15.07.04
19:59
Predi ne mi e stavalo taka no sega ( v poslednite 2 sedmici )
kato izpiq proteina i mi stava super tejko na korema che chak losho….
Ako go izpiq s voda mi stava taka a s mlqko napravo shte povyrna…
kakvo da rpavq?!
da namalq li dozite za smetka na priemite ?!
da og piq vmesto po 33 gr 2 pyti po 15 gr?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:46.
15.07.04
20:18
И аз го имах същия проблем. Просто го спри за известно време мисля, че това е най-доброто решение. След около месец примерно или айде след около две седмици започни пак да взимаш.
emi to az blizo 2 meseca ne pieh protein
sega go piq ot 1 sedmica i to ne redvono
1 pyt na 1-2-3 dena
15.07.04
20:26
Заеби го тогава, щом ти става тежко няма смисъл. Аз забелязах, че като пия протеин и апетит нямам достатъчно. Затова го спрях тотално.
15.07.04
21:49
vanisher, наистина най-добре ще е да пробваш и някои друг протеин освен Universal. Аз ги меня следобед вземам Musashi, а вечерта WEIDER.
15.07.04
23:36
Въпроса е малко отнесен но се надявам че мога да го вмъкна при проблемите с протеина.Имам на Нутрим 95Т Голд но като го зартворя във вода буквално не се разтваря.За около минута и вече се е утаил на дъното.Някакви предположения
vanisher donqkude e normalno, taka che ne se pritesnqvai. Az sum imal sushtiq problem s visokoprocentnite proteini. Ili se primirqvash ili prosto ne go pii navednuj, a go razdeli na dve chasti i go izpii s 10-15min razlika, ama nali znaesh vse pak “no pain no gain”;)
Voltmachine da, ima go i tozi problem pri tezi proteini, znachi ima dva varianta ili da go burkash s mikser ili po-pragmatichniq da slojish nqkolko po-tejki qdki v shisheto v koeto go burkash, naprimer nqkolko leshnika, taka shte go razbiesh po-lesno
gagagaga
tova s leshnika rulira :)
BAD BOY !
piq na Musashi v momenta ! ( ne zashtoto iskam a prosto imam 400-500 grma ostanal mi ot zimata )
Vse universal ti e v ustata na teb be mom4e :lol:
Не знам какьв протеин взимаш,ама и азмисля като гоча ,да смениш марката.Знам че такива проблеми са имали и други хора от Animal stak или там какво е точно.
mm shte q smenq
Musahsi 85% WPC sega
ama sym izpil 3kg t neog i ne sym imal problem sega dovyrshvam tretata kofa i mi stava chak sega
a ianche seg ana universal shte si kupq gainer i sled tva protein pak na universsal
Да се включа в темата и аз..
Пиех един гейнър на Мусаши и имах страшни проблеми със стомаха.. много неприятно.. бях писал във форума по този проблем. Тогава обаче пиех освен протеина и амино (weider), l-glutamine и creatine. Така и неразбрах точно какво се получи, но проблемите си продължаваха. В крайна сметка спрях всичко освен протеина и след това проблемите изчезнаха (и слава Богу, тъй като протеина беше 3кг), иначе по отделно нямам проблем със стомаха с нито една от добавките. Само да отбележа, че не си правя микс от тези съставки, а ги пия последователно: преди, след, 30 мин, 2 часа, преди лягане и т.н., т.е всяко според времето си, но очевидно в един и същи 24 часов интервал на приемане тези добавки ми разказваха играта.
С други думи vanisher, възможно е да приемаш някакъв протеин който не е съвместим с другите неща които приемаш така, че прецени дали да спреш/замениш другите добавки или смени протеина.
spoko toi e ostanal za 3 dena ako go piq kakto si trea ama az shte go piq blizo 9-10 dena :)
i poveche nema da si vzemam Musashi vqrvai mi :)
[quote author=“vanisher”]
Musahsi 85% WPC sega
ama sym izpil 3kg t neog i ne sym imal problem sega dovyrshvam tretata kofa i mi stava chak sega
a ianche seg ana universal shte si kupq gainer i sled tva protein pak na universsal
Айде свършвай Мусташито и да ходим за Universal. Не разбра ли, че Мусаши за нищо не става. :wink: :lol:
ако някой иска мога да му продав някъде 200-300грама протеин Мусаши 85% - Банан :)
ще има далавера !
За 50стотинки съм съгласен. :) Кой ще ти купи 200гр. То не можеш да му усетиш вкуса. Не се бави ами го глътни за 1-2 дена и да ходим че съм източил яко пари (50лв де. :D ) НО желанието огромно, ще купувам магазина направо. :wink:
хехе
по-скоро да го купя преди изпия тоя щото нали ти казах как ми издува корема и ми става тежко....гррр
ще го измислим
а ти какво искаше от SNC ?
16.07.04
22:41
Я направо да си питам кой според вас бърз протеин е най-добър(за мен е важно и да се разбива напълно а не да остава като утайка е разбирасе комбинирано и с по-човечна цена)
[quote author=“vanisher”]
а ти какво искаше от SNC ?
SNC магазина ли е? :) Искам амино 2700 да пробвам и накакъв протеин, ще видя какво предлагат.
[quote author=“Voltmachine”]Я направо да си питам кой според вас бърз протеин е най-добър(за мен е важно и да се разбива напълно а не да остава като утайка е разбирасе комбинирано и с по-човечна цена)
Ела с нас да купим ALL! Че I need protein NOW! :)