01.12.16
22:34
Здравейте :)
Казвам се Любослав Лучев на 18 години от гр.Сопот
Размерите ми са скромни - 170 см 60 кг :D
Цял живот се занимавам активно с футбол (сравнително добре, с изключение на тежките контузии)
Правил съм опит да вляза в залата когато бях на 16, но не успях да се запаля (а и тогава дойде и първата ми тежка контузия)
От скоро следя форума и дневниците и реших и аз да се престраша да си направя и да задавам въпроси на по-опитните от мен (все пак по интернет не е толкова срамно да питаш когато си нов в дадена сфера:D)
Целта ми е да кача няколко килограма мускулна маса.
Обещавам че ще си водя дневника редовно и ще попивам от опита на останалите участници :)
Темата беше редактирана от Любослав Лучев на 01.12.16 23:01.
02.12.16
16:59
Здравей, Любо! Добре дошъл при нас. :)
Няма нищо срамно да питаш не само онлайн, а и по принцип. Никой не се е родил научен и похвалното е, че имаш желанието да се развиваш.
Успех с воденето на дневника! Целта ти ще я постигнеш, стига да си търпелив и постоянен. :)
02.12.16
19:41
Днес беше ден за почивка.
Напазарувах си продукти за 3-4 дни, нахраних се обилно и полезно и утре е време за тренировка.
Поздрави.
Мнението беше редактирано от Любослав Лучев на 02.12.16 19:41.
05.12.16
21:30
Поради лични причини не попълних дневника си през уикенда, но общо взето тренирах леко на лоста до нас + някоя лицева упора и добра храна.
Днес бях в залата, тренирах добре по кръговата програма.
В сряда ще се измеря за да следя прогреса си.
Използвах уикенда за да изчисля колко калории са ми нужни и по какъв начин да си ги набавям.
Ще започна да споделям и тренировките и храненето си в близките дни за да слушам вашите съвети. :)