Албаст - the road to FILS :)

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.10.16
11:59

Добро утро!

Над Тракийската низина грее едно хубаво слънце , комина на ТЕЦ 2 се вижда ( а е на 50 км ) , а бат Пламен се събуди с желание да се раздвижи днес. Изпихме първото пакетче Анимал Флех , ще видим дали си  струвало парите :)

както е модерно : сън 23:00-10:30 - хубаво е да си наспан :)
двойно еспресо без захар - няма 3 в 1 , няма цикории, няма разни други модерни шитни :)
6 мекиици с домашно сладко от смокини :)- мога и повече , но трябва и за другите да остане . Някой няма ли да пита как е правено сладкото , от крива смокиня ли е брано , дали е Био , веган и т.н ?:) Имаше една форумна персона , дето много се интересуваше от рецепти ..на сладко от рошкови примерно :))

осен това аз като човек , който търси смисъла във всичко и примерно смятам ,че обикновен човек няма смисъл да гони олимпийски рекорди , ако ” дига ” само за самочувствие , та...на снимката съм качил едно момче от югоизточна БГ , което явно не прави 200 тяга , ама е ” мнооо напред в живота брат ” , та.....чудя се дейба той кво ли зоби и как го прави , щото съдейки по колата и фейсбука му ( където има 5000 френдс , оттях 4995 са ” мега яки п. ) , значи извода е ,че зоби и дига правилно, щом се е реализирал успешно в Живота и не бачка пазвантин в някоя дискотека :))n
някой нещо знае ли по въпросата?  :)

Мнението беше редактирано от Албаст на 01.10.16 13:00.

02.10.16
16:09

клек 4х3х100
лежанка 3х8х80
набиране на лост 4х2-3
долен скрипец към корем 3х 8 х60
планк 1път 1 мин+1 път 48 сек.
———————————————————————
след близо седмица лежане у дома , леко разкършване.

сън : 01:00-09:30
1 кафе;
4 -5 мекици със сирене и сладко от дуди , набрани от крива черница край Димитровград преди 2 години.;
6 пилешки бутчета от пилета заклани безжалостно в кланицата на “градус”- а ;
картофи на фурна ;
1 бургаско;

сега мисля да си поиграя с щерката преди да хвана дългия път към двумилионното село..

добавки - няма
креатин - йок
вода на корем.
едно пакетче animal flex - много гадни за гълтане тия хапове бе...пи- малки не можахте ли да ги направят...

нещо готино за настроение:

Мнението беше редактирано от Албаст на 02.10.16 16:14.

04.10.16
21:01

високо изтегляне от земя с щанга - 3 х 8 х 40 кг - малко  ми тежеше
раменна преса с дъмбели - 3 х 8х 15 кг
клек с диск в ръцете - 3х10 х 25 кг
лежанка тесен хват - 3 х6-7 х 70 кг
планк 2х 50-60 сек.

леко раздвижване за около 35 мин всичко със загрявката. почивка между сериите 1 мин и по-малко :)
мисля да хапна добре и да пия едно питие в тази есенна софийска вечер.
Клипове с тверк гърлс - йок :)

08.10.16
12:15

нещо много станахме “специалистите ”  , “позитивно настроените ” и ” умните ” в този форум ......да вземем да се кандидатираме за президентските избори викам...

вали дъжд и ми е тъпо :) последните дни спя зле и ми е криво ... сладкото от крива черница е виновно ...отивам да си оправя настроението на лежанката , а утре ще бера лозе:) т’ва към ” движение за деня ” ли да го пиша или към “градско  каране на колело ” ? аз викам да впиша дисциплината ” хамалогия ” да го впиша и да съм първи :)

08.10.16
21:16

клек- 6х2х100;
лежанка - 4х3х90 ;
набиране с подхват -3х2х 110;
набиране с широк надхват 2х2х110 ;
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————
графа “хамалогия” -  3 часа клякане , ставане , свиване , вдигане на кофа, въртене на машинката за мелене.....правих  ябълков оцет в гаража с помощник щерката:) Въртенето на ръчка на машинка за мелене е ебасимо упражнението за ръце- с едната ръка натискаш , с другата въртиш и като цяло гледаш да държиш мелачката изправена .И както всяка работа иска не груба сила , ами “чалъм”... клякане , ставане ...бас Фащам ,че и назобаните баДки ще се изморят от непрекъснато изпълнение на тези пипкави дейности :))

В един момент взех да си мисля госпожица Кобре , колко щеше да пасва , така да се върти наоколо , да подава буркани , бидони ...etc.

