lesno_nema, на коя възрастова група казваш “стари лелки”? :roll: :roll: :roll:
15.07.04
13:36
Извън темата:
Лесно, според мен, извини се, братчед! Никак не бяха коректни изказванията ти!
15.07.04
14:35
Тъп съм...........извинявам се :cry:
Модовете могат да ми дръпнат трите последни мнения в тази тема.
Сьгласен сьм че тяло на 20 год. се поддьржа лесно ,но да си м/у 30-40г това е вече друга работа.Крок не я знам на колко е години ,но не и либсва самочуствие и това е добре,стига да е с покритие, това според мене е така.Уважавам жени които поддьржат своята вьншност след 30г.Имам наблюдения че по-младите не полагат големи усилия в това защото си мислят че винаги ще са сьс стегнат бюст и дупе.Чакай че се отплеснах :lol:
Неееееееее, аз не исках да кажа това. Само искам да ти кажа, че много жени над 40 години изглеждат много по-добре от момичета на около 20! Още пове, че вече имат достатъчно житейски опит зад гърба си и ум в главата. Знаят какво искат и как да го постигнат.
Но както и да е, с това вече навлизаме в друга тема.
От мене приятен ден! 8) 8) 8)
15.07.04
19:32
Гр-р! Съветвам “тъпкачите” с многото тестостерон да внимават к’ви ги плещят, щото аз НЕ забравям! Има и друго, постването тук не е рожденно право, а привилегия за хора с цел обмен на информация за темите във форума. Комуникират добре само ония хора дето имат ценностна система изградена по модел допускащ толерантност. Нещо въпросните “разбирачи” преминаха от 1 тема в друга. И сега ще ги попитам официално:
“Махо”, темата не беше ли за красота? Щото, ако да, то невиждам връзката със секса. Ако за теб красивото е достойно само за копулация, щото явно с това го свързваш то объркал си темата и форума пич! Не се обърквай пак, г-н “ленд роувър”...
“Лесно”, дамата не обърна внимание на “изцепката” ти, ала аз няма да я подмина! И това дали “модовете” ще ти “делнат” постовете е тяхно решение, а думичката “могат” излиза, че им позволяваш - дано не си се изразил правилно!
Последен въпрос: “Лесно” какво по дяволите изразява аватара ти?
Пичове, разсъжденията на Фройд ме вбесява по-малко от вашите, а непонясям Фройд! Следите ли ми мисълта?...
15.07.04
19:39
Мисля се извиних.
Под могат имах предвид че няма после да се чудя къде са ми постовете.........много модове казват че не делват защото после имало сърдити........с това искам да кажа че нямам нищо напротив.
Аватара трябва да изразява нещо!?Сложете пояснение във условия за ползване на форума относно аватарите......аз такова не съм видял.
Пък за Фроид........не съм чел много от него по скоро цитирания от други автори но това което съм чел ми харесва(лично мнение).
Image аз съм администратор в много по-голям от този форум така ,че имам идея как трябва да се пише в един форум за да върви той.......ако не бях прописал в тая тема ,то мненията щяха да са 2 пъти по-малко :idea: 2ро аз не съм псувал а си изразявам мнениет!!!3то СЕКСА И КРАСОТАТА КАК ДА НЕ СА СВЪРЗАНИ БЕ ЧОВЕК???Ти с грозни или с красиви жени предпочиташ да си ?Или с красивите жени си мерите краката и бицепсите да видите кой по-готин .........а с грозните жени правиш секс?Молбата ми е да ми сложиш бан ,ако трябва ама да не ми редактираш последното мнение.
15.07.04
20:03
Грешка 1.”Мислиш”,... правилна дума - “предполагаш”...
Грешка 2 “извиних се”, правилна фраза - “помолих за извининие”!
Хубаво помисли над горните, ама помисли - не предполагай!
Аватара ти ми показва едно дете страдащо от най-тежката степен на затлъстяване още в ранна възраст, което ме навежда на извода, че злощастното страда от наследствено заболяване... Зададох ти прост въпрос: “Какво по дяволите изразява аватара ти?”
Ако отговора е “нищо”, то няма да имаш против да го махнеш!
Ако все пак изразява нещо, то значи си пренебрегнал въпроса ми, а това е неуважително! Уважавай за да те уважават!
Имаш 24 часа да си махнеш аватара или да го обосновеш!
15.07.04
20:11
“Махо” хич не си се замислил, нали?
От форум до форум разлика голяма! Давам ти прост пример:
Г-н А има сестра занимаваща се с фитнес и една занимаваща със спортни танци. Господин, А не прави разлика между красиво тяло и тяло автоматично каращо го да мисли за секс, т.е дава вид на неспособен да оцени красивото заради самото него ами го свързва със нещо носещо му удоволствие като секса. Ясно е че г-н А е егоист, но навит ли е той на сестра си, и ако да на коя точно?
