Път към здравословен живот

Темата е заключена.

Здравейте! На 17 години съм и реших ,че е крайно време да започна да водя дневник, защото така не мога да продължавам. Нямам проблеми с тегло, мазнини по тялото и така нататък, но консумирам огромни количества сладки храни. Имам този проблем от 3 години за съжаление. За сега няма последствия, но се опасявам, че е възможно някой ден да се появят. Затова реших, че с публичен дневник, ще е най-възможно да се справя с моя проблем ☺. Аз съм доста активен човек и си позволявам много рядко почивни дни (без тренировка какъвто е днешния ден). Тренирам танци по около 3-4 часа на ден понякога по повече и ходя много пеша (макар че следващите 5 дни няма да имам възможност за ходене , но танците си остават). 2 пъти в седмицата правя и силови или кардио тренировки например от FittnesBlender.  И това е общо взето ще напиша и ужасното ми днешно меню,  и спирам със увъртанията !

Закуска - чаша прясно мляко, праскова, 125 гр пълнозърнеста франзела
Междинна- тахан халва, банан
Обяд- лозови сърми, 3 бисквити
Следобед- 2 млечни шоколада :(  (знам знам)
Вечеря - тиквички с чеснов сос и мъничък картоф

Днес правих само кардио тренировка  40 мин. и малко разходка.

27.08.16
19:15

Добре дошла и  късмет с поставените цели! :)
Като цяло храната ти наистина не изглежда добре, аз доколкото разбирам. Има липса на почти всякакъв протеин, а преобладават въглехидрати и мазнини от недобри източници. Знам, че вероятно ги знаеш тези неща,  но просто отбелязвам че само наличието на сладко е проблем.

Мнението беше редактирано от Ади на 27.08.16 19:15.

Благодаря за мнението :) да запозната съм и ще се постарая наистина, за да се храня правилно.

Добре дошла! Надявам се, че наистина ще е полезно за теб да си водиш дневник тук. :)

IvG

28.08.16
16:52

Здравей,
Успех с дневника. Пробвайте постепенно да намалиш сладките неща, с времето ще свикнеш. :)

Мнението беше редактирано от IvG на 29.08.16 19:43.

Благодаря ви за подкрепата, наистина смятам, че нещата могат да се получат. :)

Менюто ми:
Закуска- чаша прясно мляко, 2 филийки хляб вита с кашкавал и лютеница
Междинна- ябълка и сушени сини сливи
Обяд- запенка с филе и червени печени чушки
Междинна- сок от ябълки и круши 1 чаша
Вечеря- тиквички на скара с кисело мляко и 100 гр тахан халва

Просто не мога да повярвам, че се получи толкова добре. Може би ще включа малко повече протеини. Днес нямах тренировка, поради ангажимент, но поне имаше хубава разходка. От утре вече се възобновяват тренировките със сигурност

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1