Проблем с дясното рамо.

16.02.06
19:15

значи проблема ми е следния примерно почвам да тренирам гъеди от лег и последните повторения усещам как дясното ми рамо буквално отказва.... а и след вчерашната ми тренировка на гърди днес рамената става ме боли ужасно.. а и като правя пулловер също изпитвам малка болка и неприятно усещане на рамото... моите съмнения са че като бях малак 2-3 годишен сам си вадил рамото, но преди да започна да тренирам по сериозно не сам имал проблем с рамото. Та ако някои ми даде съвет ще му бъда благодарен.

16.02.06
19:28

[quote author=“aiwa”]значи проблема ми е следния примерно почвам да тренирам гъеди от лег и последните повторения усещам как дясното ми рамо буквално отказва....

Според мен не изпълняваш лег-а правилно, т.е. проблема ти е във хвата. Гледай да не е много широк, понеже така се натоварва рамото. Също така не тренирай гърди и рамо в два последователни дни, независимо коя МГ е първа. Предното рамо по принцип се натоварва като тренираш за гърди, а това трябва да го избегнеш.
По-здрави!!! 8)

16.02.06
19:40

до някаде си прав, но защо само дясното? с лявото не чувствам никаква болка и умора.

16.02.06
19:53

Е по-добре само едното нали  :wink:
Сериозно: явно дясното рамо ти е по-слабо от лявото, както и единия ти бецепс е по-голям от другия (това е примерно)...

16.02.06
20:16

мда и аз залагам на техниката на изпълнение , друг вариант е не достатъчно заграяване

16.02.06
20:24

дамм благодаря ви са съветите вече ще загрявам повече и ще гледам захвата да не е много широк. :)

[quote author=“aiwa”]дамм благодаря ви са съветите вече ще загрявам повече и ще гледам захвата да не е много широк. :)

Може и 1 седмица почивка да му дадеш, за да се възстанови в по-голяма степен.

16.02.06
21:12

Аз мисля, че няма да ти мине като стесниш хвата, ако и следващия път те боли, отиди да те види ревматолог. Причините може да са всякакви, няма смисъл да предполагаш.

17.02.06
16:17

явно съм го претоварил малко защото днес не чувствам никаква болка.. ако следващите 1-2 пъти след тренировка ме боли пак ще послушам Neo

19.02.06
14:47

абе аз спортувам тенис от доста одавна и съм разтягал рамменен мускул мн кофти беше 1-2 години ме боля и го мазах при тва и къде ли го не водих нищо мн зле беше и ми прецака тениса тотално. ма тва не е по темата та после аз влязах в залата и бавно бавно проблема изчезна. така че като ти е проблем рамото тренирай го по сериозно и сигурно като порасне ше се оправи и твоя проблем....../

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1