Отначало?

23.01.17
23:38

Здравейте!Аз съм на 17 години,190см,100кг-не намирам време за много тренировки-до преди 2 месеца някъде правих интензивни тренировки събота и неделя-карах колело и играх футбол до припадък ,сега 2 месеца по-късно не съм правил никакви такива тренировки -единствено по малко лицеви всеки ден(около 40) ,намалих яденето доста,вече не закусвам всеки ден,избягвам сладкото,наблягам да има повече протеини в храната ми ,но няма резултат .Докато играх футбол и карах колело имаше резултат ,но почти нулев и сега е същата работа и с лицевите ,дори мисля и ,че съм качил някое килце и съм изгубил форма,та въпроса ми е дали да сменя упражненията вкъщи или да се върна на стария режим(целта ми е сваляне на мазнини и увеличаване на мускулна маса)

Здравей!

Тренировките ти само това ли представляват - лицеви опори в домашни условия?

25.01.17
16:35

Не точно,но в по-голямата част от времето-да.Гледам да разнообразявам с планк,от време на време велоаргометър,защото все пак без кардио няма как,правя планк от време на време,кофички на пейка.Клекове и доста други упражнения за крака не ги правя,по простата причина,че коляното ми лускира вече 2 пъти и просто ме е страх дори да приклекна леко (ако и ще да имам наколенка),футбол не съм играл отдавна,както съм написал,но мисля отново да почна.В момента наистина не мога да правя кой знае какви тренировки,защото времето навън не ми го позволява,вътре нямам кой знае какъв избор.

Мнението беше редактирано от Kristiyan Goranov на 25.01.17 16:36.

26.01.17
09:13

Казваш че резултат нямаш, а какъв резултат очакваш? Ако е да отслабваш, без да знаеш колко калории приемаш и колко гориш няма да стане. Особено пък с по 40 лицеви на ден. 40 е нищо. Гориш енергия като от 1 пакетче захар.

Знаеш ли как се смятат калории и готов ли си да го правиш, защото не е от ден до пладне работа.

26.01.17
15:57

Целта ми не е точно отслабване ,а по-точно оформяне.Смятам си калориите.Решил съм вече-здрави тренировки и по-малко вредни храни.

26.01.17
21:34

Ми тренирай здраво тогава ,елементарно е ,ама младите ви мързи и само за плочки с режим мислите.Аман от копърки!

27.01.17
11:50

Първо съм решил да правя бицепс и трицепс,заедно с това гърди и гръб ,след това корем.От бедрата и задника само трябва да разкарам малко мазнини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1