joe Musashi на 19.08.16, 15:29:
ай със здраве :)Вземете се с Кобрата, все ще се срещнете някъде по средата на изискванията, при добър пазарлък :D
ейй..дева маамо...като отворена книга съм , нищо тайно няма вече...аз съм нейн таен почитател от едно известно време насам , но не съм разбрал още дали може да twerk-ва и s правенето на неделните мекици как е, пък и съм дърт за нея ...на 37 съм ... ..:):))))
Напротив, на 37 си тамън. Тя гони трийсетака, целия форум чува цъкането на биологичния й часовник.
:d
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 19.08.16 17:47.
Ееййй...стига сега де , харна си е момата...;
Малко дръпната , но това може да се коригира
Мнението беше редактирано от Албаст на 19.08.16 23:11.
22.08.16
16:36
Албаст, CV и снимка гол в цял ръст :)
казано от Queen Cobra на 22.08.16, 16:36:
Албаст, CV и снимка гол в цял ръст :)
Пламен се казвам , приятно ми е ;) Заралийски Бек, висшист , на 37 ,Ваш горещ почитател , мадам! Чета с интерес всеки ред от дневника Ви, а снимките гледам преди лягане...за по -добър сън :) Като спортни постижения нищо особено - предимно липса на сън , но мързел в изобилие.Един от най-трагичните ученици на “бат С.”.Снимката на профила е , когато съм в топ форма.Снимка гол...танто за танто , но нека пърсе епилирам :)) Ако вече съм възбудил интересът Ви, бих могъл да отскоча уикенда за едно кафе в Ловеч ;)) Хайде , че имам да събирам пране и да мия .Мисля да прегреша после с една ФПХ.
Мнението беше редактирано от Албаст на 22.08.16 21:37.
22.08.16
21:18
Пацо, къртиш брат, еваларка 8-)
А това къде миеш не си признавай, че много от съвременните моми, само това и чакат да чуят.....Кобрата разбира се не е сред тях, вервай ми. Работно момиче си е тя :)
Чистя, пера, простирам , готвя ( верно не много добре , но..) .Да гладя само не мога.Не твърдя , че ме кефи да правя всичко от изброеното..просто нямам избор ;) те днешните повечето няма как да ги впечатля с това, пък и тук сред толкова батки, каки, трибойци, кунг фу манияци тип “щанги и кик бокс”...кво да се хваля с това? Все едно да си меря оная работа с на магарето...дето има един лаф от моя край ;)))) ..и понеже това не е ” лична драма “форум :
Тренировка днес: ...ми нямаше .Причина: снощи спах зле( по принцип имам проблеми със съня от няколко години) и след 10 ч.раб ден ми е заспало и вяло.Предната вечер пак малко сън...и така.Тренировка нет! :)
Движение за деня : 1-2 км.
Храна : по- добре да не казвам , като калории е ок.2600 кк грубо. Имаше 1ФПХ ;))
Не ви знам останалите как съчетавате работа, семейни задължения и щангите, а с умората как се борите, но...засега толкова мога.
22.08.16
21:42
Аз от над 10 г. сигурно не заспивам по-рано от 24.00 ч. и се събуждам сам към 06.00 ч. въпреки да съм настроил телефона за 06.30 ч. Просто се излежавам до към 06.45 ч. Не зависи от мен, и да легна в 22.00ч. все тая. След полунощ ми се приспива, колкото и да съм работил, тренирал и ял пил накуп от всичко взето заедно. Не знам защо така. Даже в повечето случаи лягам вече окло 24.00 ч., защото трябва, като много пъти не ми се и спи. Е, като легна заспивам де.
22.08.16
21:51
казано от Албаст на 22.08.16, 21:34:
Не ви знам останалите как съчетавате работа, семейни задължения и щангите, а с умората как се борите, но...засега толкова мога.
Опитай с повече витамин С ;)
Мнението беше редактирано от Теди Илиева на 22.08.16 22:14.
Благодаря Ви, Теди , но моят случай е малко по- особен .Аз не съм точно самотен родител ( сега уплашихме госпожица Кобрето ) , макар да имам нещо общо. Факт : прибрах се в 19:00 и ...психиката ми отказа - смачкан и изморен съм .Както и да е , утре също е ден ;)
Госпожица Кобре, нищо не казвате? ;) Да Ви изпращам ли цветя в службата , придружени с картичка или докато не изкарам sic pack , хич да не си и помислям?? :)))
22.08.16
22:16
Мчи кък :) Ама прати до деловодството, да се пукнат от завист бабичките :)
А, не деца не гледам, само ако е над 10-12 години, може.
Адресирано до г-ца Кобре, деловодство , риовсв Ловеч?
После ще пием ли кафе??
