Winstrol + Clembuterol

Темата е заключена.

07.02.06
22:05

Добър ден,
Бих искал да ви попитам дали гореспоменатата комбинация от уинстрол и клембутерол е удачна. Не сам тренирал от близо 3-4 месеца, а преди това тренирах година и няколко месеца.Тежа 91кг. мазен  и съм висок 186см.
Бих искал и евентуално някаква конструктивна критика по въпроса ако е възможно и възможни варианти за изграждане на солидна  маса и чистене(това целя с тази комбинация). Препоръчаха ми “umnadren”, но не сам много запознат с него и затова за момента не представлява вариант.Ако може евентуално и за него да получа инфо.
Предварително много ви благодаря.

SE

07.02.06
22:15

тя е удачна ама си помисли хубаво щото тренираш много от скоро и няма смисълда вземаш стеройди

07.02.06
22:26

Искаш да кажеш, че ще е добре първо да направя отново някакав стаж в залата и тогава да пробвам?В това няма никакав провлем.Но не премахва настоящия въпрос, а само го забавя.
От голяма полза ще ми също и ако ми кажете как да ги взимам и някакви цикли. Отново ви благодаря предварително.

07.02.06
23:00

[quote author=“power_hammer”]Добър ден,
Бих искал да ви попитам дали гореспоменатата комбинация от уинстрол и клембутерол е удачна. Не сам тренирал от близо 3-4 месеца, а преди това тренирах година и няколко месеца.Тежа 91кг. мазен  и съм висок 186см.
Бих искал и евентуално някаква конструктивна критика по въпроса ако е възможно и възможни варианти за изграждане на солидна  маса и чистене(това целя с тази комбинация). Препоръчаха ми “umnadren”, но не сам много запознат с него и затова за момента не представлява вариант.Ако може евентуално и за него да получа инфо.

да започваш с химия след 3-4 месеца пауза е абсолютно неоправдано и безсмислено откъдето и да го погледнеш. Първо потренирай редовно известно, върни си формата, изкарай 2-3 месеца на НВД и тогава сам ще можеш да си прецениш дали си струва да почваш с хаповете изобщо.  Разбери, че за 7-8 излишни кила нямаш нужда от хапове, тях можеш да си ги свалиш и по естествен начин като си изградиш правилна система на хранене и я спазваш.

07.02.06
23:24

Това е ясно. Благодаря ви , че ми помогнахте да го изясним. Но, моляви за да не ви питам отново след няколко месеца дайте ми повече инфо сега. Пък и за момента не сам се забързал да свалям килограми (не, че нямам нужда :D )Сега искам да кача МАСА и ако падне някое кило мас в процеса на работа няма да имам нищо против. Пък след това, ще се чистя с ефедрин и термо-анцуг  :)

08.02.06
00:33

по принцип ако гониш чиста маса, както в твоя случай, винстролът е удачно решение, в комбинация с примоболан дава добри резултати.  Ако целта е свалянето на повече килца в схемата се включва и цитомел, но това е много опасна химия и абсолютно непригодна за начинаещи. Това е като за теория, ако търсиш схеми по-добре първо последвай съветите да тренираш на чисто и да изкараш едно НВД.

[quote author=“SGK”]по принцип ако гониш чиста маса, както в твоя случай, винстролът е удачно решение, в комбинация с примоболан дава добри резултати.  Не мисля, че при тази комбинация кленът е необходим. Ако целта е свалянето на повече килца в схемата се включва по-скоро цитомел, но това е много опасна химия и абсолютно непригодна за начинаещи. Това е като за теория, ако търсиш схеми по-добре първо последвай съветите да тренираш на чисто и да изкараш едно НВД с клен примерно.

Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor

SI

08.02.06
11:21

Хем да сваляш мас хем да ка4ваш кила не ми се струва сериозно.Ли4но ти предлагам хвани се първо да се из4истиш , пък после ка4ваи мускули ,защото храненето и тренирането е разли4но според нуждата.Нали в краина сметка по-добре бавно и сигурно отколкото бързо и нищо да не направиш.Късмет.

