несъразмерни гърди

09.02.06
18:13

Тренирам от 3 месеца и нещо по принцип дясната ми ръка е по-силна от лявата, но на външен вид не се забелязва разлика. При гърдите обаче ми е проблема, че лявата е по-голяма от дясната и супер гадно изглежда. Лявото ми зърно е по-надолу от дясното и като цяло по-развита изглежда. Преди няколко седмици го бях забелязъл и сега като почнах да взимам креатин стана още по видимо.Какво да правя, за да ги направя еднако големи? Не знам точно къде ми е проблема в долната и средната част на гърдите ли...с дъмбели ли да почна да правя вместо лег? Дайте някви съвети.

09.02.06
18:14

Така се получава, не се притеснявай после ще се изравнят
Тренирай си спокойно

^V

09.02.06
18:24

Не се притеснявай, като качиш още маса на гърдите ще се скрие дефекта  :wink:

Ех .. начинаещи :) Няма да се притесняваш, след време ще откриеш че и ръцете ти не са еднакви, после краката и т.н. .. с времето всичко става симетрично. Тренирай спокойно и с кеф  :wink:

09.02.06
21:30

Да правя ли повече упражнения с дъмбели?
сега правя хоризонтален и наклонен лег на смит машина и флайс с обратен наклон( с дъмбели).
да заменя някой от леговете с дъмбели ли?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1