Ако желаете мога да мина да ви взема с моето бяло Мондео и да отскочим до Търново?Тъкмо мога да ви закарам да се видите с госпожа майка ви в Горна, например ;) 2в1дет се вика...:))
22.08.16
22:48
A не, не! РИОСВ е в Плевен :) Тц, тц, не следиш ти, не следиш ...
Предпочитам високи тъмни джипове, ма квото имаш сега ... И Мондео става :)
Добро утро!
След като сме на път да постигнем споразумение с госпожица Кобрето, снощи имаше сън 00:00-07:30.можеше и по- добре!
В София , гадно време, човек да му се отще .
Закуска: една карниера + малка боза !
кафе 1 в 1 - демек чисто еспресо от машината.
Няма мюсли, няма овес ( аз да не съм магаре) , нЕма котидж - чак толкова метросексуален не съм :))Надявам се довечера да клякам и да правя лежанка.
Хайде приятен ден !
Мнението беше редактирано от Албаст на 23.08.16 09:59.
казано от Албаст на 22.08.16, 20:59:
... Снимка гол...танто за танто , но нека пърсе епилирам :))
Хаха, човек, отначало помислих че това е на латински и се напънах да разбера какво значи. :D
вчера , леко така , небрежно :
клекове - 50 кг загрявка; 4 по 80 - 3 серии; 3 по 100 - 3 серии;
лежанка - 8 по 60 - 2 сериийки загрявка; 4 по 80 кг - 3 серии; за 100 нямаше кой да ме пази
раменна с дъмбели- 2 серии по 8 пъти по 12.5 кг всеки дъмбел; 2 серии по 3 пъти по 17,5 кг всеки дъмбел;
планк - 1 серия 60 сек; 1 серия 40 сек;
за ок. 35 мин всичко това . много батки имаше , нямаше място в Титаниума. Имаше и една кака , леко прецъфтяла , нещо като фитнес интрукторка ок.35 те , тренираща други каки на тази възраст . явно вчера им беше ден да демонстрират на всички wannabe бадки каот мен новите тениски на Титаниум, черни едни такива , та всички бяха вкарали лошите погледи , пъчеха гърди..:)) аз им казах ,че 20 кинта за фанелка няма да дам, ако искат като редовен клиент да мие подарят :))
харнаата няма квода я описвам- имаше и пържола , имаше и ФХП-та ...
хубавото е че след раздвижването , изпих един бирок и спах като къпан , та пропуснах да видя госпожица Кобре дали е качила нова снимка на обувките си :)
днес сутринта преди 1 ФПХ изпих един фет бърнер , че нали се разбрахме ,да вадя сикс пак за лятото. проблема е ,че понеже е нагладно , нещо мис е гади стомаха и се оригам на фет бърнер ....сега ще зема едно шварц кофи и да почвам да бачкам ,че ще спре транспорта в западна европа:)
Страхотен и усмихнат ден - както е много модерно сега , разни юпита и тв водещи да поздравяват сутрин:))))
П.С. Понеже много от вас , особено софиянците не знаете какво е карниера , ето :
http://zi4e57.blogspot.bg/2015/03/blog-post_15.html
Мнението беше редактирано от Албаст на 24.08.16 09:38.
въпроси два броя:
1. вярвате ли на изчиленията на MYfitnessPal ?Защото ми се струва ,че смята твърде голям дефицит? излиза ,че за да свалям трябва да ям с 700 калории по-малко, което ..ми се с трува доста и ми се струва ,че е твърде голям дефицит .
2 въпрос - доколко е верен Sports tracker? Дали изчислява вярно изразходвани калории? за разстояния е горе-долу верен , но доколко смята вярно калориите?
някои с достатъчно опит да каже , моля? :)
Today:
1.високо изтегляне от земя 3 серии по 8 по 35 кг.
2.раменна с дъмбели-3серии по 8 х12.5кг
3.тясна лежанка 3х8х55 кг.
4.клеГ с диск в ръце - 3серии х 10 пъти х 15 кг.
5.горен скрипец с тесен подхват 4серии х8 пъти по 70 кг
6 .планк.3 х50-60 сек.
Всичко през минута-две.
Изпоти ми се хубаво задника!това ми е любимата тренировка!хем пот се лее, хем сърцето ми изхвръква от гърдите.
Днес в залата и климата беше по- позитивен.Каката около 35 те , дет го раздава инструкторка , демонстрира форми в yoga pants. Пак некви каки, мои наборки тренираха, клякаха за задник, ” чекнеха се” както казваме по моя край...т.е имаше и как да оплакнем окото в паузите.Дежурните баДки сгъващи за бицепс...абе дето се вика, ако госпожица Кобре тире Спасова изхвърли букета , който съм и пратил по ЕКОНТ, имам и алтернативи...хихихи ;)))
Пак да кажа - това ми е любимата тренировка от програмите на бат С.!!! Не ме скапва като клека и съм приятно изморен.
Раздвижване през уикенда:
Ходене с щерката по паркове и градини в СтЗ. - около два- три часа в събота.
