07.02.06
22:05
Добър ден,
Бих искал да ви попитам дали гореспоменатата комбинация от уинстрол и клембутерол е удачна. Не сам тренирал от близо 3-4 месеца, а преди това тренирах година и няколко месеца.Тежа 91кг. мазен и съм висок 186см.
Бих искал и евентуално някаква конструктивна критика по въпроса ако е възможно и възможни варианти за изграждане на солидна маса и чистене(това целя с тази комбинация). Препоръчаха ми “umnadren”, но не сам много запознат с него и затова за момента не представлява вариант.Ако може евентуално и за него да получа инфо.
Предварително много ви благодаря.
07.02.06
22:15
тя е удачна ама си помисли хубаво щото тренираш много от скоро и няма смисълда вземаш стеройди
07.02.06
22:26
Искаш да кажеш, че ще е добре първо да направя отново някакав стаж в залата и тогава да пробвам?В това няма никакав провлем.Но не премахва настоящия въпрос, а само го забавя.
От голяма полза ще ми също и ако ми кажете как да ги взимам и някакви цикли. Отново ви благодаря предварително.
[quote author=“power_hammer”]Добър ден,
Бих искал да ви попитам дали гореспоменатата комбинация от уинстрол и клембутерол е удачна. Не сам тренирал от близо 3-4 месеца, а преди това тренирах година и няколко месеца.Тежа 91кг. мазен и съм висок 186см.
Бих искал и евентуално някаква конструктивна критика по въпроса ако е възможно и възможни варианти за изграждане на солидна маса и чистене(това целя с тази комбинация). Препоръчаха ми “umnadren”, но не сам много запознат с него и затова за момента не представлява вариант.Ако може евентуално и за него да получа инфо.
да започваш с химия след 3-4 месеца пауза е абсолютно неоправдано и безсмислено откъдето и да го погледнеш. Първо потренирай редовно известно, върни си формата, изкарай 2-3 месеца на НВД и тогава сам ще можеш да си прецениш дали си струва да почваш с хаповете изобщо. Разбери, че за 7-8 излишни кила нямаш нужда от хапове, тях можеш да си ги свалиш и по естествен начин като си изградиш правилна система на хранене и я спазваш.
07.02.06
23:24
Това е ясно. Благодаря ви , че ми помогнахте да го изясним. Но, моляви за да не ви питам отново след няколко месеца дайте ми повече инфо сега. Пък и за момента не сам се забързал да свалям килограми (не, че нямам нужда :D )Сега искам да кача МАСА и ако падне някое кило мас в процеса на работа няма да имам нищо против. Пък след това, ще се чистя с ефедрин и термо-анцуг :)
по принцип ако гониш чиста маса, както в твоя случай, винстролът е удачно решение, в комбинация с примоболан дава добри резултати. Ако целта е свалянето на повече килца в схемата се включва и цитомел, но това е много опасна химия и абсолютно непригодна за начинаещи. Това е като за теория, ако търсиш схеми по-добре първо последвай съветите да тренираш на чисто и да изкараш едно НВД.
[quote author=“SGK”]по принцип ако гониш чиста маса, както в твоя случай, винстролът е удачно решение, в комбинация с примоболан дава добри резултати. Не мисля, че при тази комбинация кленът е необходим. Ако целта е свалянето на повече килца в схемата се включва по-скоро цитомел, но това е много опасна химия и абсолютно непригодна за начинаещи. Това е като за теория, ако търсиш схеми по-добре първо последвай съветите да тренираш на чисто и да изкараш едно НВД с клен примерно.
Не пускай поредни постове моля !!! Ако имаш да добавиш нещо използвай бутона “промени” !!! Обединих ти поста
DJGorgio-Astor
08.02.06
11:21
Хем да сваляш мас хем да ка4ваш кила не ми се струва сериозно.Ли4но ти предлагам хвани се първо да се из4истиш , пък после ка4ваи мускули ,защото храненето и тренирането е разли4но според нуждата.Нали в краина сметка по-добре бавно и сигурно отколкото бързо и нищо да не направиш.Късмет.
