Какво повече да ям???!!!!

ME

13.02.06
12:38

Първо мисля да изброя какво изяждам примерно аз всеки ден и после да премина към вапросите:200гр макарони с сирене,500гр пилешки гърди,1кг картофи,1хляб,6 яица,фастъци 100 гр,като отделно са протеина и креатина.
Така,явно проблема се явява моята работа,която е в склад за безалкохолни и саответно има  много натоварване.Е това помогна и посвалих излишни килограмчета,обаче повече не ми трябва и искам отново да си правя маса...само че не става.Не съм спирал да ходя на фитнес,без него не мога-3-4 пъти седмично.В момента съм 95кг...185см...на 21 годинки съм.Ако някои има желание да помогне със съвет ще съм му благодарен.Може би трябва да ходя по-малко на фитнес-2 пъти примерно и да правя само основни упражнения...знам ли и аз,забравих да кажа,че тренирам от повече от 2 години...предварително се извинявам ако съм постнал темата на грешно място...защотото все пак незнам каде е грешката-в яденето или натоварването.

13.02.06
13:47

Пробвал ли си да смениш програмата, която тренираш.
Може би натоварването е малко, пробвай да тренираш 5-6 дни в седмицата.

13.02.06
19:55

смени упражненията или прави повече серии, можеби вече не стресираш мускула и за това си е на едно ниво,яж ако можеш през 2 часа.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1