14.02.06
11:46
Искам да ви попитам какво трябва да ям по време на високо въглехидратния ми ден?мерси
14.02.06
12:07
Ми въглехидрати ... по възможност да не са от сладко или прости въглехидрати, 2-3гр. въг. на килограм телесно тегло общо за целия ден да се връзва ...
ОК.Мерси.понеже за пръв път 6те правя такъв ден (от 20 дена сам на НВД) и не съм много наясно някой може ли да ми напише примерно меню?мерси предварително.(А и наистина нямам идея кои са простите въглехидрати :?:
14.02.06
12:26
20 Дена :shock: ... това сега трябва да ти е поне 3-то ВВД, трябва да го правиш на 7 - 10 дена и ВВД- то си е почти задължително! Целта е да се предизвика инсулинов шок, при което тялото да си помисли, че времената на ‘гладуване’ са свършили и да си позволи загубата на допълнителни подкожни мазниники! При положение, че при НВД трябва да ядеш към 1 грам. въг. на килограм телесно тегло при ВВД- то се яде 2-3гр. въг. на килограм телесно тегло, което както разбираш не означава да се наплюскаш здраво, говорим за съвсем малко покачване на въг. като общо за деня, аз лично въг. ядене ми е само едно и то е сутринта, при ВВД на обяд хапвам и хляб, може и мако грах или ориз ( съвсем малки порции ), не е проблем и 1-2 парчета пица да изядеш или сладка царевица ... това трябва да го впишеш в досегашното меню и готово ...
Мерси много.ми мен ми бяха казали за НВД че трябва да я правя 30 дена без ВЪОБЩЕ да ям въглехидрати.ям предимно месо,салата,яйца и понякога сирена,кашкавал и кисело мляко.сега като открих този сайт трябва да коригирам бая неща.мерси много за помоща :oops:
14.02.06
13:14
Кои ти е казал тия глупости! :shock: :shock: То името НВД кво значи?? Ниско въглехидратна диета? ... я моля ти се вземи прочети статята във сайта ( http://bb-team.org/nutrition/000141.php http://bb-team.org/nutrition/000176.php ) да разбереш малко за какво става на въпрос, там има и за ВВД и за калорииния баланс и т.н., че ще вземе да си повредиш здравето! Не може без въглехидрати! Това са кето-диетите и хич не са полезни, аз съмия съм се обедил в това, пробвал съм, ефекта беше припадане на 4тия ден, без въг. кръвната захар пада и вобще не е шега работа това ...