Проблем със затопляне на тялото

13.02.06
14:56

Тренирам отскоро с домашен крос тренажор и разбира се съм много доволна. Но има един проблем, който не мога да разбера доколко е важен. Когато спортувам се изпотявам нормално, но някои части на тялото (бедрата и задните части) буквално измръзват  :? . Обличам си термоанцуг, но няма ефект. Горната част от тялото ми е покрита само с памучна тениска, но не изстива така, макар че там се потя доста. Тези специфични части от тялото ми  :oops:  имат целулит и аз искам да се избавя от него. Сигурна съм, че е важно да да бъдат затоплени, в противен случай просто там няма кръвообръщение и ефекта от спортуването ми ще бъде да добавя мускули под тези гадости, за да изпъкват повече  :cry: .
Не си представяйте някакви страхотии - целулита се вижда само ако се стисне с ръка.
Ааа, сетих се нещо интересно - преди ходех на сауна и след 15 мин. на над 100 градуса тези месца си оставаха студени  :shock: , докато отвсякъде другаде се лееше пот.
Има ли някой с подобен проблем?

SI

13.02.06
21:39

Може проблемът ти да е свързан с лошо оросяване на тези 4асти от тялото.Отиди на лекар.Късмет!

EN

13.02.06
21:56

Мажи ги с финалгон,ще те затопли 1000% гаранция!
Сега сериозно,аз когато карам велоарголетар също имам подобен проблем,не му обръщам внимение ,но наистина нее лошо да отидеш на лекар или на 3-4 антицелулитни масажа!

14.02.06
09:55

Наистина имам проблем с кръвооросяването и това си има медицинско наименование. Но спортуването (или чаша вино) ми помага много  :D .
Не разбрах съвета за финалгона дали е сериозен, но определено вкарването на химия в тялото не ми харесва.
По-скоро ме се иска нещо по-безобидно, като например да поставиш малко захар в газираната напитка, за да се разгазира  :lol: .
Може би дамите имат повече опит по този въпрос  :?:

EN

14.02.06
12:11

не нее сериозно!!!

18.02.06
22:25

Синдромите и болестите на лошото оросяване при млади жени засягат предимно крайниците. При теб вероятно причината е целулита, тъй като разрастналите мастни клетки притискат крайните окончания на капилярите и оросяването в проблемните зони е затруднено. В спокойно състояние ако си сложит ръката на засегнатата зона, усещаш ли там да е по-хладна кожата?

19.02.06
11:43

-масажирай, простичко е, би трябвало да подобриш кръвообращението там

-потърси някакъв крем за подобни цели да се межеш

-убеди се дали не се получава СТУДЕН КОМПРЕС, ващото тогава определено ще стоят студени тези части.

Примерно след като съм се изпотил и остана с водата върху себе си, след борени минути примерно гърдите ми са студеним, на пипане даже лед, после се нормализира като махна мокрите дрехи. 

Успех

19.02.06
11:49

[quote author=“mary_rus”]Наистина имам проблем с кръвооросяването и това си има медицинско наименование. Но спортуването (или чаша вино) ми помага много  :D .
Не разбрах съвета за финалгона дали е сериозен, но определено вкарването на химия в тялото не ми харесва.
По-скоро ме се иска нещо по-безобидно, като например да поставиш малко захар в газираната напитка, за да се разгазира  :lol: .
Може би дамите имат повече опит по този въпрос  :?:

Гинко билоба, а не финалгони, не си травнирана все пак

Когато съм приемал Хидроксикът, имах студени крайници. Отидох на “доктор”, и като ме видя че съм блъскал в залите ми каза да спра, това щяло да ме оправи! След малка псувня и критики за неговите дипломи и лицензи си взех навръщане Гинко от аптека, почнах си го джаскам и се оправих на 3тия ден. Предвди че беше пролет, “Студеното ” отмина :) Опитай с това, билка е, а не химия

02.03.06
13:22

Извинявайте, че отдавна не бях влизала във форума, но ми се наложи и да работя  :( . А вие сте били така добри да ми отговорите  :D .
TPD, предполагам, че става въпрос за нещо като студен компрес, защото в спокойно състояние тези части са само малко по-студени от останалото тяло. Слагам си неопренови панталони+термоанцуг и като се преоблека - пак са студени. Правих си масаж с антицелулитен крем (с кофеин-той мисля има загряващ ефект) до силно зачервяване на кожата, пак не става. Напоследък ходя на парна баня в един нов фитнес център - ставам на добре сварено месо с абсолютно сурови бутчета  :D .

Питон, говориш за таблетки Гинко Билоба или за някакъв лосион? Знам, че тази билка е полезна при нарушено кръвообръщение, но можеш ли да ми кажеш каква марка е?

Rosiii, предполам че си жена, абсолютно права си за целулита, но  ти имаш ли такъв проблем и знаеш ли как може да се реши?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1