10.02.06
22:13
Хора помагайте,на тренировката изразходвам много калорий,а и иначе когато човек се занимава със BB трябва много хранене,а аз нямам апетит.Кажете със какво мога да го изостря,някакви хапчета,някакви методи,плс помагайтеееее :roll: :(
11.02.06
08:25
Ми нз пич то апетита идва с яденето :) Казваи да ти готвят манджи които харесваш и тъпчи :)Може да пробваш със Б12 ама няма гаранция.Обаче трябва да се храниш,ако не можеш поне пии шеикове.
11.02.06
08:33
Значи, това не е майтап. Люти чушки. В началото като си направих диетата ми беше много трудно да я спазвам, защото не бях свикнал да ям толкова често. Люти чушки и горчица ще свършат работа. После след 1 седмица ще свикнеш и няма да имаш вече нужда от тях. :)
11.02.06
12:25
добре ще се пробвам ! :wink:
11.02.06
15:42
Незнам дали ще ти помогне но при доста хора които познавам има ефект не само за апетита но и за растеж дори.. говоря за бирената мая.. взмияи мах доза която пише на опаковката и според мене няма да имаш проблеми.. опитай..
Пиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
Незнам що ама аз май от бирената мая губя апетита. Забелязал съм че ако не пия след яденето бирена мая - много по-бързо огладнявам , а като я пия после цял ден не ми се яде нищо :roll:
13.02.06
19:49
може би не си свикнал или незнам.. но определено ти препоръ4вам да я пиеш малко преди яденето да кажем 10-15 мин. така ще е по добре.. пии я с рибено масло и би трябвало да има по голям ефект но то си4ко си е индивидуално нали знаеш:) успех...
[quote author=“Just_serv.”]може би не си свикнал или незнам.. но определено ти препоръ4вам да я пиеш малко преди яденето да кажем 10-15 мин. така ще е по добре.. пии я с рибено масло и би трябвало да има по голям ефект но то си4ко си е индивидуално нали знаеш:) успех...
Ок, ще е пия преди ядене . А какво е това рибено масло и защо се пие ?