Държа да схванеш, ако исках да те банна...
15.07.04
20:13
Хеи хеи я малко по спокоино..............това че си модератор в канала не значи че ще ми се караш или нещо от сорта.
Не се прави на много хитър защото точно на тебе не ти отива.
Мисли,не предполагаи,аватара ми е даден от един пич които си го е праснал от някакъв филм,не смятам че трябва да ти давам обяснения относно това,можеш да кажеш да го махна или да не го махам.........махни го като си БАТ ШЕФА.
Що ли си мисля че нещо си сбъркал че като съм от доста време във форума мога да понасям наи много критика и да си стоя тихо и кротко!? Мисля си че съм направил нещо за този форум и не към мен трябва да отнасяш такива постове.........или бъркам?
Направих една простотия като се извиних на 3-ри пъти за нея виждам че нещо конфликт търсиш с мен............то тогава даваи направо не се крии зад тези предтекстове с аватари и извинения!
15.07.04
20:41
Един друг тип мислеше, че е направил много за форума и ти добре помниш за кой говоря! Броя на мненията ти хич не ме касае! Пред мен и ти и тоя с 1 мнение сте равни - избии си класовата система от главата! С това, че се опитваш да се изтъкваш само бележиш черни точки. Има и по-неприятни неща от бан-а, да загубиш уважението на някой например... Спазвай нормите на приличие в отговорите си, внимавай със сексизма и другите форми на дискриминация и няма да има за какво да си пишем! Преди да си помислиш: “Аз съм важен, помагам на хората виж колко поста имам...” хубаво си помисли, попитаха ли те точно теб тия хора или сам взе инициативата?
15.07.04
20:53
Някъде да съм говорил за мнения или нещо подобно???
Дори помня че някъде бях предложил да се махнат броя на мненията и титлите.
Мен също не ме касае дали тебе те касае броя на мненията ми,не ме касае и че си модератор,явно ти имаш да си избиваш класови системи от главата защото за такива не съм говорил.Не се изтъквам и не се сещам къде съм се изтъквал.Относно уважението-да ти загуби моето.........сигурно и аз съм загубил твоето(сигурно никога съм го нямал но това е друг въпрос),и има причина ти да загубиш моето уважение но не виждам причина аз да загубя уважението на които и да е.Не съм само аз които говори неща свързани със сексизма,има доста по неприятни изказвания от моето в тази тема,още доказателства за лично отношение........излеи си душата не се притесняваи.В този форум има фулл от гнусотии.Ще има за какво да си пишем след като се държиш по този начин и деистваш спрямо такива критерии.
Аз съм важен, помагам на хората виж колко поста имам...” хубаво си помисли, попитаха ли те точно теб тия хора или сам взе инициативата?
-Е ТОВА БЕШЕ ГРОЗНО!!!
Кажи ако искаш да се махна от форума напускам нямаш проблем..........надявам се ТИ да го направиш по добър..........но няма да позволя да се излива такава помия върху мен от хора които имат по различна титла и си мислят че са нещо повече от другите.
п/п виждам че подбираш кои от моите думи да коментираш и на кои да отговаряш.............забелязва се!
15.07.04
21:07
На грозното с грозно. Ако исках да упражня властта си вече да си аут!
Това което ще направя е просто да не отговарям на въпросите и темите ти, освен в случаи когато те нарушават политиката на форума или правата на някои от посетителите. Мисли каквото си искащ за мен, само спазвай нормите! Работата ми като модератор е не да банвам като автомат, а да те накарам да се размислиш! Мислиш по модел, нп слизаме на ниво с пряка реч без определения и прилагателни. Само съществителни, глаголи и съюзи!
15.07.04
21:14
Явно щом си си наумил нещо ще го направиш и нищо не може да ти влезе в главата..........повтаряш се като папагал и въобще не вземаш под внимание моито опониране на простотиите които ръсиш.
Честно да ти кажа от всичко което каза до момента наи слабо ме интересува дали ще отговаряш на постовете или на темите ми.
Жалкото е че няма норми за теб.
Твоята работа като модератор е да деистваш и говориш по модел(тоест не е но ти така я изпълняваш).Стана ми неприятно и гнусно от твоите постове така че още утре ще напусна форума,нямаш проблеми няма да има нужда да ме банваш,отношението ти говори само за себе си.Ако пък не можеш да изчакаш до утре да се махна.......деистваи-бан.
15.07.04
21:16
Дискусията тук минава определено в лична, затова тази тема се затваря - и без това мненията по същността на дадената дискусия отдавна са свършили.