Качването е предизвикателство

Темата е заключена.
Прескочи до:
Закрит Акаунт

21.10.16
10:43

Камене, дори това да е така, то няма общо с расизма. Тези които мразят или не харесват така да го кажем негрите или ги смятат за “по-малко” хора, не е защото ги мислят за по-глупави.  Други са причините-прояви в общуване, начин на живот, постъпки в ежедневието, дори визия. Ако някой бял е ниско интелигентен или с по-нисък праг на болка, както казваш, не го мразиш или да ти е неприятен заради това.

21.10.16
11:04

казано от Boby_ на 21.10.16, 09:56:

Стига с тоя расизъм бе, хора.

Всъщност расизма започна с ето това изречение:

Малко допълнително:
Тва негрите не са хора.

Всякакво изтъкване на расов стереотип , независимо накъде е насочен и дали е в “положителен” или “отрицателен” контекст  е проява на расизъм, и работи в двете посоки. Това чисто синтактично погледнато, за да сме напълно политкоректни. :))) (Да не говорим че автора на темата надали е запознат в детайли с режима и инжекциите на обсъждания представител на негроидната раса, та да се твърди за превъзходство  в генетиката и така нататък).
Втория основен фактор е че ние , източноевропейците не сме имали колонии, не сме си изградили икономиката с робски труд и т.н. за да изпитваме така наречената “white man’s guilt” на Западняка, който видиш ли, по политически и икономически причини в последните 30-40 години е решил да заема позата на “толерантността”, на фона на стотици години хардкор расизъм ( абсолютно истински такъв). Източноевропейският мъж, от друга страна , изпитва генетично заложеният на всеки индивид от мъжки пол инстинкт за опазване на територията си, на когото  в днешно време му слагат социалната стигма и го наричат “ксенофобия”, та причината си е чисто еволюционна .( ако сте забелязали това се проявява главно при мъжете. :))), отново, и от двете страни )
малко разсъждения и уточнения на глас.

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 21.10.16 11:07.

21.10.16
11:17

Джо, пълни глупости написа. Каква вина какви пет лева? Излизал ли си в чужбина за повече време? Май не... Хората са толерантни не от вина, а защото така е нормално. Не мога да повярвам, че тези теми все още се разнищват... 2017 сме вече...

21.10.16
11:23

Специално в щатите го има това с вината на белите.

21.10.16
11:52

казано от Владимир на 21.10.16, 11:17:

2017 сме вече...

И годината ,какво променя нещата???-освен ,че станаха много...и за това трябва да ги приемаме ?
Ми приемайте си ги...,ама не убеждавайте другите,че това (щот сме в еди кой век) е нормално!

21.10.16
14:47

Недейте с лошо, пичове. Идеята ми беше да провокирам дискусия, не расизъм. Живея в Холандия и повечето негри, с които съм общувал, са родени и израснали тук, т.е. са си холандци и винаги са били супер свестни. Боби е прав за социалните фактори, образованието и шансовете в обществото, валидно е и тук. И не бих казал, че белите изпитват вина и затова се държат добре с тях. Но говорейки за вина, определено бих казал, че германците(тук е пълно с немци) изпитват огромна вина за стореното от Хитлер и се срамуват дълбоко(с което усещам, че ще разпаля нова дискусия :д)

Закрит Акаунт

21.10.16
15:07

казано от CRE на 21.10.16, 14:47:

че германците(тук е пълно с немци) изпитват огромна вина за стореното от Хитлер и се срамуват дълбоко(с което усещам, че ще разпаля нова дискусия :д)

То ако е само от него, няма от какво да се срамуват толкова. Въпросът е, че преките гадости са ги вършили техни предци, а не Хитлер. Макар по негово нареждане, не са си изпълнявали задълженията с погнуса, отвращение, жал за жертвите и т.н. Повечето от служителите по лагерите, да не кажа почти всички, с най-голямо удоволствие и хъс даже са убивали хора, чрез горене, задушаване с газ, изтезания, воденето до там да станеш кожа и кости от глад и т.н. и т.н.

21.10.16
15:12

Баш Холандия визирам най-вече,че там имам поглед.
Зет ми е холандец-бял, слава Богу.От всичките 40 и кусур холандци гости на сватбата на сестрата преди 12тина години,само един беше ,кафеникакъв...Бил един от добрите му приятели на Хус...ама както казва -само за партита и тн... но за работа,по никакъв повод и начин.
И не малко холандци така мислят-че за работа не стават...мързеливи,нагли...Контактувал съм с доста семейства,покрай роднините на сестрата,та това е нещо с което се съгласяват винаги.

21.10.16
15:27

Предполагам много зависи и от възрастовата група. Аз общувам предимно със студенти 19-24-годишни и предрасъдъци не срещам. Може сред по-възрастните да е различно.

Carbohydrate

21.10.16
17:03

казано от nervak на 21.10.16, 09:11:

казано от Carbohydrate на 21.10.16, 07:53:

))...що не го пита, дали сред негри има плувци))

Да, и шахматисти,учени,откриватели,художници,поети,писатели....нещо останало през вековете от тях?
Голяма работа са...аха.