Т’ва сега колко ли калории е изгорило? :) Май фитнес пала нищо казва ...:(( тъжно :((

Утре ме чака грозде ...тва селската работа край няма , дейба ...ама поне не паля огньове между блоковете като варя лютеница :)

Храната няма кво да описвам - важното е да не губя силуета на квартален бъхтич , а не да ” извадя  сикс пак :)))

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Днес няма да има клип  с Тверк Гърлс , не щото няма , ами ‘щото нещо друго за разнообразие да ви пусна :

https://www.youtube.com/watch?v=QW1qN89vgLI

” кот фани , бъхте и и@бе ...” :)))))

08.10.16
21:23

Мислиш значи, а цветя още чакам. :)
Предпочитам да мелим и пълним суджуци, това с оцета не ми е по сърце :D

11.10.16
10:24

ебасимо яката тема...някой не иска ли да я въстановим?

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/72522/P360

мен живо ме вълнува ако дръпна 200 тяга, ще мога ли да начопя от бой една бадка във Флекса , дето прави “предно рамо със 7,5кг дъмбел”?

Закрит Акаунт

11.10.16
10:47

казано от Албаст на 11.10.16, 10:24:

мен живо ме вълнува ако дръпна 200 тяга, ще мога ли да начопя от бой една бадка във Флекса , дето прави “предно рамо със 7,5кг дъмбел”?

Че зависи колко повторения прави с този дъмбел и дали преди това не се е спукал от тренировки. Иначе ако е за 6-8-10 повторения в серия за предно рамо с дъмбел от 7.5 кг., то тоя въобще не може да бъде наречен  баДка :D
Та поради това, мисля няма да имаш проблеми да го начопиш тоя, ако дърпаш тяга 200…..........та и по-малко.

11.10.16
12:13

казано от Dydo на 11.10.16, 10:47:

казано от Албаст на 11.10.16, 10:24:

Че зависи колко повторения прави с този дъмбел и дали преди това не се е спукал от тренировки. Иначе ако е за 6-8-10 повторения в серия за предно рамо с дъмбел от 7.5 кг., то тоя въобще не може да бъде наречен  баДка :D
Та поради това, мисля няма да имаш проблеми да го начопиш тоя, ако дърпаш тяга 200…..........та и по-малко.

:D:P(punch)(giggle)

та викаш няма да имам проблем , а?:)
няма майтап , ама горната тема засяга някои напълно релани житейски ситуации.

карам си аз мойто бяло Мондео по софийските улици и много често съм на косъм от подобни развитие.
сутрин по ал.малинов редовно ме псуват заради моята регистрация СТ :) Мамка ми и и див селянин , заради такива като мен Шопия стана мръсна, ‘щот се ръгам в трафика , храча се през прозореца и прочие ...:) Що не си стоя на село,а? :)
та в такива ситуации, често забелязвам зобани момчета с 8-15 годишни CLK, BMW 530 ( ” ама с якия двигател брат, 2001 ва :) ) , които определено мислят , че щом сгъват за бицепс и правят “скотово” , видиш ли аз трябва да им пускам фъндък:) И трябва да призная,че повечето са с регистрация СО, РК, М  и CB ( демек , нови софЕанци ) ..:)
Бат Пламен обаче е подготвен ;) Не разчита само на физика ( 110 кила) и на жалките си клекове и тяги . Под едната седалка малка брадвичка , под другата хубава цоловка тръба , в жабката добре наточен касапски нож ...ей така ..да има бе :) Така сме ние селяндурите ...на село с колове и мотики държим зад вратата , че много лош стана Живота . Никой никого не уважава, от Бога страх нямат , а на черква ходят  и кръстачки татуирали по гърбовете като кръстоносци ...Майката си е@@ло..:))

та...така ....лирично отклонение , а Кобрету болничка ..няма кой да я размачка така хубаво да и мине  :*
и на мен ми е студено , стоя до климатика , гледам как айропланите излитат към чужди държави , довечера ще наблегна на трицепс , бах са в дебелия чичка :))

Лек и успешен ден (party)

Мнението беше редактирано от Албаст на 11.10.16 12:45.