08.02.06
22:16

SilentHill е прав.Пиша на латиница защото ми се прееба флех type-а. Затова реших първо да кача маса и после да я изчистя и окачествя. Вчера видях че отново са пуснали “Тхермотабс”. Някой знае ли нещо повече по въпроса?Дали е същия като преди?Съдържа ли ефедрин или е заместен по някакъв начин?
ще ми кажете по какъв начин се взима  Винстрола? По време на ядене, след ядене , преди тренировка или как ? Мерси много предварително.

Проблема си е твой . Използвай КРЕДОРПиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor

08.02.06
22:22

[quote author=“SilentHill”]Хем да сваляш мас хем да ка4ваш кила не ми се струва сериозно.

В раздела “Забранени Медикаменти” да сваляш мазнини и да качваш мускулна маса си е напълно сериозно :wink: .

09.02.06
00:32

[quote author=“AbSs”][quote author=“SilentHill”]Хем да сваляш мас хем да ка4ваш кила не ми се струва сериозно.

В раздела “Забранени Медикаменти” да сваляш мазнини и да качваш мускулна маса си е напълно сериозно :wink: .

Напълно... това е страната на неограничените възможности стига да имаш здрави бъбреци и черен дроб...

09.02.06
20:48

Тъкмо и за тази комбинация и аз се чудих.Но според мен няма да е много съвместима защото от клен-че се качва и температура и става много кофти.
Малко ще се отклоня от темата.Тука в форума бях чел,че комбинацията межди Примоболан и Кленбутерол била добра.Нз колко е добра но така прочетох.

HR

09.02.06
21:12

[quote author=“power_hammer”]SilentHill е прав.Пиша на латиница защото ми се прееба флех type-а. Затова реших първо да кача маса и после да я изчистя и окачествя. Вчера видях че отново са пуснали “Тхермотабс”. Някой знае ли нещо повече по въпроса?Дали е същия като преди?Съдържа ли ефедрин или е заместен по някакъв начин?
ще ми кажете по какъв начин се взима  Винстрола? По време на ядене, след ядене , преди тренировка или как ? Мерси много предварително.
[/color]

Винстрола на инж е по-добър. Бий по 100мг през ден, или ако ти понася по 50 мг на ден дава по-дообри резултати. Клен-чето е добро за чистене, също така е и анти-катаболично. С една прилична диета ще изчистиш доста мазнинки, и винстрола ще ти качи съвсем малко, но качествена маса. Ще направи мускулите ти по-плътни и твърди. Аз ако бях на теб щях да добавя и 400 мг/седм Примаболан за още малко но ка1ествена маса. Двете с Вини-то са слабо андрогенни, и умерено-до-слабо анаболни
Т’ва е
П.С. Не знам защо някой ти е препоръчал Омнадрен.....той е комбинация от 4 естера на Тест и съпровожда с много вода, мазнинки и не-качествена маса.

09.02.06
23:27

Винстрола на инж е по-добър. Бий по 100мг през ден, или ако ти понася по 50 мг на ден дава по-дообри резултати. Клен-чето е добро за чистене, също така е и анти-катаболично. С една прилична диета ще изчистиш доста мазнинки, и винстрола ще ти качи съвсем малко, но качествена маса. Ще направи мускулите ти по-плътни и твърди. Аз ако бях на теб щях да добавя и 400 мг/седм Примаболан за още малко но ка1ествена маса. Двете с Вини-то са слабо андрогенни, и умерено-до-слабо анаболни
Т’ва е
П.С. Не знам защо някой ти е препоръчал Омнадрен.....той е комбинация от 4 естера на Тест и съпровожда с много вода, мазнинки и не-качествена маса.

Ей брато мерси много. Щех много да се подлажа.Мерси  за подробното инфо.

10.02.06
11:54

Едни от най-добрите комбинации за уиндстрола е с примоболан.
Обаче аз смятам направя един цикал с примоболан+кленбутерол.

10.02.06
21:35

[quote author=“SteeL”]Едни от най-добрите комбинации за уиндстрола е с примоболан.
Обаче аз смятам направя един цикал с примоболан+кленбутерол.

