Помощ за олимпийски лост

17.10.16
20:16

Здравейте, ще съм ви много благодарен, ако имате информация от къде в БГ може да се купи качествен олимпийски лост на по приемлива цена, може и да е втора ръка. Доста търсих из нета, намерих само eleiko, но цената беше в порядъка от 1-2к. Под качествен разбирам такъв, който не е хванат с шестограм и марки като ivanko,york,rogue и т.н.
Благодаря

17.10.16
20:37

По-лесно ще тръгнат нещата, ако кажеш до колко пари търсиш лост?

17.10.16
20:44

300-350

17.10.16
21:58

За толкова има доста прилични и здрави, нови лостове Ф50. Ако имаш интерес мога да питам за цена.

17.10.16
22:25

Интересно ми е колко пари се движат въпросните марки, ако въобще ги има в България. В момента имам доста приличен лост, но е китаиски и е с шестограм, въпреки това за базовите упражнения ми върши супер работа. Почнах да чета разни статии за лостовете  fat grip, имаш ли опит с тях и какво е мнението ти за използването им при тяга,лег и т.н.
Благодаря

17.10.16
23:19

А защо държиш точно на олимпийски лост?
Ако нямаш запас от ф50 тежести, има и ф30 лостове ма значително по-ниски цени. Несъмнено марков оли лост е най-добре, но ако няма да правиш рекорди в щангите или трибоя..

17.10.16
23:50

Имам 160кг ф50 тежести, които са ми напълно достатъчни, не правя orm, нито тежкоатлетични дисциплини, главно заради качеството на лоста и перспективата за по дългата му употреба, ме карат да се замислям за такава инвестиция, а и не намерих почти нищо в нета за elite лостове и ми стана интересно има ли го това животно.

18.10.16
00:05

Има ги, но няма да се вместиш в сумата, която си отделил. Говорим за нов лост, за втора употреба, с повече късмет може и за 50 лв да си намериш хубав лост от някоя от тези марки.
С дебел лост нямам опит, с фат грипове имам малко, само на тяга и гребане ги ползвам. Но ако не си с достатъчно силен хват, не те съветвам да пробваш тяга с фат грип, няма смисъл. Виж, за другите движения можеш да ги включваш.

Мнението беше редактирано от James Hinks на 18.10.16 00:08.

18.10.16
00:10

И аз така предполагах, дано да имам късмет...благодаря Ви за отговорите и отделеното време.

18.10.16
14:57

Лостовете по фитнес залите се товарят от доста хора всекидневно и издрържат с години, въобще не се притеснявай колко ще изкара твоя, моето мнение е, че е излишно да даваш толкова пари за лост за твоите нужди.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1