13.02.06
00:27
Следите ли големите в спорта?Ако да някои да знае какво става с Кирил Вълчев,ами преди бесе наистина културист ами сега погледнете в витнесмания по телевизиятя ами тои носи само некви дрехи с далаг ракав и се прикрива.Ся дедазнам мозе несто да е контузен или несто друго ама има спад.От тва дето виздам нестом е свалил доста.Ами DJ Дамян ми и тои много маса свали и то мускулна.за митио крика нищо не можем да казем тои е на 41 мислиа 4е така така 4е извинен е.Просто забеелязвам много бърз спад на извесните медиини билдери а вие?ако някои има инфо да пише.
Еми неминуемо е , като не се занимават редовно.
Крика... какво да говорим не възраста е проблема при него
Митьо Крика е едва на 30 години ... след 2 месеца ще навърши 31. Къде го прати ти 41 ...
[quote author=“realityman”]Следите ли големите в спорта?Ако да някои да знае какво става с Кирил Вълчев,ами преди бесе наистина културист ами сега погледнете в витнесмания по телевизиятя ами тои носи само некви дрехи с далаг ракав и се прикрива.Ся дедазнам мозе несто да е контузен или несто друго ама има спад.От тва дето виздам нестом е свалил доста.Ами DJ Дамян ми и тои много маса свали и то мускулна.за митио крика нищо не можем да казем тои е на 41 мислиа 4е така така 4е извинен е.Просто забеелязвам много бърз спад на извесните медиини билдери а вие?ако някои има инфо да пише.
Хм не виждам нещо интересно или нередно, просто въпросните хора вече не се занимават така усърдно с нещата и имат други приоритети (което е разбираемо). Не са решили да станат яки - не са го направили, според мен не е толкова трудно да си промениш тялото, особено ако това е твой приоритет, пък да не говорим ако имаш финанси и можеш да си позволиш... добра храна, добавки и стероиди..
Това за приоритетите е вярно.Скоро гледах Фитнесмания и Киро беше говорил че не е влизал в залата от доста време.Просто с времето човек си променя мирогледа.Сега пичовете се занимават с други неща и почти не им остава време за фитнес.А за крика той не е толкова зле мен ако питате.
14.02.06
00:16
Сгрешил сам за вазраста на Крика на 31 е.Ами така е това е спорт в които не си ли постоянен и падат резултатите/това е кофти /а при мен ако спра за 2,3 седмици и после месец и нещо докато ги варна,щот сам ектоморфен тип.Това му е лошото ама нищо трябва да сме постоянни.
Понеже темата е такава ми е интересно вие какмислите големите в спорта дали наистина го правят за удоволствие или само заради парите, в смисъл че щом спрат да се явяват на състезания спират и тренировките, та въпроса ми е дали примерни Хейни , Дориан и другите големи в момента тренират и как, много ми е интересно това :roll: :?: .
[quote author=“realityman”]Следите ли големите в спорта?Ако да някои да знае какво става с Кирил Вълчев,ами преди бесе наистина културист ами сега погледнете в витнесмания по телевизиятя ами тои носи само некви дрехи с далаг ракав и се прикрива.Ся дедазнам мозе несто да е контузен или несто друго ама има спад.От тва дето виздам нестом е свалил доста.Ами DJ Дамян ми и тои много маса свали и то мускулна.за митио крика нищо не можем да казем тои е на 41 мислиа 4е така така 4е извинен е.Просто забеелязвам много бърз спад на извесните медиини билдери а вие?ако някои има инфо да пише.
За да прочета тази тема почти се наложи да опра да преводач. Ами дай си малко зор като пишеш постове, то не е само да ги напишеш, ами да могат и да се четат!
Иначе и аз мисля, че е до приоритети.
16.02.06
14:54
OK.Няма проблем.ще гледам да пиша по ясно.
Хм, интересно... ами можеби ние сме станали като Големите :wink:
Рано или късно всеки малко по-малко спира, причини колкото искаш: Семейство, финансии, здраве, работа... Ще поживеем и ще видим...
По-здрави!
[quote author=“M16”]Хм, интересно... ами можеби ние сме станали като Големите :wink:
Рано или късно всеки малко по-малко спира, причини колкото искаш: Семейство, финансии, здраве, работа... Ще поживеем и ще видим...
По-здрави!
Е по тази логика във фитнес залите не би трябвало да има хора по-възрастни хора 40-45г, което поне по света не е така ,за в България не става дума. Затова питах дали тренират, някак не ми се вярва , че например Дориан не е пипал желязо с години?