08.02.06
22:16
SilentHill е прав.Пиша на латиница защото ми се прееба флех type-а. Затова реших първо да кача маса и после да я изчистя и окачествя. Вчера видях че отново са пуснали “Тхермотабс”. Някой знае ли нещо повече по въпроса?Дали е същия като преди?Съдържа ли ефедрин или е заместен по някакъв начин?
ще ми кажете по какъв начин се взима Винстрола? По време на ядене, след ядене , преди тренировка или как ? Мерси много предварително.
Проблема си е твой . Използвай КРЕДОРПиши на кирилица !!!! Прочети и спазвай правилата на форума !!! Преведох ти поста , но другите на латиница ще ги трия без предупреждение !!!!
DJGorgio-Astor
В раздела “Забранени Медикаменти” да сваляш мазнини и да качваш мускулна маса си е напълно сериозно :wink: .
В раздела “Забранени Медикаменти” да сваляш мазнини и да качваш мускулна маса си е напълно сериозно :wink: .
Напълно... това е страната на неограничените възможности стига да имаш здрави бъбреци и черен дроб...
Тъкмо и за тази комбинация и аз се чудих.Но според мен няма да е много съвместима защото от клен-че се качва и температура и става много кофти.
Малко ще се отклоня от темата.Тука в форума бях чел,че комбинацията межди Примоболан и Кленбутерол била добра.Нз колко е добра но така прочетох.
09.02.06
21:12
[quote author=“power_hammer”]SilentHill е прав.Пиша на латиница защото ми се прееба флех type-а. Затова реших първо да кача маса и после да я изчистя и окачествя. Вчера видях че отново са пуснали “Тхермотабс”. Някой знае ли нещо повече по въпроса?Дали е същия като преди?Съдържа ли ефедрин или е заместен по някакъв начин?
ще ми кажете по какъв начин се взима Винстрола? По време на ядене, след ядене , преди тренировка или как ? Мерси много предварително.
[/color]
Винстрола на инж е по-добър. Бий по 100мг през ден, или ако ти понася по 50 мг на ден дава по-дообри резултати. Клен-чето е добро за чистене, също така е и анти-катаболично. С една прилична диета ще изчистиш доста мазнинки, и винстрола ще ти качи съвсем малко, но качествена маса. Ще направи мускулите ти по-плътни и твърди. Аз ако бях на теб щях да добавя и 400 мг/седм Примаболан за още малко но ка1ествена маса. Двете с Вини-то са слабо андрогенни, и умерено-до-слабо анаболни
Т’ва е
П.С. Не знам защо някой ти е препоръчал Омнадрен.....той е комбинация от 4 естера на Тест и съпровожда с много вода, мазнинки и не-качествена маса.
09.02.06
23:27
Винстрола на инж е по-добър. Бий по 100мг през ден, или ако ти понася по 50 мг на ден дава по-дообри резултати. Клен-чето е добро за чистене, също така е и анти-катаболично. С една прилична диета ще изчистиш доста мазнинки, и винстрола ще ти качи съвсем малко, но качествена маса. Ще направи мускулите ти по-плътни и твърди. Аз ако бях на теб щях да добавя и 400 мг/седм Примаболан за още малко но ка1ествена маса. Двете с Вини-то са слабо андрогенни, и умерено-до-слабо анаболни
Т’ва е
П.С. Не знам защо някой ти е препоръчал Омнадрен.....той е комбинация от 4 естера на Тест и съпровожда с много вода, мазнинки и не-качествена маса.
Ей брато мерси много. Щех много да се подлажа.Мерси за подробното инфо.
Едни от най-добрите комбинации за уиндстрола е с примоболан.
Обаче аз смятам направя един цикал с примоболан+кленбутерол.
10.02.06
21:35
[quote author=“SteeL”]Едни от най-добрите комбинации за уиндстрола е с примоболан.
Обаче аз смятам направя един цикал с примоболан+кленбутерол.
човече аз мислех винстрола да го сложа с кленбутерол. Ама сега се чуда да не ги ли сложа и трите барабар с примаболана. Ако намера примаболан хапчета ще стане. Ама иначе не смея.
