16.07.04
11:56
Dzwer-a я подхвана тази тема и мисля с право !Пишете на кирилица !!Аз лично като видя повече от 3-4 изречения на латиница и не ги чета !!Айде да не се тровиме взаимно,не е толкова трудно !
Безсмислени и глупави са оправдания от сорта-”ами нямам на компа си” или “мързи ме” ...
Искате да кажете нещо,което ви вълнува,да ви се помогне -ОК,тогава от уважение към хората тук -пишете на кирлица !
16.07.04
12:11
Btw: Администраторите; можете ли да качите във форума приложение, което да разрешава писането на кирилица дори и ако компа няма инсталирана таква? Виждал съм такова по другите форуми - KREDOR.
Мен не ми пречи толкова писането на латиница; тея, които пишат така губят от това - и аз ги чета през пръсти....
Нека като лице техническо малко подкрепя “другата страна” (не че ми се “гадае по черти и резки”).
1. Хората, които не са в БГ и пишат по зали и др. институционални местенца нямат възможност, а и права, да инсталират кирилица.
2. Понякога, когато човек работи със специфични продукти, те изискват English локализация. Не че е невъзможно да е такава локализацията и пак да имаш кирилица, просто е по-трудно и не всеки знае как.
3. Като пишат на кирилица се забелязва по-лесно ако са неграмотни и някои си предпочитат латиницата.
Опа, това последното май е за другия отбор. Така де, ако нямате причина - пишете на кирилица. Ако имате някоя от гореизброените... какво да ви правим...
16.07.04
12:22
Това аз не го оспорвам, Джини. Тъкмо за това дадох предложение - форумът да поддържа собствена кирилица. Тогава всичко ще е ок и никой няма да може да се оправдава “Az sym w Kitaj”, “Mama ne dawa da ka4wam programki” “Preinstalirah si kompa” и т.н.
Но пак казах - на мен не ми пречи да не чета латиницата :)
По - скоро ми пречи оная дивотия с
Ей,
момчета,
какво става
при
вас,
кога
ще
ходим да
пием по
едно
?
Изглеждаща в последните си постове дори така :
Ей,
момчета,
какво става
при
вас,
кога
ще
ходим да
пием по
16.07.04
12:25
едно
?
P.S. И всичко това - на латиница с правописни грешки :roll: :D
Ама това си е истински WordArt,
виж каква хубава двойна стрелка си изобразил!!!
[quote author=“DJ MADMAN”]dobre de aide stiga ve4e, gledai sega ,v momenta sam na rabota, i niamam gram vreme 4astno da pi6a zatova mnogo mnogo stroeja mi na izre4eniata ne e ok., aide peace
e, aide пийс, де
az li4no mnogo chesto spiram FLEX TYPEa zashtoto mi pravi dosta problemi pri pozlvane na dosta programi i igri.
A za da drasna edin post me myrzi da hodq na START->programs->Datecs->flextype->flextype.exe
:)
a zatova
inache i az mraza samo da si cheta mnenieto koeto sym napisal na latinica…
16.07.04
15:24
Разгледах няколко вариант за инсталация на кирилица във форума и ще го направя до няколко дни, просто чакам писмо от един по-знаещ как да оправя два бъга в тяхната система.