И на мен, съгласен съм с теб, но дали е така редовен както отначало. Мисълта ми беше, че с времето и годините (става въпрос за голям стаж, нали?)... някак си ентусиазма поутихва. Той спорта си е спорт и е хубаво да се практикува... Всеки сам избира.
Аиде и аз да попитам какво толкова Кирил Вълчев и DJ Дамян са били толкова “големи”, че да спаднат толкова, че да се напише цяла тема. Специално Кирил Вълчев за мен винаги е изглеждал смешно. И не се притеснявайте като изпролетее пак ще влезе в залата за две седмици и ще започне да парадира отново.
За мен Кирил Вълчев има страхотно тяло, хармонично, не е бройлер като Крика..Структурата и скелета са много важни, все пак човек не може да надскочи собствения си генотип. Аз си мисля, че с годините мотивацията спада, повечето цели са постигнати, а тези които не са, си остават все тъй недостижими. Пък и на човек му писва да се носи в тесни дрехи и да събира погледи...особено, като си намери майстора... :wink: :arrow:
за Киро не се из съмнявам че ще стане така както си писал.Аз него никак не го харесвам-много се надува и се прави на палячо(не че не е)в предаването си.
Колкото за Дориан аз вярвам че той никога няма да спре с фитнеса защото тренировките са го направили това,което е в момента.Не вярвам да се откаже защото фитнеса е станал неделима част от живота му(djgorgio-ASTOR
може да каже повече по темата :) )
Кирил Вълчев и хубаво тяло....??? ЕЕЕ не случайно има поговорка за всеки влак си има пътници ... и е така
Като нищо може да се изказвам неподготвен. 8) Имам точно две негови снимки, нейде из “Мускули и фитнес”, на които мога да кажа, че ми харесва и е в страхотна форма. Предаването му не гледам, веднъж гостуваше в “Сблъсък”, помислих си, че много хора биха били щастливи да му обършат два-три шамара, ей така, без причина. Истински палячо, но за това пък изобщо не ми пука.
Не глупости щом ти харесва няма проблем, всеки си има вкус и се стреми към него.А че е палячо и се прави на .... спор няма
17.02.06
00:26
Ами Наиден Милков ?Участвал е на състезания и е печелил ,а сега дали ще го познаете.?
Особенно като влезе в Поп фолка .Учудвам се не на друго ,а на това колко са временни нещата в културизма и как за 1 година или 2 може да не остане нищо от това което си градил да речем 10 год. или повече.А през това време си дал много труд,страшно много пари,усилия и тн.Ей за тва говоря.
Найден къде го слагаш??? Човека е на 40-41г. Какво общо има поп-фолка?? :lol: Не знам да се е явявал на състезание. Бъркаш се май с Мечката и турнира, който Найден организира - “Мечката”...
[quote author=“realityman”]Ами Наиден Милков ?Участвал е на състезания и е печелил ,а сега дали ще го познаете.?
Особенно като влезе в Поп фолка .Учудвам се не на друго ,а на това колко са временни нещата в културизма и как за 1 година или 2 може да не остане нищо от това което си градил да речем 10 год. или повече.А през това време си дал много труд,страшно много пари,усилия и тн.Ей за тва говоря.
Да не се бъркаш с брат му Иван Милков “Киборга”!
17.02.06
09:43
Изобщо незнам кой прокрадва грешната идея, че Найден Милков и Иван Милков са братя пълна измислица е това.Нямат нииищоо общо, ама слуховете са си слухове.
[quote author=“ivan.shishmanov”]Изобщо незнам кой прокрадва грешната идея, че Найден Милков и Иван Милков са братя пълна измислица е това.Нямат нииищоо общо, ама слуховете са си слухове.
Еми възможно е. И аз се учудих, но слуховете са така, извинявам се.
П.С. Може да изтриете този и предния ми пост, явно не са по темата. :oops:
17.02.06
14:11
Въпроса е принципен.Става дума за тва че колкото и да си бил добър,колкото и стаж да имаш за 0 време може да изгубиш форма и да не си личи че изобщо си се занимавал и си постигнал нещо.Това важи особенно за хора които качат трудно маса.За това говоря.Дано скоро открият някав продукт за по- дълго запазване на спортна форма при билдерите.Не се самнявам че и това ще стане ,ама дали ще е скоро незнам.