Ами ако ше гълташ примоболан тогава изклюци клена.Както подразбирам искам да направиш добър лереф като ше махнеш мазнито по-теб.Ти ако смесеш уиндстрол с примоболан ше напраиш страшен релеф,ше бъдеш изпънат от всякаде.
10.02.06
23:41
[quote author=“SteeL”]Ами ако ше гълташ примоболан тогава изклюци клена.Както подразбирам искам да направиш добър лереф като ше махнеш мазнито по-теб.Ти ако смесеш уиндстрол с примоболан ше напраиш страшен релеф,ше бъдеш изпънат от всякаде.
Човече, не разбрах тоя параболан има ли го на хапчета освен на инжекции.Значи на мен желанието ми е първо да се напомпам и после чак да се исчистя. Засега съм взел само винстрол.Дилемата е с какво да го комбинирам за да кача чиста маса, ако пък и е възможно да се изчистя едновременно с това- евала. Какво бихте ми предложили?И ако може да не е на инжекция. Предварително много ви благодаря предварително.
13.02.06
19:50
[quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Добър ден,
да започваш с химия след 3-4 месеца пауза е абсолютно неоправдано и безсмислено откъдето и да го погледнеш. Първо потренирай редовно известно, върни си формата, изкарай 2-3 месеца на НВД и тогава сам ще можеш да си прецениш дали си струва да почваш с хаповете изобщо. Разбери, че за 7-8 излишни кила нямаш нужда от хапове, тях можеш да си ги свалиш и по естествен начин като си изградиш правилна система на хранене и я спазваш.
Аз съм на противното мнение.
Ако тялото е мазно е добре да се почне цикъл.
Стероидите имат и голям ефект и при свалянето на сланините.
Колкото до това нещо “umnadren” да не е все пак това:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf2198.htm
[quote author=“kpo”][quote author=“SGK”][quote author=“power_hammer”]Добър ден,
Аз съм на противното мнение.
Ако тялото е мазно е добре да се почне цикъл.
Стероидите имат и голям ефект и при свалянето на сланините.
Колкото до това нещо “umnadren” да не е все пак това:
http://www.bda.bg/drugs/details/lf2198.htm
След 3-4 месеца пауза от тренировки не е добре да се почва с химия каквото и да е тялото.
Съгласен съм, че химията помага за топене, но не всички стероиди имат подобен ефект
Човече, не разбрах тоя параболан има ли го на хапчета освен на инжекции.Значи на мен желанието ми е първо да се напомпам и после чак да се исчистя. Засега съм взел само винстрол.Дилемата е с какво да го комбинирам за да кача чиста маса, ако пък и е възможно да се изчистя едновременно с това- евала. Какво бихте ми предложили?И ако може да не е на инжекция. Предварително много ви благодаря предварително.
Ами уиндстрл-а(инжекций)+примоболан(хапчета).Това е страшно добра комбинация.Ще ти излезе много скъпо но просто ше напраиш страшния релеф.
14.02.06
13:23
[quote author=“SGK”]
След 3-4 месеца пауза от тренировки не е добре да се почва с химия каквото и да е тялото.
Съгласен съм, че химията помага за топене, но не всички стероиди имат подобен ефект
1. защо не е добре? Според мен това не зависи от тренировките преди, а по-време на цикъла.
2. не съм твърдял че всички стероиди топят мазнини. Пределно ми е ясно например какво е действието на холестерола например! Тука говорим за станозолол
не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.
14.02.06
13:49
[quote author=“SGK”]не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.
Е не си прав. Болните взимат метандиенон без да тренират. Болните взимат тестостерон без да тренират. :-)
В случея с бодибилдинга, анаболните стероиди само помагат за по-бързото натрупване на мускулна маса т.е. за увеличаване размера на мускулните влакна, като в тях се натрупват белтъци(протеини). Лично аз препоръчвам за оформяне от мазно и дебело тяло, да се започне веднага с анаболи и тренировки, за да се комбинират мускулната работа и натоварването на мускулите и синтеза на белтъците и оголемяването им. Както писах и по-горе анаболните стероиди влиаят и върху топенето на мазнините. Това се дължи на факта, че за самото изграждане на мускула е необходима енергия, която при животните и човека се набавя от разграждането на веществата - въглехидрати, протеини и мазнини. Ето защо винаги когато се взима анаболен стероид има нужда от повече енергия.
