Сърватка

10.02.06
21:56

Извинявам се ако не е в точния раздел въпроса ми но си нямам напредстава къде да гпо сложа . Сурватка добре ли е да се пие за фитнеса и разбира се ако е добре колко време преди тренировка или след тренировка че не съм навътре с тея не6та . В момента ни6то друго не вземам апък сурватката 6те ми е на аванта  :lol:  ако можете кажете си мнението дали 6те е добре и ако е добре колко време преди тренировка или след това . Мерси предварително!

10.02.06
21:59

30-45 мин преди тренировка , след нея - веднага

10.02.06
22:45

От порядака на колко мл ?

11.02.06
08:35

Ами окло 30-40 гр тва са около 2 супени лъжици и малко.Също може и да пиеш веднага след сън,понеже през ноща запасите на тялото се изчерпват и настъпват катаболни процеси.Но може и да пропуснеш ако имаш добра закуска.Мм Бих ти препоръчал веднага след тренировка да приемеш прости въглехидрати(Декстроза,банани,локумени вафли..)и след 20-30 мин да пиеш протеина.

11.02.06
13:04

Що ми се струва  че човека пита за едно пък вие му  отговаряте за съвсем  друго  :lol:  Пич ако приказваш за суроватката като остатъчен продукт на сиренето искам да ти кажа, че не е много полезно да я използваш като  хранителна добавка поради високото съдържание на мазнини и лактоза.

DM

13.02.06
11:02

Суроватка по всиако време, това е ултимативната напитка zа фитнесс хора,
стан

14.02.06
08:09

не мога да ти кажа с какво съдържание е суроватката но аз лично знам, че суроватъчния протеин е най-лесно усвоимият. естествено ако е изолат е направо бомба, но не това е случаят при тебе ;)

14.02.06
13:05

1 кило суроватъчен протеин е към 30 лв от тоя на Нутрим. Сурватката, като остатъчен продукт на сиренето, я дават на прасета! Мислите ли, че ако беше ефективна нямаше всички  да пукат почти безплатна сурватка?!?

14.02.06
13:22

суроватъчният протеин всъщност от какво се извлича ако не от суроватка :roll: или в суроватката е ниска концентрацията и затова е по-добре като препарат?

14.02.06
16:57

не просто когато правят препарата обезлактяват и махат мазнините за да остане само протеина

04.03.06
15:29

кажете от каде да си намеря суроватка. от някоя мандра ли или се продажа ж някой специализиран магазин...

04.03.06
17:59

[quote author=”^FITNESS^”]кажете от каде да си намеря суроватка. от някоя мандра ли или се продажа ж някой специализиран магазин...

Ми във фитнеса,където тренираш(ако е голяма и известна зала,няма начин да няма),ако не в специализираните магазини за хранителни добавки.
Смятам да си взема суроватъчен протеин(Pure Whey Pro) какво ви е мнението за него?Струва ли си да го взимам,покрай тия разкрития за Нутрим.

04.03.06
22:34

[quote author=“x_3_mar”]1 кило суроватъчен протеин е към 30 лв от тоя на Нутрим. Сурватката, като остатъчен продукт на сиренето, я дават на прасета! Мислите ли, че ако беше ефективна нямаше всички  да пукат почти безплатна сурватка?!?

Хахахах да той човека наистина май питаше за Сурватка а не суроватка

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1