човече аз мислех винстрола да го сложа с кленбутерол. Ама сега се чуда да не ги ли сложа и трите барабар с примаболана. Ако намера примаболан хапчета ще стане. Ама иначе не смея.

10.02.06
23:24

Ами ако ше гълташ примоболан тогава изклюци клена.Както подразбирам искам да направиш добър лереф като ше махнеш мазнито по-теб.Ти ако смесеш уиндстрол с примоболан ше напраиш страшен релеф,ше бъдеш изпънат от всякаде.

10.02.06
23:41

[quote author=“SteeL”]Ами ако ше гълташ примоболан тогава изклюци клена.Както подразбирам искам да направиш добър лереф като ше махнеш мазнито по-теб.Ти ако смесеш уиндстрол с примоболан ше напраиш страшен релеф,ше бъдеш изпънат от всякаде.

Човече, не разбрах тоя параболан има ли го на хапчета освен на инжекции.Значи на мен желанието ми е първо да се напомпам и после чак да се исчистя. Засега съм взел само винстрол.Дилемата е с какво да го комбинирам за да кача чиста маса, ако пък и е възможно да се изчистя едновременно с това- евала. Какво бихте ми предложили?И ако може да не е  на инжекция. Предварително много ви благодаря предварително.

KP

13.02.06
19:50

[quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Добър ден,

да започваш с химия след 3-4 месеца пауза е абсолютно неоправдано и безсмислено откъдето и да го погледнеш. Първо потренирай редовно известно, върни си формата, изкарай 2-3 месеца на НВД и тогава сам ще можеш да си прецениш дали си струва да почваш с хаповете изобщо.  Разбери, че за 7-8 излишни кила нямаш нужда от хапове, тях можеш да си ги свалиш и по естествен начин като си изградиш правилна система на хранене и я спазваш.

Аз съм на противното мнение.
Ако тялото е мазно е добре да се почне цикъл.
Стероидите имат и голям ефект и при свалянето на сланините.
Колкото до това нещо “umnadren” да не е все пак това:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf2198.htm

14.02.06
02:28

[quote author=“kpo”][quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Добър ден,

Аз съм на противното мнение.
Ако тялото е мазно е добре да се почне цикъл.
Стероидите имат и голям ефект и при свалянето на сланините.
Колкото до това нещо “umnadren” да не е все пак това:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf2198.htm

След 3-4 месеца пауза от тренировки не е добре да се почва с химия каквото и да е тялото.
Съгласен съм, че химията помага за топене, но не всички стероиди имат подобен ефект

14.02.06
09:16

Човече, не разбрах тоя параболан има ли го на хапчета освен на инжекции.Значи на мен желанието ми е първо да се напомпам и после чак да се исчистя. Засега съм взел само винстрол.Дилемата е с какво да го комбинирам за да кача чиста маса, ако пък и е възможно да се изчистя едновременно с това- евала. Какво бихте ми предложили?И ако може да не е на инжекция. Предварително много ви благодаря предварително.

Ами уиндстрл-а(инжекций)+примоболан(хапчета).Това е страшно добра комбинация.Ще ти излезе много скъпо но просто ше напраиш страшния релеф.

KP

14.02.06
13:23

[quote author=“SGK”]
След 3-4 месеца пауза от тренировки не е добре да се почва с химия каквото и да е тялото.
Съгласен съм, че химията помага за топене, но не всички стероиди имат подобен ефект

1. защо не е добре? Според мен това не зависи от тренировките преди, а по-време на цикъла.
2. не съм твърдял че всички стероиди топят мазнини. Пределно ми е ясно например какво е действието на холестерола например! Тука говорим за станозолол

14.02.06
13:30

не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.

KP

14.02.06
13:49

[quote author=“SGK”]не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.

