27.01.06
16:43
дали може да се пропусне този прием вечер.. да кажем.. 1-2 грама преди кардио.. а вечер да не се пие.. и защо така мислите.. Благодаря 8)
27.01.06
22:43
ами когато си на диета гориш мазнини не само по време на кардио ами и през ноща (ако не вечеряш примерно). Л-карнитина ще спомага транспорта на мазнини в клетката когато си на отрицателен калориен баланс, за това е хубаво да си зареден винаги....
тва е поне на теория :)
28.01.06
11:43
По-добре не го пропускай. Горе са ти обяснили защо 8)
08.02.06
23:42
аз пък вечер не препоръчвам фет-бърнери, защото в 90% от тях има кофеин, таурин и сякакви такива съставки от които трудно се заспива. Бърнерите са си за преди кардио.
аз пък вечер не препоръчвам фет-бърнери, защото в 90% от тях има кофеин, таурин и сякакви такива съставки от които трудно се заспива. Бърнерите са си за преди кардио.
Tова по-скоро важи за термогенните бърнъри, иначе няма проблеми да се пият вечер.
За справка:
http://www.universalnutrition.com/store/images/packaging/230.jpg
Не пускай картики в поста си моля !!! Линка е достатъчен
DJGorgio-Astor
—-
оки :), просто мислех, че 9кб няма да затруднят и dial up user-ите
09.02.06
22:33
Кофеинът не е много в повечето и няма голямо значение. Тоя бърбър горе е много добър между другото :) За по-чувствителните просто да погледнат етикета да видят има ли нещо, което ще им разстройва съня.
Universal Super Cuts 3
Чуден бърнър около 50лв е :lol:
Изброи ми някой бърнер в който има таурин?