Закрит Акаунт

11.10.16
12:51

Абе всякакви ги има, ама аз лично се чудя на смелчаците, дето са пълни духльовци - нито са здрави, нито тренират или да са тренирали нещо, пълни хърби, дори и нещо под ръка нямат, ама се дръвчат, скачат, псуват, налитат на бой. С какъв акъл, не знам. В много от случаите, като попаднат на някой леко брутален тип, нещата приключват с покривено чаене, някой и друг зъб на асвалта и т.н.
Дори да си здрав, не знаеш кой е срещу теб. Аз лично, ако вече не тръгне нещо да чупи по-колата или да ми налита, не бих влизал в конфликт. Не съм имал такива случаи и се надявам да нямам. Защото има пък една такава порода, резнеш му една две и той не се кротва, а продължава до последно да налита целия разкървавен. И тогава изпадаш в ситуация, да трябва да го ликвидираш направо, както се казва, та да мирне.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 11.10.16 12:52.

11.10.16
13:10

както казва един популярен борец срещу нелегалните мигранти : ” на никой фандък не пускам ” :))

11.10.16
13:26

Нещо не направих връзката между колове мотики,селяндури, брадви под седалката,тръби ....и уважението.

13.10.16
12:53

и ся кво? изгонихте градския ? :(((
тъжно....

Закрит Акаунт

13.10.16
12:56

казано от Албаст на 13.10.16, 12:53:

тъжно....

Кой това (wasntme) Вчера тамън да отворя един дневник, понеже гледам нови мнения и хоп-грешка. За Лорда ли иде реч ?

13.10.16
13:31

казано от Dydo на 13.10.16, 12:56:

казано от Албаст на 13.10.16, 12:53:

тъжно....

Кой това (wasntme) Вчера тамън да отворя един дневник, понеже гледам нови мнения и хоп-грешка. За Лорда ли иде реч ?

дааа....характерната мЙекота , с която говорим , се усещаше дори и в писмен вид, а и той е яко моНче , дига яко, вършее из студентски град...а и на минералните бани кви хубави басейни има...да качиш в А4 ката група колежки и да ги заведеш лятото там да се плацикат...ехххх...:((( а сега кой ще ни отваря очите, кой?

хлебния културиС , дали ще успее?

14.10.16
18:05

скука...
дигам , не клякам - болят ме коленете, ударил съм го на пешеходно кардио тези дни...дали да не емигрирам в usa се чудя...

16.10.16
12:57

всяка прилика с реални лица и събития е....;)

” Мома - жена, която всяка сутрин идва на работа от различна посока.
Заклета мома - жена, която носи в дамската си чанта четка за зъби и бикини.
Стара мома - жена, която е казала едно “не” повече през живота си...”

защо се сещам за един шкаф и едни резервни гащи ...и да не искам , пак за тва се сещам ;))

09.11.16
20:57

Клек 2х3х100; 2х2х120
Раменна 3х8х15; 2х3х18 кг на ръка
Лежанка 2х8х60; 3х3х80
Горен скрипец 3х4х70
Скрипец подхват 3х4х70
Планк 3х40-60 сек.

Малко жалки опити за набиране.
Пропуснах тягата.
Котки не събирам.
Слушам метъл.
Изварата е гадна , но ще я ям.