Е не си прав. Болните взимат метандиенон без да тренират. Болните взимат тестостерон без да тренират. :-)
В случея с бодибилдинга, анаболните стероиди само помагат за по-бързото натрупване на мускулна маса т.е. за увеличаване размера на мускулните влакна, като в тях се натрупват белтъци(протеини). Лично аз препоръчвам за оформяне от мазно и дебело тяло, да се започне веднага с анаболи и тренировки, за да се комбинират мускулната работа и натоварването на мускулите и синтеза на белтъците и оголемяването им. Както писах и по-горе анаболните стероиди влиаят и върху топенето на мазнините. Това се дължи на факта, че за самото изграждане на мускула е необходима енергия, която при животните и човека се набавя от разграждането на веществата - въглехидрати, протеини и мазнини. Ето защо винаги когато се взима анаболен стероид има нужда от повече енергия.
Логично е,и  първо се разграждат въглехидратите, това е най-достъпния источник на енергия. Ако обаче въглехидратите са в недостатъчо количество то се преминава на белтъци (обаче тука процеса е повлиан от стероидите към тяхната синтеза и това се наблюдава рядко) и най-накрая се включва бета-окислението - а именно разграждането на мазнините.
При затлсътяването процесите са точно обратните:
1. Раграждат се многото приети въглехидрати, но енергията която е отделена не се усвоява за синтез, защото тя е в повече. Тогава организмът започва да я складира- “за черни дни”. Най-лесния начин под формата на мазнини - защото тяхната синтеза е най-лесна. След това под формата на протеини (белтъци), и най-накрая, ако има все още излишна енергия под формата на въглехидрат - гликоген.

В такъв случай е много ефективно за топенето на сланини следното нещо:
Анаболи, тренировки, и нисковъглехидратна диета.

Това е от мен по темата!
:shock:

14.02.06
20:34

[quote author=“kpo”][quote author=“SGK”]не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.

Е не си прав. Болните взимат метандиенон без да тренират. Болните взимат тестостерон без да тренират. :-)
В случея с бодибилдинга, анаболните стероиди само помагат за по-бързото натрупване на мускулна маса т.е. за увеличаване размера на мускулните влакна, като в тях се натрупват белтъци(протеини). Лично аз препоръчвам за оформяне от мазно и дебело тяло, да се започне веднага с анаболи и тренировки, за да се комбинират мускулната работа и натоварването на мускулите и синтеза на белтъците и оголемяването им. Както писах и по-горе анаболните стероиди влиаят и върху топенето на мазнините. Това се дължи на факта, че за самото изграждане на мускула е необходима енергия, която при животните и човека се набавя от разграждането на веществата - въглехидрати, протеини и мазнини. Ето защо винаги когато се взима анаболен стероид има нужда от повече енергия.
Логично е,и  първо се разграждат въглехидратите, това е най-достъпния источник на енергия. Ако обаче въглехидратите са в недостатъчо количество то се преминава на белтъци (обаче тука процеса е повлиан от стероидите към тяхната синтеза и това се наблюдава рядко) и най-накрая се включва бета-окислението - а именно разграждането на мазнините.
При затлсътяването процесите са точно обратните:
1. Раграждат се многото приети въглехидрати, но енергията която е отделена не се усвоява за синтез, защото тя е в повече. Тогава организмът започва да я складира- “за черни дни”. Най-лесния начин под формата на мазнини - защото тяхната синтеза е най-лесна. След това под формата на протеини (белтъци), и най-накрая, ако има все още излишна енергия под формата на въглехидрат - гликоген.

В такъв случай е много ефективно за топенето на сланини следното нещо:
Анаболи, тренировки, и нисковъглехидратна диета.

Това е от мен по темата!
:shock:

да, и аз съм на мнение, че да е една програма за релеф качествена, химията трябва да присъства. Но пак казвам, че в случая на power_hammer тя не бива да присъства от самото начало. Нищо не пречи ако няма търпение да зоби да изкара първия месец на НВД и още два на станозолол и примо.

прав си, че болните взимат метан, тестостерон, нандролон и др. без да тренират, но при тях тези медикаменти се изписват с малко по-различно предназначение, а не с цел качване на чиста мускулна маса или топене на мазнини. Как си мислиш един болен от СПИН или претърпял катастрова да прави heavy-duty да речем  :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1