Не виждам тук никакъв расизъм, а само факти. 2 съобщения са, преди Боби да напише, думата расизъм....Това с расизъма почна след написаното от Боби!
Негри плувци няма, защото просто им са по-тежки мускулите (имам приятел шампион по плуване и сме дискутирали по тази тема)...а за написаното от Нервака,...пак е вярно...къде е расизъма, освен в мислите ви))?!

21.10.16
19:59

Нямам желание да определям кой е расист и кой не е. Изказванията говорят сами за себе си.

Само едно ще кажа и ще приключа с темата за момента. Хората с предубеждения не ограждат онези, спрямо които са насочени въпросните предразсъдъци, а затварят самите себе си, което е много жалко за всички.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.10.16 20:10.

21.10.16
23:27

Боби...само ще кажа,че ми е все едно  какво ограждам...само тези ,заради  които ограждам да не припарват там!

22.10.16
05:45

21.10.2016

2 банана средно големи
500гр. обезмаслено кисело мляко
160гр. овесени ядки

125гр. шоколад 70% какао
50гр. фъстъци

300гр. свинско
700гр. картоф (много се изложих днеска, 300гр. ми останаха, ама ми се повръщаше вече.. та някой ако има предложение/вкусна рецепта за картоф, да пише спешно, че не знам как да си правя въглехидратите вече :д)

4 цели яйца

200гр. извара

калории за деня: 3699 (лошо много, с планирания картоф минаваха 3900, но се провалих днеска..)
протеин: 194гр.
въглехидрати: 352гр.
мазнини: 159гр.

Като цяло успокоението ми е, че днеска нямах тренировка т.е. не съм горил кой знае колко калории, но все пак кофти ден. А и мазнините планирах да са малко по-малко..

Мнението беше редактирано от CRE на 22.10.16 05:46.

казано от Владимир на 21.10.16, 11:17:

Джо, пълни глупости написа. Каква вина какви пет лева? Излизал ли си в чужбина за повече време? Май не... Хората са толерантни не от вина, а защото така е нормално. Не мога да повярвам, че тези теми все още се разнищват... 2017 сме вече...

Само да отбележа,че границата между толерантност и чиста проба лицемерие е едвам доловима. Личното ми мнение,с което никой не ангажирам е,че расизъм винаги е имало и винаги ще има,било то под една или друга форма.Апропо именно негрите са едни от най-големите расисти.

22.10.16
09:41

CRE, защо се тъпчеш до повръщане и хабиш толкова храна, която не знаеш дали усвояваш въобще? Какво толкова важно има в “качването” че вървиш срещу естествените за организма ти процеси.
4000 ккал са доста над нужното за 80 кг човек, пък и с 3 упражнения 5х5 през ден без кардио, физически труд или поне 10км движение, не виждам да имаш голям енергоразход.

27.10.16
02:16

клек - 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70
лежанка - 5x70, 5x70, 5x70, 5x70, 5x70
гребане - 5x42.5, 5x42.5, 5x42.5, 5x42.5, 5x42.5 (тука не броя тежестта на лостта, мисля, че тежи около 7кг.)
повдигане на крака от вис - 3x8
кофички - 3x8

храната ми е същата като всеки път като тренирам, 3900кк
килограми днеска: 85кг

27.10.16
02:18

казано от Queen Cobra на 22.10.16, 09:41:

CRE, защо се тъпчеш до повръщане и хабиш толкова храна, която не знаеш дали усвояваш въобще? Какво толкова важно има в “качването” че вървиш срещу естествените за организма ти процеси.
4000 ккал са доста над нужното за 80 кг човек, пък и с 3 упражнения 5х5 през ден без кардио, физически труд или поне 10км движение, не виждам да имаш голям енергоразход.

Тука не го броят за кардио, но се придвижвам навсякъде с колело. Следя си километрите и като имам уни, не падам под 10км. на ден

28.10.16
23:38

За един месец си качил 5кг. Какъв процент от това тегло мислиш са мускули, предвид това, че работните ти тежести за 85кг лично тегло са доста ниски и предвид това, че вероятно не ползваш от “специалните” добавки ?  Като добавим и че ти се повръща - да калориите и микросите са ти доста повече от необходимите.

21.11.16
21:05

3 седмици имах изпити, които доста ми усложниха режима, не бях редовен във фитнеса, гледах просто да приемам прилично количество калории, нямах време и да пиша. Back on track.

казано от TaZZ на 28.10.16, 23:38:

За един месец си качил 5кг. Какъв процент от това тегло мислиш са мускули, предвид това, че работните ти тежести за 85кг лично тегло са доста ниски и предвид това, че вероятно не ползваш от “специалните” добавки ?  Като добавим и че ти се повръща - да калориите и микросите са ти доста повече от необходимите.

Много ми е трудно да преценя. Усещам основно промяна при краката и гърдите, но определно мисля, че в областта на корема съм качил известно количество мазнини.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1