Логично е,и първо се разграждат въглехидратите, това е най-достъпния источник на енергия. Ако обаче въглехидратите са в недостатъчо количество то се преминава на белтъци (обаче тука процеса е повлиан от стероидите към тяхната синтеза и това се наблюдава рядко) и най-накрая се включва бета-окислението - а именно разграждането на мазнините.
При затлсътяването процесите са точно обратните:
1. Раграждат се многото приети въглехидрати, но енергията която е отделена не се усвоява за синтез, защото тя е в повече. Тогава организмът започва да я складира- “за черни дни”. Най-лесния начин под формата на мазнини - защото тяхната синтеза е най-лесна. След това под формата на протеини (белтъци), и най-накрая, ако има все още излишна енергия под формата на въглехидрат - гликоген.
В такъв случай е много ефективно за топенето на сланини следното нещо:
Анаболи, тренировки, и нисковъглехидратна диета.
Това е от мен по темата!
:shock:
[quote author=“kpo”][quote author=“SGK”]не е добре, защото за да се взема химия и да се извлече максимална полза е необходимо човек да се намира в добра спортна форма. Това е личното ми мнение. Трябва да потренираш редовно, да си върнеш резултатите от преди и най-вече да си сигурен, че ще имаш възможност да тренираш интензивно по време на цикъла и след него. Човекът каза, че е правил 4 месеца пауза, аз казвам, да потренира поне толкова и тогава да реши, а не да стане така, че да му се наложи пак да прекъсва тренировки, защото тогава от станозолола файда няма да има.
Е не си прав. Болните взимат метандиенон без да тренират. Болните взимат тестостерон без да тренират. :-)
В случея с бодибилдинга, анаболните стероиди само помагат за по-бързото натрупване на мускулна маса т.е. за увеличаване размера на мускулните влакна, като в тях се натрупват белтъци(протеини). Лично аз препоръчвам за оформяне от мазно и дебело тяло, да се започне веднага с анаболи и тренировки, за да се комбинират мускулната работа и натоварването на мускулите и синтеза на белтъците и оголемяването им. Както писах и по-горе анаболните стероиди влиаят и върху топенето на мазнините. Това се дължи на факта, че за самото изграждане на мускула е необходима енергия, която при животните и човека се набавя от разграждането на веществата - въглехидрати, протеини и мазнини. Ето защо винаги когато се взима анаболен стероид има нужда от повече енергия.
Логично е,и първо се разграждат въглехидратите, това е най-достъпния источник на енергия. Ако обаче въглехидратите са в недостатъчо количество то се преминава на белтъци (обаче тука процеса е повлиан от стероидите към тяхната синтеза и това се наблюдава рядко) и най-накрая се включва бета-окислението - а именно разграждането на мазнините.
При затлсътяването процесите са точно обратните:
1. Раграждат се многото приети въглехидрати, но енергията която е отделена не се усвоява за синтез, защото тя е в повече. Тогава организмът започва да я складира- “за черни дни”. Най-лесния начин под формата на мазнини - защото тяхната синтеза е най-лесна. След това под формата на протеини (белтъци), и най-накрая, ако има все още излишна енергия под формата на въглехидрат - гликоген.
В такъв случай е много ефективно за топенето на сланини следното нещо:
Анаболи, тренировки, и нисковъглехидратна диета.
Това е от мен по темата!
:shock:
да, и аз съм на мнение, че да е една програма за релеф качествена, химията трябва да присъства. Но пак казвам, че в случая на power_hammer тя не бива да присъства от самото начало. Нищо не пречи ако няма търпение да зоби да изкара първия месец на НВД и още два на станозолол и примо.
прав си, че болните взимат метан, тестостерон, нандролон и др. без да тренират, но при тях тези медикаменти се изписват с малко по-различно предназначение, а не с цел качване на чиста мускулна маса или топене на мазнини. Как си мислиш един болен от СПИН или претърпял катастрова да прави heavy-duty да речем :)