Днес понеже бяхме на празник и хапнахме доволно , затова после да раздвижим стомаха клекнах около 60 пъти със собствено тегло + дъщеря ми на раменете т.е 25 кг.
Утре се надявам да има възможност за тренировка в София, но както знам понеделник е световен ден за лежанка и клек ” та...щр видим, дано има място.
28.08.16
17:17
Кръшкач! (nbad)
Още нищо не съм получила!
:)
казано от Queen Cobra на 28.08.16, 17:17:
Кръшкач! (nbad)
Още нищо не съм получила!
:)
Е, през уикенда кой да дойде? Пък и бабетата в службата ти не са на работа, няма кой да види..търпение малко :)
1.клек - 2 загряващи серии по 10 клека с 50 кг; 2х3х80; 2х2х100 кг
2.рамо с дъмбели 3х4х17, 5 всеки
3.лежанка 3х4х80 кг
Набирания -0 ! Нещо нямах пауър и се отказах.
Коремни преси 2-3 серии.
Нищо особено , пълна зала Понеделник ми е психически дискомфорт да се бутам с другите, затова толкова умряло.
Калории за деня: ок.2600.
Малко телевизия или малко книжка и после ще отивам при Морфей , че снощи нещо не беше качествено.
1.високо изтегляне от земя 3×8×35 кг
2.раменна с щанга , прав лист 3×8×40 кг
3.клек с диск в ръце 3х8х20 кг
4.планк 2х 40 сек.
Като изключа изтеглянето , в което задобрявам и се превръща в едни от любимите ми упражнения, то за всички други бях разконцентриран...но иначе понеже правих всичко през минута , пот се ля доволно.
Стана ми любопитно една бягаща пътечка , на която една мацка бягаше и след като тя приключи се качих да я пробвам.Имаше разни програми - 5 км , 10 км , кардио...и понеже видях една на която пишеше fitness rest, реших да пробвам какъв е аджеба този тест.нагласих възраст, килограми и тн. И машината тръгна..поставих ръце на ръкохватките и след около 5 мин .достигнах 155 удара в минута.машината спря и изписа , че моят коефициент е 31,75. Е сега се чудя кво значи тва?? Някои знае ли?
Днес ,по случай голямата екскурзия на софиянци към родните места, мисля да си тръгна по-рано от работа и пътьом да посетя една заличка , там до Гребната в ПлД, където гравитация липсва... да видим ..
казано от Албаст на 31.08.16, 20:57:
...
Имаше разни програми - 5 км , 10 км , кардио...и понеже видях една на която пишеше fitness rest, реших да пробвам какъв е аджеба този тест.нагласих възраст, килограми и тн. И машината тръгна..поставих ръце на ръкохватките и след около 5 мин .достигнах 155 удара в минута.машината спря и изписа , че моят коефициент е 31,75. Е сега се чудя кво значи тва?? Някои знае ли?
Това за коефициента не го знам, но и не знам защо на 155 ти е спряла програмата, ако има нещо общо с максималния пулс, максималния пулс се смята най- просто като от 220 извадиш възрастта.
Ако където ще ходиш довечера е залата на Сашо, може ли информация къде се намира и има ли нещо като работно време, и нормален фитнес ли си е това където можеш да си платиш за тренировка или има тайно ръкостискане да бъдеш допуснат?
Мнението беше редактирано от Димо на 02.09.16 13:59.
казано от Албаст на 25.08.16, 17:17:
въпроси два броя:
1. вярвате ли на изчиленията на MYfitnessPal ?Защото ми се струва ,че смята твърде голям дефицит? излиза ,че за да свалям трябва да ям с 700 калории по-малко, което ..ми се с трува доста и ми се струва ,че е твърде голям дефицит .
...
някои с достатъчно опит да каже , моля? :)
Колко калории ти дава на ден, колко килограма си и колко си му казал да сваляш на седмица?
02.09.16
14:17
казано от Димо на 02.09.16, 13:55:
просто като от 220 извадиш възрастта.
Не винаги и не за всеки човек.
казано от Димо на 02.09.16, 13:55:
Ако където ще ходиш довечера е залата на Сашо, може ли информация къде се намира и има ли нещо като работно време, и нормален фитнес ли си е това където можеш да си платиш за тренировка или има тайно ръкостискане да бъдеш допуснат?
Я дойде, я не :)
Не е точно нормален фитнес, принципно може да си платиш за тренировка и да влезеш, но не и по времето, в което водя групата, тогава просто няма място за свободни електрони. Ако искаш да си само сеирджия - тайно ръкостискане, тоест да те доведе приятел, на който аз съм позволил да те доведе, или да имаш договорка с мен да дойдеш да погледаш или да пробваш...или носиш бутилка хубав малц за вход :D
Залата е в сградата на входа на Ученическия стадион, до бившия басейн Балона.