07.11.16
09:46
Здравейте :)
мъж съм, на 30 години - 188 висок и тежа (в момента) 130 кг.
В началото на лятото бях към 160 и започнах да тренирам - метаболитни тренировки, кръгови тренировки с леки тежести, промених си начина на хранене и нещата, като че ли, започнаха да се получават (спрях всички вредни храни, сладки, газирано и тн.). Отслабнах доста, но си оставам мазен.
Просто като започнах да се храня по-различно си реших, че ми харесва и така ще продължа.
Кръвните ми резултати бяха доста лоши, повишена кръвна захар, повишена пикочна киселина, но може би 2 месеца след като започнах и си направих - всички бяха в нормите.
Проблемът е, че дори сега като загубих толкова много килограми и тренирам доста, си оставам мазен.
Колкото и да се насилвам не мога да ям повече от 3 пъти на ден.
Избягвам месото - просто забелязах, че след като започна да ям по-често месо килограмите не мърдаха изобщо, дори и се покачваха.
Ям предимно варива - боб, леща, картофи, червен ориз, доста салати, сирене, кисело мляко, 2 пъти в седмица и риба.
Можете ли да ми кажете къде ми е грешката?
07.11.16
11:13
Вероятно ядеш твърде много въглехидрати, недостатъчно протеин и не тренираш правилно.
130 кг за ръст 188 и ако не си с мускулатура на стронгмен си е все още доста над нормалното, та не е учудващо че стоиш мазен. Свали до 90 и тогава вече гледай дали имаш нетипично омазняване.
08.11.16
01:32
Търси храни, които намаляват естрогена в тялото и естествено не приемай такива които го повишават. Със сигурност с това надноермено тегло си с висок естроген.