Дневникът на Мира

Темата е заключена.

16.10.16
19:42

Здравейте,
Казвам се Мира, на 26 години, от София.
Целта на темата, каквато на повечето подобни, е да следя резултатите си и да мога да се ориентирам кое работи при мен и кое не.
Възобнових си фитнес активността преди 2 месеца. Преди това не бях тренирала повече от 2 години. Хубавото е, че по принцип бързо влизам във форма.
Целите са сваляне на килограми, защото се чувствам тежка - не съм дебала или отпусната, но е някакво вътрешно усещане за неудовлетвореност. Да не говорим, че поради лични драми тонусът ми е сигурно на отрицателната графика.

Та... в момента тежа 51 кг, висока съм 160см. Най-добре се чувствах в периода, когато бях 43 кг, но сега гоня 45кг. Разбира се и релеф. За съжаление ми откриха проблем с кръста и ми препоръчаха в следващите 2 месеца да се отдам само на кардио тренировки и не знам доколко ще са ползотворни и ще ми донесат резултат...
Заради крампи в краката пия магнезий, а заради проблеми с цикъла - калций - дефицитни са ми.
Ще се радвам на всякакви съвети, благодаря :)

И така, менюто и тренировката днес:
Закуска: филия Matermacher fitness с топено сирене Филаделфия, варено яйце отгоре и домат.
Обяд: Салата с риба тон, сьомга и айсберг + сандвич пак с този хляб, пилешко филе, гауда и ябълка + фреш от лимон
Вечеря: slim pasta - спагети, доматен сос с гъби и малко пармезан.

(Днес хапнах повече от необходимото май...)

Тренировка (някъде към 12…)
15 минути кростренажор
После 10 минути планински степер (май така се води)
И после още 40 минути кростренажор на скорост от 12км/ч.
След това направих 2х15 минути сауна, със студен душ между тях.

Не съм сигурна, че е достатъчно, нооо ще видим
Забравих да спомена, че тренирам 5 пъти седмично.
Е, това е :)

P.S.
Ще кача и снимки утре :)

Темата беше редактирана от Мира на 16.10.16 19:43.

Закрит Акаунт

16.10.16
19:50

Успех с целите :)

17.10.16
16:46

Благодаря :)

Денят днес:
Закуска (някъде към 8:30) - филия Mastermacher fitness с крема сирене Филаделфия и домат
Обяд (14:00) - печен телешки дроб
Пих и фреш от морков по някое време...
Вечерята мисля да бъде Slim pasta - noodles, но не знам още с какво (вероятно към 19:00)

Тренировката:
10 минути пътека
10 минути планински степер
45 минути кростренажор, на който изгорих около 460 калории - много приятно ми беше.
И после 10 минути колело

След това пак сауна - веднъж 20 минути, студен душ и после още 10.

18.10.16
15:36

Тренировка:
25 минути кростренажор
15 минути колело
10 минути планински степер
И после направих още 25 минути кростренажор, защото не чувствах тренировката пълноценна.

Закуска: Филия Mastermacher fitness с крема сирене Филаделфия, яйце и домат
Един бонбон мерси - колега имаше рожден ден
Обяд: Пилешка пържола с малко басмати ориз
Фреш от морков
ядеше ми се нещо сладко следобеда, затова печена тиква - без нищо :)
Вечерята ще бъде slim pasta noodles със зеленчуци

P.S. Между другото не миха да си кача профилна снимка от телефона... явно има някакво ограничение в големината.. не ми изписва никаква грешка - просто не се случва.

Мнението беше редактирано от Мира на 18.10.16 16:10.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1