Комбиниране на фитнес и плуване?

19.01.15
11:03

Здравейте :) Имам едно запитване относно това дали е добре да се тренира във залата и да се ходи на плуване . Идеята ми е следната , искам да ходя да плувам Вторник и Четвртък и да ходя на фитнес Понеделник , Сряда и Петък . На 16 години съм и съм ходил най-много 3 месеца на фитнес преди , така че съм начинаещ . Та , въпроса ми е дали е добре за моя организъм и ако е добре , как да си съставя програма за фитнес за 3 дни . Мерси много :)

19.01.15
18:00

Проблем няма, ако не искаш някакви резултати във водата... т.е. състезания и пр.
Принципно двата спорта са коренно различни и си пречат един на друг.

За програмта - първо кажи, какви цели си си поставил

19.01.15
21:27

Ами целта ми е да си оформя тялото и да заякна , защото съм слаб . Ще плувам , защото ходя прегърбен и змам , че това е най-доброто лечение . Това ще го практикувам 5-6 месеца , поне така съм го планирал .

Аз мисля също да комбинират двата спорта поради проблем с гърба и желание за спорт изготвил съм си програма и режим бих си радвал някои да хвърли едно око в моя дневник

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1