За мускулната треска

15.02.06
18:30

Въпроса ми е трябва ли да тренирам когато все още имам мускулна треска :?: Ако трябва да изчаквам да премине напълно не мога да тренирам през ден...
Пускай си темата където и е мястото !!!!
DJGorgio-Astor

15.02.06
19:05

Ако имаш мускулна треска на групата, която ти предстои да тренираш, по-добре изчакай докато отмине, защото това е знак, че не си се възстановил и така можеш само да претренираш...

15.02.06
19:36

Ами например в понеделник тренирам гърди и бицепс, но имам още мускулна треска и днес мога ли да тренирам рамо и крака/гръб и трицепс... :?:

Съжалявам, че съм постнал в грешен раздел, мислех, че там трябва :oops:  :D

15.02.06
19:52

[quote author=“dalabepa”]Ами например в понеделник тренирам гърди и бицепс, но имам още мускулна треска и днес мога ли да тренирам рамо и крака/гръб и трицепс... :?:

Съжалявам, че съм постнал в грешен раздел, мислех, че там трябва :oops:  :D

Ако тренираш рамо и крака може, но ако искаш да тренираш гръб, а все още имаш мускулна треска на бицепса не е препоръчително.

15.02.06
23:57

ok 10x :lol:

17.02.06
16:25

[quote author=“Mayhem”]Ако имаш мускулна треска на групата, която ти предстои да тренираш, по-добре изчакай докато отмине, защото това е знак, че не си се възстановил и така можеш само да претренираш...

Глупости..мускулите се възстановяват напълно за 24-48 часа ...и това изобщо не зависи от мускулната треска ..може да имаш такава 5-6 дена ..може и да си тренирал добре,а да нямаш изобщо.Затова гледай ако ще тренираш някоя група,която включва друга предишна гледай да има 48 часа разстояние

17.02.06
20:50

[quote author=“MiRaCuLiX”][quote author=“Mayhem”]Ако имаш мускулна треска на групата, която ти предстои да тренираш, по-добре изчакай докато отмине, защото това е знак, че не си се възстановил и така можеш само да претренираш...

Глупости..мускулите се възстановяват напълно за 24-48 часа ...и това изобщо не зависи от мускулната треска ..може да имаш такава 5-6 дена ..може и да си тренирал добре,а да нямаш изобщо.Затова гледай ако ще тренираш някоя група,която включва друга предишна гледай да има 48 часа разстояние

Хах искаш да ми кажеш че като имаш МТ мускула е въстановен щом са изминали 24-48 часа ли ?

Съвет не давяй подобни съвети че като виж някой те чуе..
2-ри съвет прочети повече по въпроса Какво е мускулна треска

17.02.06
23:45

Точно затова ...защото съм чел ...
Кажи ми твоите източници !

[quote author=“MiRaCuLiX”]Точно затова ...защото съм чел ...
Кажи ми твоите източници !

Няма нужда от източници. Имаш ли мускулна треска значи в мускулната тъкан има микроразкъсвания, причинени от тежкото физическо натоварване. С зарастването им нараства мускула и минава треската.

SH

18.02.06
09:12

[quote author=“manson”]Няма нужда от източници. Имаш ли мускулна треска значи в мускулната тъкан има микроразкъсвания, причинени от тежкото физическо натоварване. С зарастването им нараства мускула и минава треската.

Абсолютно си прав.

18.02.06
23:05

MiRaCuLiX радвам се че научи нещо тук.Затова е форум нали.Да не мислиш че се заяждам с теб
Успех

25.02.06
12:56

Цитат от сайт който вече за жалост не съществува...

“Колко време след тренировка мускулите са в анаболно състояние? Изследванията са точни и ясни - НЕ повече от 48 часа. Това означава, че ако тренирате мускул през 1-2 дена ще имате по-бързи резултати отколкото един път седмично. Може да
усещате мускулна треска повече от 48 часа след тренировка, но няма да сте в анаболно състояние освен ако не зобвате стероиди.”
ПП: хех нито си мисля че се заяждаш с мен...нито аз се заяждам с някого ..просто споделям мнението си  :wink:

28.02.06
19:48

Добре , искам да попитам - понеделник правих гърди и бицепс и имам мускулна треска (повече на гърдите , по малко на бицепсите) , утре (сряда ) да правя ли гръб и трицепс (както си е по програма) или да изчакам да мине треската ? Правя програмата за начинаещи за качване на маса.

01.03.06
03:20

[quote author=“shtanga”]Добре , искам да попитам - понеделник правих гърди и бицепс и имам мускулна треска (повече на гърдите , по малко на бицепсите) , утре (сряда ) да правя ли гръб и трицепс (както си е по програма) или да изчакам да мине треската ? Правя програмата за начинаещи за качване на маса.

Прави трицепса с гърдите, а бицепса с гърба.

01.03.06
17:58

[quote author=“MiRaCuLiX”]Цитат от сайт който вече за жалост не съществува...

“Колко време след тренировка мускулите са в анаболно състояние? Изследванията са точни и ясни - НЕ повече от 48 часа. Това означава, че ако тренирате мускул през 1-2 дена ще имате по-бързи резултати отколкото един път седмично. Може да
усещате мускулна треска повече от 48 часа след тренировка, но няма да сте в анаболно състояние освен ако не зобвате стероиди.”
ПП: хех нито си мисля че се заяждаш с мен...нито аз се заяждам с някого ..просто споделям мнението си  :wink:

баце за твой късмет сайта все още съществува  8)  само че под др име, а то е http://www.fitbul.com/

01.03.06
22:44

[quote author=“MiRaCuLiX”]Цитат от сайт който вече за жалост не съществува...

Въпросния цитат е на В. Боянов от негова книга.
Той се позовава на данни от преди 20-30 години
Незнам още 20 поста ли ти трябват за да разбереш че грешиш ?
Успех

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1