13.02.06
02:21
ае някои от модеротарите ми прееба стария акаунт тцтц..,та както и да е значи пичове искам сериозно да се обарните кам темата ми и ако може да давате точни и ентелигенти отговори,просто искам да кача някои др. колограм,ся разгледах форума но никаде никои не е обяснол добре ,и за това се пренудих да пусна и аз една тема,просто кажете един от наи-лесните варианти за качване (знам че е трудно ) но все пак.значи разбрах че няма смисал да взимам протеини за качване на кг. защото от тях се е слабеело ? кажете ми как всашност седят нещата,че и не сам мн наватре с материала ?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 08:47.
13.02.06
02:36
Качването на килограми го съчетай с ходене на училище - моля ти се! :wink:
знаеш ли какво у4илище ще ти дам а ? на 21год. сам да ти приличам на човек които трябва да ходи на училище ? казах ти искам отговоро варху темата монко
Що за глупост е това. От нея разбирам че не ти пука какво точно ще качваш - чиста мускулна маса или мазнини.
Тогава най-лесното решение в такъв случай за ЛЕСНО КАЧВАНЕ НА КГ :lol: е: банички, боза, бял хляб, макарони, сладко, пици, хамбургери, дюнери, алкохол и всички останали храни, които не са подходящи за този спорт, а и въобще за зравословния начин на живот.
Сори за негативния пост но друг път уточнявай какво точно питаш.
питай тоя дето ти е казал че от протеини не се качва тои ше ти каже най :lol: -добре
13.02.06
21:02
[quote author=“psixoman”]знаеш ли какво у4илище ще ти дам а ? на 21год. сам да ти приличам на човек които трябва да ходи на училище ? казах ти искам отговоро варху темата монко
Да приличаш ми точно на човек, който трябва да ходи на училище!
А иначе вариант за качване:
- хранене(разгледай сайта - нали си на 21 и би трябвало да намериш както ти трябва - идеално е обяснено)
- почивка и сън(поне 8 часа).
- добавки(протеини, BCAA, креатин.....)
:wink:
[quote author=“psixoman”]знаеш ли какво у4илище ще ти дам а ? на 21год. сам да ти приличам на човек които трябва да ходи на училище ? казах ти искам отговоро варху темата монко
Пак ще ти прееба “акаунта” ако продължаваш така да се държиш !!!
Пиши си заглавията на темата на кирилица !!!
Дръж се прилично с другите участници !!!
ПРОЧЕТИ И СПАЗВАЙ ПРАВИЛАТА