10.11.16
19:59

Хубавото на сгъването за бицепс е, че мога да се правя пред младите кифли на работа на ебати експерта.Лошото , че не мога си седна на задника ...така е , ама пуста суета...тва жените ако знаят колко неща правим заради тях....
Понеже ми е предизборно , ще нападам тази вечер 1 кг печена тиква.Не знам , нито ме интересува за какво е полезна , важното , че ми харесва.
Освен това днес и аз ” натиснах свинско със зелИ” ...ако получа инфаркт , спомняйте с добро за мене ;)))

13.11.16
10:02

Гласувам с двете ръце !

13.11.16
10:31

Айде малко позинг и от мен...къф сайт за културисти е ,ако не си начеша и аз мойто его :)
Мазен , квартален тип mode ;)

17.11.16
13:38

Онзи ден, вторник имаше тренировка , но набързо . Детайли не ми се описват :)
довечера се надявам да е по-добре , ще видим.

малко и аз стил искрено и лично :

установих ,че на новата работа съм най-възрастният в офиса и сега се чувствам като някоя жена - депресиран и very low .
колегите ми са някви дечковци 23- 27 годишни , с типичното си за възрастта поведение и говорене ....дъра-бъра , тъпотии...май повам да остарявам, макар изобщо да не се чувствам по-този начин .

сутринта го пробвах това - двойно еспресо с уиски ..май има резултат. отивам да си сипя още и да разсъждавам колко е несправедлив живота :) реалността - и 200 да дигна лежанка , все съм си “вуичо пацо” ...damn! иде ми да си пусна Smells like teen spirit и да се гръмна в главата :*(

17.11.16
13:55

казано от Албаст на 17.11.16, 13:38:

установих ,че на новата работа съм най-възрастният в офиса и сега се чувствам като някоя жена - депресиран и very low .
колегите ми са някви дечковци 23- 27 годишни , с типичното си за възрастта поведение и говорене ....дъра-бъра , тъпотии...май повам да остарявам, макар изобщо да не се чувствам по-този начин .

сутринта го пробвах това - двойно еспресо с уиски ..май има резултат. отивам да си сипя още и да разсъждавам колко е несправедлив живота :) реалността - и 200 да дигна лежанка , все съм си “вуичо пацо” ...damn! иде ми да си пусна Smells like teen spirit и да се гръмна в главата :*(

Ако колежките ти са 23-27 годишни, си направо като лисица в кокошарник, ако питаш мен.

Здравей,

Можеш ли дадеш някакви отзиви от Анимал Флех? :)

17.11.16
14:43

казано от Joe Musashi на 17.11.16, 13:55:

казано от Албаст на 17.11.16, 13:38:

Ако колежките ти са 23-27 годишни, си направо като лисица в кокошарник, ако питаш мен.

абе ...знаеш бруталната реалност каква е :) ако си вуйчо на 37, почти на 38 като мен и нямаш Ауди А 4 ..ква лисица си?:)

пък и въпросът не е дали е кокошарник ,ами разликата в мисленето ...тука не говоря за секс , говоря за ...усещането да си ” най-дъртия “ю:(

iи защо по дяволите има категория MILF , a няма категория FILS ( fahter I would like to suck ) ,a?

Мнението беше редактирано от Албаст на 17.11.16 15:14.

17.11.16
14:47

казано от Любомир Пейчев на 17.11.16, 14:29:

Здравей,

Можеш ли дадеш някакви отзиви от Анимал Флех? :)

Здравей,

ами мисля ,че има ефект ...коленете спряха да ме болят и да вече мога да ходя и да клякам спокойно , но не знам дали е от  Флекса или от 2 месеца почивка на краката, която дадох .
нито мога да потвърдя ефект , нито да отрека :)
но мисля ,че е пос скоро положителен ефекта.

17.11.16
16:13

абе заеби !
просто на моменти имам нужда някой да ми каже : dont scream like a pussy ! shut up and train , nigga ! :)
гони ме кризата на средната възраст и мене :)

Fuck it !

https://www.youtube.com/watch?v=GmcUQjehtmE

17.11.16
19:55

и защо по дяволите има категория MILF , a няма категория FILS ( fahter I would like to suck ) ,a?

