30.09.16
09:59
Здравейте. На 20 години съм, висока съм 165 и тежа 59-60кг. Целта ми е да отслабна и начинът, който съм избрала е тази фитнес програма http://www.bb-team.org/workout/1465_parvi-stapki-vav-fitnesa и прием на Super Fat Burner на Biotech USA. Смятам три дни от седмицата да ходя на фитнес и един ден на аеробика. За хранителен режим още не съм разучила достатъчно и не съм сигурна кой ще е най-добрият вариант за мен. Смятате ли, че тази фитнес програмата е добра и дали ще има ефект? Приемам всякакви съвети.
30.09.16
16:02
Ако искаш да отслабнеш, то всякаква програма работи, без значение....условието е само да си в калориен дефицит, който е разпределен равномерно и рационално през деня, съобразявайки се с времето на тренировките.
Ако, обаче, целтати е отслабвонето за сметка на САМО мазнини, то на първо място излиза хранителния режим, както и тренировките също имат значение...
30.09.16
21:27
Искам да постигна цялостно отслабване, както и премахване на подкожните мазнини. Другият ми въпрос е fat burner-a само в ден на тренировка ли да го пия или всеки ден?
Мнението беше редактирано от Виктория Любомирова на 30.09.16 21:34.
30.09.16
21:38
казано от Виктория Любомирова на 30.09.16, 21:27:
Другият ми въпрос е fat burner-a само в ден на тренировка ли да го пия или всеки ден?
на него би трябвало да пише как се взима!....имай предвид, че ако си с високо кръвно, то ще скочи още и може да има и последствия.....Лично аз съм взимал такъв (не точно този) препарат)) и съм бил тогава с високо кръвно.....не е препоръчително, от мен толкова ;)
30.09.16
21:41
Само да допълня:
При високо кръвно не се взима термогенен, а липотропен бърнър. Точно даже са засегнати въпросите, кой как влияе на кръвното.
Последния даже се препоръчва за сваляне на кг., дори без да се тренира.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 30.09.16 21:42.
30.09.16
21:42
казано от Dydo на 30.09.16, 21:41:
Само да допълня:
При високо кръвно не се взима термогенен, а липотропен бърнър. Последния даже се препоръчва за сваляне на кг., дори без да се тренира.
даже не съм знаел, че има такова нещо.....и какво прави това чудо, как действа
30.09.16
21:46
казано от Carbohydrate на 30.09.16, 21:42:
казано от Dydo на 30.09.16, 21:41:
Само да допълня:
При високо кръвно не се взима термогенен, а липотропен бърнър. Последния даже се препоръчва за сваляне на кг., дори без да се тренира.даже не съм знаел, че има такова нещо.....и какво прави това чудо, как действа
И аз не бях в час, не съм взимал, но четох за тях. Термогенния е с доста повече нежелани реакции. За кръвното се упоменава изрично. То не е засегнато в началото на темата за кръвното, поне каквото прочетох, но понеже отвори въпрос, та да кажа. Поради това колежката да си вземе липотропен и да е спокойна.
Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 30.09.16 21:49.
30.09.16
23:52
Днес си взех и е липотропен и кръвното по принцип ми е ниско.