14.02.06
14:44
от чисто любопитство,има ли от вас некой състезател(културист,трибоец или друг),ама наистина състезател с амбиции за сериозна реализация?ако има ОК.към тия,които не са:ЩО БРЕ ,ОРА ИСКАТЕ ДА СЕ НАЦЕЛИТЕ?!!!!
14.02.06
15:54
Абсолютно излишно е да коментирам темата...Плюс тва съвсем наскоро имаше подобна тема,където се питаше защо хората взимат стероиди...Според мен това е въпрос на личен избор и темата трябва да се заключи.
[quote author=“NiksuN”]Абсолютно излишно е да коментирам темата...Плюс тва съвсем наскоро имаше подобна тема,където се питаше защо хората взимат стероиди...Според мен това е въпрос на личен избор и темата трябва да се заключи.
коментара по темата не е излишен,напротив наложителен е и то точно за масовите потребители на форума:16-21 годишните.пичове самоцелното зобане е като онанизма-хвърляш материал на вятъра.
[quote author=“TSUNAMY”]от чисто любопитство,има ли от вас некой състезател(културист,трибоец или друг),ама наистина състезател с амбиции за сериозна реализация?ако има ОК.към тия,които не са:ЩО БРЕ ,ОРА ИСКАТЕ ДА СЕ НАЦЕЛИТЕ?!!!!
Млакни и не пиши повече!Такива теми само подклаждат скандали и конфликти!
14.02.06
17:36
На тебе пък какво ти пука?!
Който иска - зоба, който не иска - не зоба. Всеки си знае приоритетите и действа според тях.
14.02.06
18:33
[quote author=“TSUNAMY”]от чисто любопитство,има ли от вас некой състезател(културист,трибоец или друг),ама наистина състезател с амбиции за сериозна реализация?ако има ОК.към тия,които не са:ЩО БРЕ ,ОРА ИСКАТЕ ДА СЕ НАЦЕЛИТЕ?!!!!
тази пък тема и тя за кво е в забранени????
[quote author=“TSUNAMY”][quote author=“NiksuN”]Абсолютно излишно е да коментирам темата...Плюс тва съвсем наскоро имаше подобна тема,където се питаше защо хората взимат стероиди...Според мен това е въпрос на личен избор и темата трябва да се заключи.
коментара по темата не е излишен,напротив наложителен е и то точно за масовите потребители на форума:16-21 годишните.пичове самоцелното зобане е като онанизма-хвърляш материал на вятъра.
сега пък против чекиите какво против имаш ?
Безмислена тема момчета, пък и е обсъждана доста напоследък! Поразровете се!
Йода