Мака

01.12.08
10:43

Здравейте, някой от вас пробвал ли е добавка с тази перуанска билка (Мака) и какви са му впечатленията от нея? Благодаря предварително.

01.12.08
11:30

Ти с каква цел искаш да я взимаш?

01.12.08
12:18

Възстановяване - умствено и физическо (най-вече), а тези действия, където ги пише за дървенето са добре дошли. :-)

СБ

01.12.08
12:47

Значи,в този форум 99% от пишещите са на възраст между 15 и 30 години. И всички като се чуе нещо за либидото подскачате в захлас от радост! Хора,не мога да ви разбера понякога!!! На вас по природа не ви ли е приповдигнато, та всички летите към някакви сексуални стимуланти и им се кефите. Няма нищо по-добро от естественото. В тази възрастова граница ако разчиташ на нещо друго да вдига, по-добре се отпиши

01.12.08
14:39

казано от Сила БГ на 01.12.08, 12:47:

Значи,в този форум 99% от пишещите са на възраст между 15 и 30 години. И всички като се чуе нещо за либидото подскачате в захлас от радост! Хора,не мога да ви разбера понякога!!! На вас по природа не ви ли е приповдигнато, та всички летите към някакви сексуални стимуланти и им се кефите. Няма нищо по-добро от естественото. В тази възрастова граница ако разчиташ на нещо друго да вдига, по-добре се отпиши

Ти не четеш ли, че съм написъл за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! Като не си компетентен относно дадени добавки по-добре не пиши.
П.С. Виждам, че даваш мнения за хормонални препарати (със сигурност и продаваш). Мислех, че този сайт е свързан със здрвословния начин на живот и е недупостимо да даваш съвети относно такива препарати било то и на лични.

СБ

01.12.08
15:04

казано от dimiteto на 01.12.08, 14:39:

Ти не четеш ли, че съм написъл за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!! Като не си компетентен относно дадени добавки по-добре не пиши.
П.С. Виждам, че даваш мнения за хормонални препарати (със сигурност и продаваш). Мислех, че този сайт е свързан със здрвословния начин на живот и е недупостимо да даваш съвети относно такива препарати било то и на лични.

Ако имаш проблем с ерекцията и/или си боледувал от заболяване свързано с половата потентност и/или си трениращ излизащ от хормонален цикъл и/или си над 35+ години или всичко накуп, то тогава ДА има смисъл да говорим за Мака, Трибулус и DEHA.

Ако си тинейджър, на който още със ставането п****та му е на кокалче, то тези билки/добавки със сигурност няма да ти донесат НИАКАКЪВ ефект или поне този, за който ти си мислиш.

Мускулното възстановяване е комплициран процес и тези добавки НЯМА да ти дадат желания резултат, защото приложението им е коренно различно от това, за което децата си мислят.

Не се опитвам да те обидя, защото просто си задаваш въпроса, но нека уточним нещо... “Компетентност” е нещо с което сме популярни и се гордеем с това, защото знанието и опита, които са зад гърба на екипа ни е нещо с което малко хора биха се похвалили! Това е важно да го знаеш, ако ти се прииска да правиш за в бъдеще подобни коментари, защото са най-малкото смешни, а за неуместни просто да не споменаваме!

Успех ти желая!!

01.12.08
15:23

@dimiteto - по-скоро виж GABА.

01.12.08
16:09

A стероидите ли ще ми помогнат за по-бързо възстановяване? Исках да пробвам нешто различно от глутамин и БЦАА, които постоянно редувам? Затова поставих въпроса за Мака. Съжалявам, че съм разбран погрешно.

СБ

01.12.08
16:39

казано от dimiteto на 01.12.08, 16:09:

A стероидите ли ще ми помогнат за по-бързо възстановяване? Исках да пробвам нешто различно от глутамин и БЦАА, които постоянно редувам? Затова поставих въпроса за Мака. Съжалявам, че съм разбран погрешно.

Със сигурност нещото, което никога не бих ти препоръчал да пробваш са стероидите. Този форум е за фитнес ентусиасти, които желаят да подобрят физиката си и общата си визия... в този ред на мисли, стероидите нямат място.

Идеата около която се въртеше моят коментар е да използваш потенциала си на 110%, защото като подрастващ той е безграничен, колкото и странно това да ти звучи... Трайните и добри резултати идват с времето не със стероиди или тестостеронни стимулатори.

Има хиляди добавки на пазара... някои работят, някои не... Избери неща, които във времето са се доказали... примери за които има много... Възстановяването е процес и една добавка не дава решение...

Мнението беше редактирано от Сила БГ на 01.12.08 16:41.

01.12.08
17:08

казано от dimiteto на 01.12.08, 16:09:

Приятел, аз не съм подрастващ. Просто чета и обичам да експериментирам, в границите на нормалното разбира се. Тва е.

