25.08.16
23:19
Казвам се Гонзало и съм на 15 г като тренирам от 6 годишен и за скромният си сташ от 11 години тренировки съм станал 104 килограма чиста мускулна маса със малко мазнинки по корема талията и ханша..... В момента тренирам така това е тренировката ми за днес........
Бицепсово със прав лос в суперсерия с бицепс с крив лост .... Трицепсово с къс лост в суперсерйа с трицепсово разгъване .... Дъмбелово за бицепс в серия със лост за трицепс ..... Тяга за външната част на бицарата в серия с кофичка за масивната част на трицепса ........ Две упражнения за маса на трицепса последвани от 3 за релеф ... Бицепса го тренирах също така със бицепсово згъване като лактите са на пейката а дупето е на земята на долен скрипец в серия със станало бицепсово згъване чрез трап бар...... Тренировката не беше много обемна за това добавих няколко сери за брахилис..... Краката ги забравих ама ще ги правя някой друг пат..... Диетата ми е много стриктна ето я и нейа....
2 кила свинско месо от прасетата на баба.. Овес със хляб и зеленчуци и мед и захар на вкус..... 24 яица като на всяко седемнайсто махам един жалтак ... Месо с орис и канела на вкусс...... Приемам всичкиър си нужни аминокиселини чрез мошната добавка PURE WHEY 100% MUSCLE MILC CHOCOLATE ISOLATE BEEF AMINO ENERGY MEGA ULTRA STRENGHT GIGA XPLODE
Това е от мен сега отивам да ям месото и яицата и хляба айде
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 26.08.16 12:34.
26.08.16
12:06
Къде са ми емотиконките със смях и сълзи?! Почти се разплаках... :D
Добре дошъл, който и да си!
Истински пример за ранна специализация, любимото внуче на баба! А тягата за външната част на бицарата вероятно дава много?!
:))))))))))))))))