Фет Бърнър

05.09.16
09:47

Здравейте,разглеждах бърнърите като цяло,но ми направи впечатление,че всички са тъпкани с излишни стимуланти,бихте ли ми препоръчали бърнър,който не е тъпкан с тях и сте доволни от него (за предпочитане да съдържа йохимбин).Поздрави

Темата беше редактирана от Te4o0 на 05.09.16 13:48.

05.09.16
18:18

Щом искаш бърнъра да включва най- вече йохимбин, просто си вземи йохимбин. Това е най- простото решение.
Ако не искаш само йохимбин, може да го комбинираш със синефрин, примерно. Може да добавиш и зелен чай или Л- карнитин.

06.09.16
20:51

Синефрина е голяма работа, ако направиш подобна комбинация както казва колегата ще си много доволен

Мнението беше редактирано от Nikola Penev на 07.09.16 13:39.

07.09.16
14:34

Принципно,не съм използвал синефрин или йохимбин до сега,и не съм сигурен как ще реагира организмът ми на тях,но  доста хората предпочитат стак  вместо бърнъри.Да се надяваме,че няма да имам проблем при тяхната употреба и ще споделя резултатите.Благодаря

07.09.16
16:15

Синефрина малко надрусва доста е силен, но много ефикасен, точно за това е забранен за спортистите и е в допинг листа на ВАДА

11.09.16
16:17

При прием на бърнър/или синефрин йохимбе  нормално ли е да има завишаване на кръвното, и ако да до каква степен ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1