07.07.04
16:26
.
Темата беше редактирана от tigra на 10.04.09 10:06.
07.07.04
16:38
Откакто тренирам като че ли имунната ми система се повиши многократно,не се поддавам чак толква на различните настинки.Но е имало случаи,в които съм боледувал,но заради тъпото постоянство,което съм целял съм продължавал да ходя,въпреки че ми е било лошо.Веднъж отидох с болки в корема и щях да повърна.А когато си бях сериозно болен пак отидох и видях че за 1 час не направих нищо,защото нямах сили.Не знам ти като боледуваш какво чувстваш,но не вярвам да ти е до визическо натоварване.Най-много да си прецакаш организма повече.Аз съм правил тая грешка и няма да я повторя.Вкъщи на топличко,яко витамини и чай с мед докато се оправя и чак като се чувствам достатъчно възстановен тогава започвам да тренирам.
07.07.04
16:46
И аз ходех като съм болен, но само стана по-лошо. Май най-добре е човек да си почива в къщи докато оздравее. Пък и една такава почивка действа много убодряващо.
07.07.04
17:30
Няма идея да тренираш докато си болен/а. Дисстреса те води към катаболно състояние. Когато си болен нямаш апетит. Ако се натъпчеш става още по-зле. Релаксация, лека храна и покой за да можеш да се оправиш. След като ти мине и пак си на 100% спокойно поднови тренировки.
07.07.04
18:52
Зависи от какво и колко си болен. Има болести, при които спорт се препоръчва. При развито например вирусно заболяване ефектът действително ще е негативен. А ако говорим само за някакво стресово състояние/неразположение на организма, свързано с понижено кръвно или обмяната на веществата, може и да стане тъй, че с тренировката да се преодолее....
Хрема,настинки,леки заболявания-забравям за тях като съм в залата.Но при нещо по-тежко, особенно висока температура-забрави.
Като нямам сила да се дотътря да залата,какво остава да тренирам!
Ако сьм настинал единственото което правя е аеробика.Не е за предпочитане да се тренира с тежести
Когато си болен имунната ти система е така да кажем разбита :)
Когато тренираш имунната система се намалява...
Правете си изводите.
Когато си болен имунната система не е ли най-активна? Белите кръвни телца не си ли увеличаваха броя 4-5 пъти при инфекция?
08.07.04
18:20
Търсите еднозначен отговор там, където го няма.
Не всички заболявания въздействат на имунната система еднакво. И далеч не всички тренировки.
Верно, с пауър лифтинг е кофти да се занимавате, ако сте болни.
16.07.04
01:56
Izpusnahte nai vajnoto
kogato e bolen 4ovek i sportuva
se polu4ava vuzpalenie na miokarda
taka 4e ne bih posavetval nikoi da trenira dokato e bolen
imunnata sistema se otslabva taka i taka kato trenira6 i da si zdrav
tova e zaradi svobodnite radikali koito poemate vseki den po vreme na sport
16.07.04
11:25
Туй пък възпаление на миокарда от къде го измисли бе, човеко :) Сори, ама в къщи си имам десет лекари и леля ми точно е кардиолог. Попрочел съм и аз нещичко оттук - оттам. Точно при много заболявания на сърцето и кръвообращението се препоръчва спорт.
Разликата е в интензивността.
Извън темата:
Добре, за кирилицата - да кажем - кирилица не си можал да си намериш (дай си пощата и аз ще ти пратя). Ама друго ми прави впечатление. Искаш мястото да обсебиш ли, да не останат на екрана други мнения или какво ? Какво е това чудо - през три думи нов ред ? Не можеш ли да пишеш като хората? Това е във всичките ти постове! Супер некоректно към останалите.
Не че е проблема всяко изречение да го публикуваме на нов лист.
Просто разхода на хартия ще се получи твърде голям :roll: :lol: :lol: :lol: :roll:
[quote author=“D3BEP”] Какво е това чудо - през три думи нов ред ? Не можеш ли да пишеш като хората?
Олелеее,
ами аз със моите американски абзации колко ли хартия съм съсипал. Гора, сирурно, малък градки парк. Отивам тоз викенд да садя дъбчета в Борисовата градина. Голям срам - голям. Въобще не съм се замислил.
Ама печатайте и вие на рециклирана хартия - ето списанието Дъга, вече осми брой излезе, радост за децата - само на рециклирана хартия го правят хората.
Хайде, хев фън (Имайте смешно).
16.07.04
11:56
Абе не става дума за това. По един - два реда празно място всеки си слага. Тоя човек прекалява. Пише постове иначе една страница нормален текст и всяко изречение е на по 10 нови реда, че и на латиница.
И между другото той явно е чел постинга ти. Щото освен през три думи нов ред е взел и американски нови редове да слага :lol: :lol: :lol:
Абе, какво да кажа.
Нека си пише. На мене пък интродукциите му не ми харесват, ама иначе казва чат-пат по нещо интересно, дето си заслужава човек да си го преведе от методиевски.
Аз все споря, че хоратя идват тук за мускули, а не за литерация, но пък и вие сте прави да си искате своето.
Поздрави и на двамата!
П.С: Може пък да е поет.
16.07.04
12:15
Abe d3BeP batka stiga be mammka mu,
zavur6il sam trenior po bodybulding fitnessgimnastika, rehabilitacia,
rabota s invalidi, i kakvio li ne o6te ne6ta, sportna akademia viena , Avstria
rabotia v momenta s kulturisti, i drugi sportisti
tova mi e rabotata
taka 4e ako ne vi interesuva kakvo pi6a i se razminava ot nevejite vi znania
ne go 4eti i nedei da intriguva6 tuk tam
ei tova e tipi4no bulgar6tina