Super MASS GAIN на NUTRIM какво ви е мнението?

18.11.05
21:17

какво ви е мнението за този Гейнер 1.72см 60кг са ми данните трудно трупам маса повече сам релефен искам да натрупам маса по вазможност мускулна но не пречи да е и малко мазничко :)
Пишете заглавието на кирилица!!
Mr_Muskul

18.11.05
23:17

еми аз го пия вече 2-ра седмица, по 100гр. след тренировка и до сега съм качил към половин кило някаде(мен ми се вижда малко) ама за 2 седмици неможе да има кой знае какъв резултат.От другата седмица обаче ще го комбинирам с креатин на P&B ;)

19.11.05
09:09

Това полувин кило да не е отишло на пресата .... Не ти ли е малко много 100гр. само след тренировка .... Незнам колко килограмаси , но тия 100гр. в най-лошия случеи можеш да ги разбелиш на 2 приема ( ако си към 100 > килограма ) ....
Поправетеме ако греша .......
Respect /

19.11.05
12:38

По добре си земи някакъв вносен геинер - избор има много голями цените не са толкова големи.

19.11.05
13:52

добре ве трудно качвам искам много маса за тва ви питам дали ще ми деиства добре тоя гейнер

19.11.05
15:15

[quote author=“CTe4KuH”]добре ве трудно качвам искам много маса за тва ви питам дали ще ми деиства добре тоя гейнер

Ми на всеки влияе различно, ако не мръднеш с 3-4кг. за 2 месеца, значи ефекта е нулев и по-добре го спри(няма смисал да си даваш парите)

[quote author=“living_proof”]Това полувин кило да не е отишло на пресата .... Не ти ли е малко много 100гр. само след тренировка .... Незнам колко килограмаси , но тия 100гр. в най-лошия случеи можеш да ги разбелиш на 2 приема ( ако си към 100 > килограма ) ....
Поправетеме ако греша .......
Respect /

нищо не ти разбрах.......
|62-63кг/183см./15г./стаж:1г и 2м|
Взимам го по 100гр. защото като се разделят на две дози количеството
въглехидрати става много малко и няма да има кой знае какъв ефект.

20.11.05
13:33

добре някои ще ми каже ли дали тоя гейнер на Нутрим е качествен ще има ли ефект да си го купувам или не 2.5 кг ще си вземам за 2 месеца някаде ще стигне сигурно

20.11.05
16:21

аз съм го пил и не съм качил много най-много 1 кг а изпих 1 кг гейнер и се хранех добре.по -добре си вземи junior или някакъв друг но не и mass gain на нутрим

20.11.05
23:51

[quote author=“ridddick”]аз съм го пил и не съм качил много най-много 1 кг а изпих 1 кг гейнер и се хранех добре.по -добре си вземи junior или някакъв друг но не и mass gain на нутрим

Добре от джуниър повече ли се качва?

21.11.05
09:41

ми поне така казват.жуниор има повече суроватка и според мен е по-добър а и по-евтин :wink:

SO

21.11.05
10:54

[quote author=“ridddick”]ми поне така казват.жуниор има повече суроватка и според мен е по-добър а и по-евтин :wink:

Получаваш повече протеин за по малко пари  :? Доста съмнително ми се вижда.Според мен е абсолютен БОКЛУК и вкуса му е ужасен  :!:

21.11.05
22:22

[quote author=“Sourcemag”][quote author=“ridddick”]ми поне така казват.жуниор има повече суроватка и според мен е по-добър а и по-евтин :wink:

Получаваш повече протеин за по малко пари  :? Доста съмнително ми се вижда.Според мен е абсолютен БОКЛУК и вкуса му е ужасен  :!:

и аз исках да кажа нещо подобно ама с по-меки думи :wink:

27.11.05
23:38

добре де има ли някои които да е пробвал МАСС ГЕЙН на нутрим и да ми каже има ли ефект или не и какво ще ми препорачате за креатин на достапни цени за да мога да си го смеся с гейнера и да се взривя

07.12.05
09:53

Стечкин сичко си е до човек бе зависи от обмяната на всеществата(метаболизма) и от също така ако искаш да качиш трябва и да се храниш добре не само на него да се надяваш !

Аз съм изпил към 2кг. Про голд 90 и какво да кажа ништо не съм качил от него не че съм се надявал на него но тва си е до човек , сега примерно Болкерс доста хвали про голда казва че му деиствал доста добре нз ти сам си прецени !

Аз сега съм си поръчал 1кг. Гиант Масс Гаин на нутрим пък ше видим от него дали ше кача !

07.12.05
21:09

super mass gain е добър, въпреки че нямам база за сравнение
мойте резултати при комбо на про голд и масс гейн са 6 килограма за 4 седмици(и сега да не започнете с коментарите как 5 и половина са мазнини, НЕ не са! съдя по това, че не виждам отличително омазняване а и корема ми се орелефи малко, а бе почнах да опъвам дрехите :lol:  :lol: доста съм доволен

сутрин масс гейна
преди трен про голд
след трен масс гейн + глутамин
преди лягане про голд

нетр ден
сутрин масс гейн
следобед 2 часа след обяда масс гейн
вечер про голд + глутамин

иии много храна :wink:

аре по-здрави

07.12.05
22:03

Много хора казват ,че не е хубав.Обаче аз го пия вече 2 месеца и съм доволен.Качил съм около 5кг.Обаче и хапвам доста.

17.12.05
13:35

Лично аз мисля, че е излишно човек да си дава парите за Mass-gainers. Същия (а може би и по-добър) резултат ще получите ако си вземете примерно 1кг суроватъчен на Nutrim за 24лв и 1кг декстроза за 1лв. Лично аз съм супер доволен от тази комбинация. Декстрозата само след тренировка, суроватката сутрин, преди , след тренировка и бавен протеин преди лягане = чудеса :)

Cheers!

17.12.05
14:28

ами трябва ми нещу за барзо натрупване на маса мисля че това ще ми помогне

06.01.06
17:22

Стечкин, зависи си от тебе.
Какъв ти е метаболизма? Бързо ли усвояваш веществата?
Аз лично бих ти препоръчал системата джакданиелс или пък Жуниър на Нутрим...
Но първо кажи какъв ти е метаболизма...

11.02.06
15:40

МАСС ГЕЙН май е по добре от вхей геин на П&Б кво ша кажите ве хора

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1