наказанието наречено епилатор!

11.02.06
23:56

успях да си мина корема и гърдите с един епилатор и то не за друго ами щото след 10-15мин от болка кожата ми изтръпна, инъче едва ли щях да издържа... Искам да питам няма ли някакви кремове или и аз не знам какво дето да отварят малко порите и да е по-лесно бе! Мамка му тва е страшна болка на места чак и кръв има след като излезе косъма?! Не знам само моите ли са с някакви супер здрави корени... От други съм чувал че боли ама чак пък толкова... Някой ако знае как може да се използва по-безболезнено да каже. Сега до колкото знам не трябва да се мокря 24 часа, почистих се с малко салицилов спирт само, не знам дали е правилно...
А и още нещо... В момента съм червен като рак!

12.02.06
00:33

тръпи бабо за хубост....

хвала богу, че съм слабо окосмен

12.02.06
00:51

първите няколко пъти и аз бях точно като теб но с много мъки успях да издържа болката и сега не ме боли.Бръсна си мишниците и звяра и да ти кажа при звяра почти плаках от болка първите пъти.Но ефект поне за предмишниците имаше и той беше дълготраен.Не ми растяха косми има няма две седмици което си е супер постижение за мен понеже съм прилично окосмен.Не знам дали има някакъв крем ама мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай.Щом 1-2пъти се минеш с него после почти не усещаш.Това е от мен.Дано съм ти бил полезен :wink:

14.02.06
20:21

Абе нямам опит, ама по гърдите правете кола маска ебати...

15.02.06
16:28

има начин да не боли, ама струва пари.викат му “лазерна фотоепилация”.

15.02.06
16:35

[quote author=“FRANKO1”]има начин да не боли, ама струва пари.викат му “лазерна фотоепилация”.

оффтопик: тогава обаче те боли джоба много! :lol:

15.02.06
16:43

YODA

FRANKO1 написа:
има начин да не боли, ама струва пари.викат му “лазерна фотоепилация”.

оффтопик: тогава обаче те боли джоба много! 

ами така е - гъзарията иска жертви.в повечето случаи финансови. :lol:

19.02.06
18:14

[quote author=“ridddick”]мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай. :wink:

:lol: Мъжествено звучи после грима, пудрата ...

19.02.06
19:14

[quote author=“Voltmachine”][quote author=“ridddick”]мен ако питаш ти си мъж и хващай здраво епилатора и почвай. :wink:

:lol: Мъжествено звучи после грима, пудрата ...

който иска да се бръсне да се бръсне.Аз ако си ми прочел цялото мнение ще разбереш че го ползвам само за мишниците-вярно боли в началото ама после  космите се появяват много по-рядко :wink: Ако не си разбрал майтапа в изречението ми си е твой проблем :lol:

19.02.06
19:26

Направи си кола маска първо след това епилатор. След маската космите стават по-слаби и не боли от епилатора после. Отиди на козметик най-добре за 2та крака е 15-20лв за корема не знам ама не е много пари. Аз са минавам с епилатора под мишниците и по гърдите не боли изобщо (след 1 кола маска ест).

19.02.06
22:53

Извинявам се за намесата в мъжката тема но да ви кажа за фото епилацията- не си струва защото е мнооого скъпо и мнооого нетрайно :)...а лазерната епилация боли доста повече от кола маската....щом аз търпя кола маска знаете къде и вие може да изтърпите кола маска на гърдите ай! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1