Това и аз не бих могла да го измисля по-добре :D

Я се стЕгни Аl-Bast.
Нищо ти няма, никво пуси не си, много си си готин.
Не е лесно да работиш с по-млади, но в един момент им влизаш в ритъма и ти харесва, даже  те кара да се чувстваш и ти по-млад и много по-добре.
Аз работя с момичета с по 10-15 години по-млади от мен. Трябваше ми точно седмица, за да ме поканят да започнем да излизаме заедно и да делим всичко по равно. :D 8-)

Респектът е всичко, да знаеш :)
Показваш респект, обратно го получаваш двойно.

П.П. Кафето с уискито действа безотказно при мен. Само дето днес нямах нито кафе, нито уиски....

17.11.16
22:24

казано от Mariya Peeva на 17.11.16, 19:55:

и защо по дяволите има категория MILF , a няма категория FILS ( fahter I would like to suck ) ,a?

Това и аз не бих могла да го измисля по-добре :D

Я се стЕгни Аl-Bast.
Нищо ти няма, никво пуси не си, много си си готин.
Не е лесно да работиш с по-млади, но в един момент им влизаш в ритъма и ти харесва, даже  те кара да се чувстваш и ти по-млад и много по-добре.
Аз работя с момичета с по 10-15 години по-млади от мен. Трябваше ми точно седмица, за да ме поканят да започнем да излизаме заедно и да делим всичко по равно. :D 8-)

Респектът е всичко, да знаеш :)
Показваш респект, обратно го получаваш двойно.

П.П. Кафето с уискито действа безотказно при мен. Само дето днес нямах нито кафе, нито уиски....

Како Марче , ти си ми фаворит MILF - ката тук ;) За кафето с уиски - тази сутрин “дръннах ” едно и докато ме държеше ми беше супер “неебателно” :)Всички спедиторски фирми в Швеция и Скандинавието ги изтръшках” .
Проблема стана на обяд , когато около мен бяха насядали дечковците и дори този , който мислех за мой набор се оказа просто оплешивяващ 33 годишен.....sad but trve…

Клек 3х3х100
Лежанка 3х3х90
Рамо дъмбели 3х5х18 всеки един
Тяга 6 единички през 1минута х 120 кг
Горен скрипец подхват 3х5х75 кг
Планк 2х40-50-60 сек.

Ми..не се напъвах...повече зяпах дупета на мацки :) Както казах , тресе ме няква криза на възрастта .Който може и много “мотивиран ” да дърпа повече.
И ако чуя още веднъж тази песен на новата нимфетка Тита и  педалчето Криско Биитз , ще гръмна някой :)
Смятам да съю на червено вино след малко и кот такоа :)

17.11.16
22:32

Съчувствам ти. Аз още не съм стигнал средната възраст, но все до десетина години ще ме догони и мен. ;)

18.11.16
09:50

казано от Boby_ на 17.11.16, 22:32:

Съчувствам ти. Аз още не съм стигнал средната възраст, но все до десетина години ще ме догони и мен. ;)

хехехехе . няма да се измъкнеш разбира се , ще те догони :) аз употребих това понетие в преносен смисъл ....както и да е:)

p.s . Може да продължаваш да пишеш редовно каква е метео обстановката в района на Стокхолм..онзи ден в Jorbro имах закъсал камион и до последно не вярвах на шофьора ,че е има 50 см сняг, докато не прочетох твоите премеждия :)

Мнението беше редактирано от Албаст на 18.11.16 10:26.

18.11.16
23:17

Средната възраст зависи от това кога си планирал да пукнеш. :) В този смисъл винаги е относителна, освен когато сам налапаш дулото - тогава просто делиш на две, разбираш, че отдавна си я подминал и дърпаш спусъка.

П. П. Сигурен съм, че можеш да поемеш малко петъчен черен хумор.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 18.11.16 23:17.

19.11.16
10:53

казано от Boby_ на 18.11.16, 23:17:

Средната възраст зависи от това кога си планирал да пукнеш. :) В този смисъл винаги е относителна, освен когато сам налапаш дулото - тогава просто делиш на две, разбираш, че отдавна си я подминал и дърпаш спусъка.