21.05.14
11:37

казано от Сила БГ на 01.12.08, 15:04:

Не се опитвам да те обидя, защото просто си задаваш въпроса, но нека уточним нещо... “Компетентност” е нещо с което сме популярни и се гордеем с това, защото знанието и опита, които са зад гърба на екипа ни е нещо с което малко хора биха се похвалили!

Ама кво разправяш НАЙ-КОМПЕТЕНТНИТЕ СТЕ хахахаха

Както и да е, от една седмица приемам мака на прах, ще споделя как протича ‘’цикала’’ след известно време като събера впечатления.

karlo, този потребител е неактивен от много време, темата е неактивна вече 5 (пет!!!) години и половина!
Нужно ли беше да “събуждаш” тази дискусия точно с тази подигравка?

21.05.14
11:48

Ами не е, ще си говорим за МАКА от тук нататък.
Аз се вкарах в голям филм с ‘‘raw’’ VS ‘‘cooked’’ . Изтекоха ми очите да чета, мнения всякакви, аз си поръчах сурова и първите 3 приема ми докараха стомашни болки. След това изпекох една шепа във фурната, та сега нея приемам, болки нямам, но и ефекта още не съм го усетил както трябва.

Мнението беше редактирано от karlo на 21.05.14 12:21.

23.05.14
09:35

От днес продължавам само на сурова, не съм доволен от ефекта за сега. 
Приемам тази ако се чудите :
Navitas Naturals, Organic, Maca Powder, Raw Maca Powder, (454 g)

20.08.14
23:28

Определено не си взимайте Мака това са пари хвърлени на вятъра

22.06.16
10:00

Здравейте, аз от няколко месеца пия капсули мака и съм много доволен. Пробвах този продукт: http://bulgaricus.bg/bg/bilki/14-maka-8002937459940.html?search_query=maka+&results=4

08.07.16
12:29

казано от Georgi Stoyanov на 22.06.16, 10:00:

Здравейте, аз от няколко месеца пия капсули мака и съм много доволен. Пробвах този продукт: http://bulgaricus.bg/bg/bilki/14-maka-8002937459940.html?search_query=maka+&results=4

На сайта им пише, че всичко, което предлагат е клинично тествано. При положение, че предлагат десетки продукти, това е силно съмнително. Така или ги попитах къде и по какви критерии са тествани добавките им, отговор не получих. Ако е фирма, на която всичко е ок, надали ще крие. :)
Аз не бих им се доверила.

KK

24.08.16
11:55

казано от Маргарита Манева на 08.07.16, 12:29:

На сайта им пише, че всичко, което предлагат е клинично тествано. При положение, че предлагат десетки продукти, това е силно съмнително. Така или ги попитах къде и по какви критерии са тествани добавките им, отговор не получих. Ако е фирма, на която всичко е ок, надали ще крие. :)

Здравейте, аз лично реших да проверя дали е така както казвате, защото това е доста сериозно обвинение което касае моето здраве и на много други потребители на тази марка хранителни добавки. И така както вас аз реших да пиша на марката Булгарикус в директния им сайт www.bulgaricus.bg оставих моето запитване относно дали са под строг контрол и дали притежават всички  необходими документации и сертификати, за да предлагат този продукт. И в отговор ми изпратиха сертификат за качество на продукти които предлагат, макар и да не са длъжни. Радвам се че има хора, които искат да разберат как се произвеждат определен продукт , но разследвайте случая до края преди да набедите някой.

26.08.16
06:59

казано от Krasimir Krasimirov на 24.08.16, 11:55:

казано от Маргарита Манева на 08.07.16, 12:29:

Здравейте, аз лично реших да проверя дали е така както казвате, защото това е доста сериозно обвинение което касае моето здраве и на много други потребители на тази марка хранителни добавки. И така както вас аз реших да пиша на марката Булгарикус в директния им сайт www.bulgaricus.bg оставих моето запитване относно дали са под строг контрол и дали притежават всички  необходими документации и сертификати, за да предлагат този продукт. И в отговор ми изпратиха сертификат за качество на продукти които предлагат, макар и да не са длъжни. Радвам се че има хора, които искат да разберат как се произвеждат определен продукт , но разследвайте случая до края преди да набедите някой.

Всъщност, аз им писах преди да коментирам тук и отговор не получих.
Сертификат за качество, както казваш, не значи нищо. И аз мога да ти издам - плащаш си и получаваш хартийка.
Мен лично ме заинтересуваха клиничните изследвания, които твърдят че имат - това е мащабна работа и огромен разход, който  фирма от подобна величина трудно ще покрие. А ако го има, ще е сложен на заглавната страница на сайта им. Както казах, отговор не получих - за мен всеки търговец, който не може да предостави подобна документация, която твърди че има, е full of shut.

Мнението беше редактирано от Margi на 26.08.16 07:24.

26.08.16
15:11

Фактът, че ги рекламират тролове във форума говори достатъчно :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1