06.01.17
20:49
Бях пълно момиче... Започнах диета с положителни резултати но един приятел ми показа как да не се мъча с диети. На мен не ми пукаше за последствия понеже не го правех всеки ден а примерно 1 път седмично,обаче с времето се пристрастих. Започнах да повръщам всичко нередно с което се хранех пр. Пържени картофки,но никога не съм преяждала. Успях да сваля 20 кг. Спрях с болимията доста трудно без да кажа на никой освен на гаджето ми. Не знам обаче с какво да се храня за да запазя резултатите точно на границата съм 57 кг. 1,63 см височина 18 годишна. Помогнете ми с примерно меню и подходящи упражнения моля ви.... Ако стана отово дебела ще си срина психиката помогнете ми...
Трябва да изчистиш мислите, че ако станеш дебела ще се сринеш психически - това ще върне булимията със сигурност. Според мен това да напълнееш не е едно от нещата, които би трябвало да сринат човека. Тялото отговаря на твоите действия - не му се сърди, не го мъчи. То е такова, каквото ти го направиш (приемам, че като си на 18 г. нямаш заболявания и всичко ти е наред). Аз съм се мъчила с булимията дълги години, мога да ти кажа, че правилен режим за нея няма - тя не е заболяване свързано с храната. Който и да ти направи режим - той няма да подейства, защото психиката играе основна роля тук и рано или късно ще се стигне отново до начална позиция. Аз също свалих 20 кг. като се разболях от анорексия, повярвай ми много е болезнено да гледаш как се връщат, че и отгоре, но не се сринах! Гледай да изчистиш съзнанието от мислите за храна и отслабване - там се крие успехът към задържане на килограми. Едва когато престанах да мисля за храната като средство да изглеждам еди как си се случиха нещата, постигнах визията, която искам. Успех.