Ектоморф

21.09.16
23:01

Здравейте ектоморф съм 1.85 , тренирам усилено от една година в резултат на това успех да кача цели 8 килограма за  7 месеца от 72 до 80 но в продължение на 3 месеца не мога да мръдна може ли някой да ми предложи програма за трениране и какви въглехидрати мога да приемам освен ориз и картофи защото вече едвам ги ям.. :D тренирам по тази програма http://www.bb-team.org/workout/1283_efikasna-programa-za-pokachvane-na-muskulna-masa от почти когато съм почнал :)

п.с почнах да губя мотивация с този застой .. :(

Темата беше редактирана от Garjoo Garjev на 21.09.16 23:03.

22.09.16
21:49

Елда, сладки картофи, киноа, ръжен хляб /от пекарна или домашен/, овесени ядки, спагети/пълнозърнести, оризови, от елда, сяк’ви има/, грах, нахут, леща.... Изборът е огромен :D

22.09.16
23:35

Еми всякакви въглехидрати може да приемаш. Хляб, странджанка, пица, хот дог... :D :D :D
Иначе направи горна/долна или бутащи/дърпащи сплит, като задължително трябва да има progressive overload (повече мускулна маса = повече сила и обратното, ако си на зоб вече не знам как точно се случват нещата там).

Ето ти мотивация. Аз го гледам всеки ден това клипче и като цяло мега много ме надъхва. THE BEST PRE-WORKOUT EVER! :)

26.09.16
15:33

казано от Devastion на 22.09.16, 23:35:

Еми всякакви въглехидрати може да приемаш. Хляб, странджанка, пица, хот дог... :D :D :D
Иначе направи горна/долна или бутащи/дърпащи сплит, като задължително трябва да има progressive overload (повече мускулна маса = повече сила и обратното, ако си на зоб вече не знам как точно се случват нещата там).

Ето ти мотивация. Аз го гледам всеки ден това клипче и като цяло мега много ме надъхва. THE BEST PRE-WORKOUT EVER! :)

някакви линкове за тази програма дърпащи бутащи”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1