П. П. Сигурен съм, че можеш да поемеш малко петъчен черен хумор.

хахахахахах абсолютно си прав :)  точно такива сметки правех  ( 72 по статистика делено на 2 = 36 ) ....
за смъртта , мисля и аз доста често ( е , не точно като някои други хора в този форум) , предвид, че жена ми почина млада ( 34 г)  и .....сещаш се , за какво говоря :) няма как да не мис е е отразило и от време на време да не попадам в черни дупки .
Проблемът е, че само по филмите главния герой се изправя бързо , стяга се и ..изведнъж всичко е ОК..реалността е друга :)

Изведнъж попадаш в една среда , където хората са интелигентни и любезни ( каквито са новите ми колеги ) , но само ти си с това бреме, само ти си с дете , само ти си ” дъртака” :))  изведнъж се чувстваш като от някакъв друг свят....

както и да е - много искрено и лично стана , но признавам ,че ми олеква като говоря за това .

п.с . След последната тренировка установих,че този път нямам мускулна треска  , която да ме съсипва в раменете или задника .
      Извод:1.  2 х 18 са ми леки :) 2.  100 кг клек ми е лек ;  3.  90 лежанка ми е леко; 4.  само със спорт не се отслабва , манджата е важна май повече;
п.п.с. Тва Irish coffe почва да ми харесва, но уискито свършва ...:))

Това долното много ми отговаря на емоционалното състояние :

https://www.youtube.com/watch?v=zy5UnS6QSo0

21.11.16
20:52

На някои хора им трябва час при дерматолог....и го казвам с добро чувство, не като подигравка :)

ЕнЧев ме е заразил с неговото ” малко но от сърДце”;)

Клек 3х3х100
Рамо 4х4х20 кг всеки дъмбел.
Високо изтегляне с щанга 3х8х 30

Понедлник мисля повече да не ходя- пълно с хора, батки и мацки с прозрачни клинове.
Няма къде да се обърнеш!

Правих и набирания , и киремни , но не ми се описват ;)

21.11.16
21:36

Други се нуждаят от диетолог, трети от ревматолог. Хора с нужди всЕкакви.
Вуйчо Пацо звучи зле, наистина, Поне за мен Пацо е най-гадното обръщание.
Аз на моите чичковци в службата (е, 20 години са по-големи от тебе) им говоря на “Оу, Докторе” (ветеринари са) или “Оо, секси”, понякога на “Миличък”, та така ... :)

22.11.16
08:27

На бат ти Пламен тире падрето колежките му ако почнат да се обръщат към него на “секси” и “миличък”, за 5 ст. работа няма да свърши, а тираджиите му ще стоят по цял ден на паркинг :D :D

ДЕ

22.11.16
09:02

В моята работа пък най-младите са ни само двама колеги, които са на по 27-28 г. Има и 3-4 човека в диапазона 32-35 годишни някъде. Останалите са от 40 годишни нагоре.

22.11.16
11:06

Пишете на воля :)
аз не се обиждам като други хора и няма да трия или да изпадам в ненужни тиради!
каквото съм казал, заставам зад него !
Като вуйчо съм се почувствал , но никой не се е отнесъл така към мен, така че проблема е в моята глава. Може да се окаже предимство , кой знае:)
Айде да не ревете на чужд гроб :)
след време като ви напиша ” яко! изкъртих всички коври ” , какво ? Ще ме поздравявате ли?:)

айде лек ден от мен- падре Дамйян :))

22.11.16
16:07

А Дамйян от къде дойде? Не съм много в час със светските клюки, ако е нещо актуално ...

ДЕ

22.11.16
16:11

Има един отец Дамян  /Дамиан, Деймиън и т.н./, считан понастоящем за закрилник на прокажени, сифилистици, хора с развит СПИН и т.н. онеправдани. Цанил се е навремето на мисия на остров Молокай на Хаваите, та от там е тръгнала историята му. Свят човек!
Не знам, дали Албаст е имал него предвид или нещо друго. Нека той да си каже!

Мнението беше редактирано от Деян на 22.11.16 16:11.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1