Ами ако сте гледали последната Олимпия,да ли сте забелязали Дориан Йетц,който беше съдия на рунда на предизвикателството.Най-големият гръб изглеждаше така сякаш не е влизал във фитнес зала.Направо си потвърди прякора”Сянката”.Дали някой е виждал сега Кевин Лаврон.Големите рамене и трицепси са се стопили направо.Същото е и при Флекс Уилър.Просто ясно се вижда че по време на своите кариери тези огромни тела са се подържали с одромни дози стероиди и хормон на разтежа.Скоро се засякох с Кирил Вълчев в “THE GYM”.Тичаше из лежанките само и само да го забележат а от мускули нямаше и помен иначе наистина е строен,но за бодибилдинг е смешен.Айде че се отплеснах малко
Има вече такъв продукт. Нарича се тренировка.
[quote author=”Миле”]Ами ако сте гледали последната Олимпия,да ли сте забелязали Дориан Йетц,който беше съдия на рунда на предизвикателството.Най-големият гръб изглеждаше така сякаш не е влизал във фитнес зала.Направо си потвърди прякора”Сянката”.Дали някой е виждал сега Кевин Лаврон.Големите рамене и трицепси са се стопили направо.Същото е и при Флекс Уилър.Просто ясно се вижда че по време на своите кариери тези огромни тела са се подържали с одромни дози стероиди и хормон на разтежа.Скоро се засякох с Кирил Вълчев в “THE GYM”.Тичаше из лежанките само и само да го забележат а от мускули нямаше и помен иначе наистина е строен,но за бодибилдинг е смешен.Айде че се отплеснах малко
Кевин Леврон нарочно смъкна маса, за да става актьор ;).
А иначе предполагам на всички ни е ясно, че без дозите химия, взимани по - време на състезателната кариера няма как да подържаш тази мускулна маса, колкото и да тренираш. Говорим за маса, направена при нива на тестостерона с десетки пъти превишаващи произвежданите от тялото дози.
21.02.06
12:53
Между другото някои виждал ли е културист над 50 години в залата в която тренирате?щото аз не съм?
21.02.06
14:16
Така стана ми интересна темата и аз искам да се включа.Първо за Киро Скалата и Митио няма смисал и дума да казвам.Но за Дориан много ясно че не си държи същите размери и не може да е на това ниво както преди години но се басирам че ако се подготвя 3 месеца и веднага може да грабне Мастърс.За Леврони сега той човека видя че става все 2ри на олимпия и мноо ясно сега взима мноо повече пари като актиор.А старото му тяло не продава продава новото .Но и с новото си добре изчистено тяло е много добре това не значи че е дръпнал на зад а просто е сменил посоката в която да тренира .Е виж сега за Силвестър Сталоун мога да кажа че цял живот е тренирал особено сега когато има фирма за суплементи както и Дориан има .Просто трябва да подържат имидж .Сега остава и някой идиот да пита защо Джо Уидър е отслабнал :)))) А за 50 годишните и в САЩ съм виждал и в БГ съм виждъл .Та забравих Арни е той ми е малко антипатичен така че ще си позволя да не казвам за него .Някой ако види сега снимки на Зейн ,Феринио,Серджо Олива ,са много по добре от бате Арни .
Наистина си много прав!Аз вече 2г и половина тренирам, и наскоро ми се наложи да не ходя на фитнес само 2 седмици(без никакъв спорт), като в дните които са ми по принцип за фитнес правех по 3 серии лицеви по 20 повторения.Наистина не мога да ви опиша колко много загубих... сега ще са ми нужни поне 3-4 месеца за да възвърна загубеното.... а сега по темата.Наистибирам какво толкова не ви харесва тялото на Кирилчо, а колкото до формата- наистина доста е спаднал и си му личи!
21.02.06
22:07
Е са февруарския брой на мускули и фитнес имаше интервю с Здравко Петров... Той е на моя ръст и мойте килограми... за съжаление гените ми куцат сравнени с неговите... Купете броя или поне го разгледайте за да видите снимките на този човек... Той е перфектен... манете ги Крика, Вълчев и останалите суполи... какъвто и да си неможе да си продаваш достойнството... Та нашия човек се е състезавал в началото на 70тте години, тогава спорта е бил на ниво - плажни конкурси за красиво мъжко тяло и е преминавал в посока сегашните състезания. Тогава не е имало храна, имало е купончета и ядеш каквото ти сложат , а за химии дума да не става. По повода за забранените медикаменти той спомена нещо което много ми хареса ” Колкото време си градил един мускул толкова дълго ще го имаш после “, и съм доста склонен да му вярвам, гледайки как БУКВАЛНО се “спъхват” величията и наблюдавайки 60 годишни “бивши” спортисти ( един спортист никога не е бивш ) който за 60 годишната си възраст са в нещо повече от добра форма. Незнам дали сте ме разбрали, но основната ми мисъл е, че зобта преебава поста, ако искаш да градиш нещо красиво и дълготрайно не трябва да зобаш и. А пък и зобта 1 господ знае какво може да пречини на поколенията след теб, на децата ти, внуците ти и техните внуци.
21.02.06
22:19
абсолютно си прав.Барзите резултати излизат за твоя сметка на по -късен етап.По-добре по -бавно,но постянно отколкото после проблеми.
22.02.06
00:16
[quote author=“kokoesmrt”]Е са февруарския брой на мускули и фитнес имаше интервю с Здравко Петров... Той е на моя ръст и мойте килограми... за съжаление гените ми куцат сравнени с неговите... Купете броя или поне го разгледайте за да видите снимките на този човек... Той е перфектен... манете ги Крика, Вълчев и останалите суполи... какъвто и да си неможе да си продаваш достойнството... Та нашия човек се е състезавал в началото на 70тте години, тогава спорта е бил на ниво - плажни конкурси за красиво мъжко тяло и е преминавал в посока сегашните състезания. Тогава не е имало храна, имало е купончета и ядеш каквото ти сложат , а за химии дума да не става. По повода за забранените медикаменти той спомена нещо което много ми хареса ” Колкото време си градил един мускул толкова дълго ще го имаш после “, и съм доста склонен да му вярвам, гледайки как БУКВАЛНО се “спъхват” величията и наблюдавайки 60 годишни “бивши” спортисти ( един спортист никога не е бивш ) който за 60 годишната си възраст са в нещо повече от добра форма. Незнам дали сте ме разбрали, но основната ми мисъл е, че зобта преебава поста, ако искаш да градиш нещо красиво и дълготрайно не трябва да зобаш и. А пък и зобта 1 господ знае какво може да пречини на поколенията след теб, на децата ти, внуците ти и техните внуци.
Мда Здравко Петров е уникален - той беше учител в моето училище по математика(а ние сме най-доброто в БГ), така, че освен успял като спортист е успял и в науката. Да не говорим на годините си какъв бицепс вади - в началото като не знаехме кой е той в училище се чудехме как такъв “дядка” има тези ръце.
23.02.06
04:00
Аз пък ще се изкажа за дрехите: не знам за вас, но аз колкото по-голям ставам, толкова по-широки дрехи нося. Първо защото бе тренирам за да ме гледат мацките или да се фукам на плажа (както повечето палячовци), тренирам за себе си, и второ тесните дрехи са такава показност за един мускулест мъж, че направо......за тва ми идва да ги ошамаря всички дупета дето ми сложили една тесна черна фланелка на ръка 40 см и ходят в Ескейп и си мислят че са здрави.....като от калъп са всички :evil:
както някой беше споменал по нагоре, момчета като Кирчо и Митьо имат други приоритети, решиха да изкарат малко пари от това, което могат правят. Не виждам особен смисъл да блъскаш химия за да поддържаш топ-форма при условие, че няма да се състезаваш повече и да си вадиш хляба от това. Само си прецакваш организма за нищо.
И аз мислех като теб на твоите години и ходех все с едни широки дрехи да си крия мускулите,но сега ходя само с прилепнали фланелки и въобще не се притеснявам,че всички ме зяпат в дискотеката.Няма нищо лошо в това да се показваш,особено в случаите ,когато има какво да покажеш за разлика от хилавите пешлемета,които са спали,докато ти си тренирал усърдно.
06.03.06
20:51
И аз мислех като теб на твоите години и ходех все с едни широки дрехи да си крия мускулите,но сега ходя само с прилепнали фланелки и въобще не се притеснявам,че всички ме зяпат в дискотеката.Няма нищо лошо в това да се показваш,особено в случаите ,когато има какво да покажеш за разлика от хилавите пешлемета,които са спали,докато ти си тренирал усърдно.
Всеки си избира как да се облича - вкус. Дали ще си як или не не би трябвало по никакъв начин да определя начина ти на обличане.
06.03.06
22:43
За дрехите: мен ми харесват прилепналите дрехи нося ги от преди да се занимавам с фитнес, не се мисля и не се правя на як с тях просто е готино според мен.
DJ Дамян къф здрав бе преди( не че сега пак не е релефен и що годе голям) ама преди са сещам като пееше в пайнер направо стоеше като културист. Той тоз човек брат му мн яко го назоби и той го направи навремето здрав ,щото преди да почне да са занимава с фитнес Дамян беше мн дебел и после ко БАМ БАМ и за отрицателно време стана супер голям