09.07.04
13:14
iskam da napravq steroiden cikal,no ne znam kak kajete mi molq vi,i mi kajete koi steroid e po dobar bez mnogo strani4ni efecti,i mi kajete ne6to pove4e za steroidite,blagodarq vi predvaritelno :D
09.07.04
13:21
АИДЕ СТЕРОИДНИ ТАРТОРИ НАПРЕДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД ДАВАИТЕ МОМЧЕ ЗА СТЕРОИДЕН ЦИКЪЛ.......................ВИЕ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ МИ ТРИИТЕ МНЕНИЕТООООООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Еклипс батка видя ли за какво говоря!
Дам, видял съм... И онзи пич Диджей Ники пък да не го споменавам... :roll:
fitness_maniac, ако не се бъркам, ти тренираш в домашни условия, а освен това тренираш отскоро... По-добре не прибягвай до стероидите на този етап... Като начало започни да посещаваш фитнес зала, не смятам, че у дома можеш да направиш тренировка, близка по ниво до тази във фитнеса. Храни се за маса и вярвам, че резултатите няма да закъснеят...
И занапред, ако смяташ да вземаш стероиди, първо прочети това-онова - смятам, че сайта и форума предлагат достатъчно информация за начало, тогава вероятно ще задаваш по-смислени въпроси :wink: ... Абе както намекнах в една друга тема, не може друг да мисли вместо вас...
lesno_nema аз немога да разбера защо си се загрижил толкова за хората :roll:
Те сами немогат да си помогнат та ти ли ще им помогнеш? Знам че го правиш за тяхно добро, но те са си решили че ще го направят и това си е, неприемат съвети.
Защо не спреш да посещаваш известно време този раздел :lol: можеби ще ти се отрази добре като не виждаш колко и какви хора прибягват до забранени медикаменти :?:
09.07.04
15:49
зимай от всички по много даже няма да има нужда да ядеш щото само като помиришеш анаполона съм чувал че почваш да растеш остава да направиш и няколко лицеви опори за до не се замазниш и ще станеш по-голем от батковците по телевизията :twisted:
09.07.04
17:04
mom4eta daite malko po seriozno[4e zemi da otide dasi kupi]
:P
Ей фитнес маняк :x Вьв форума питаш как да тренираш,значи не знаеш какво да правиш а искаш цикли да правиш :x Това от мен да го знаеш че не може всеки да взима каквото му попадне бе з дори да е посещавал зала.Извинявай че се ядосах все пак ти си си го решил,но пьрво виж та се осведоми за действието на тези неща и после се трови ако искаш
11.07.04
00:49
Интересно е че всички които питат за Химични цикли са с 1-2-3-4 мнения във Форума. Има такъв момент повечето от момчетата да питат само с образователна цел, която да е приложат вечер пред компанията за да се види кой кой е и колко много е в нещата.
Абе здраве и силна храна :D
11.07.04
11:17
Куатро, това за програми за стероидите не са много разпространени разговори на маса. Поне не и между хората, които не ги ползват...
По скоро си мисля, че е някое полу-дете, дето се притеснява как точно ще реагираме и може би дори си е регистрирал ник специално за случая.
Във всеки случай нищо не е писал за себе си и дори не е писал дали тренира....
Може да иска цикъл стероиди с лечебна цел
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
11.07.04
16:38
Абе хора човека просто поиска мнение за стероиден цикъл вместо да му помогнете да не се назоби с нещо и да се прецака Вие му четете морал! Сигурно е прочел постовете Ви за ползата и вредата, но ако е решил кое точно сте го спре? Вие можете да му помогнете да не обърка нещата!
11.07.04
19:39
[quote author=“head_hunter”]Абе хора човека просто поиска мнение за стероиден цикъл вместо да му помогнете да не се назоби с нещо и да се прецака Вие му четете морал! Сигурно е прочел постовете Ви за ползата и вредата, но ако е решил кое точно сте го спре? Вие можете да му помогнете да не обърка нещата!
Ха ! Във форума имало и народен трибун !
И аде кажи как да му помогнем ?
Аде, давай, предпиши му стероиден цикъл, какво толкоз. Нищо не е писал за себе си, но ти си явно специалист, помогни му да не се назоби гадно....
OFF:
Всяка тема за стероиди се превръща във безмислен спор! Да не мислите, че fitness_maniac ви е прочел мненията??!! Съмнявам се. Само се замислете, лично аз ако бях на неговото място щях тактично да пропусна всички мнения и да прочета САМО това на Quattro. Не защото той е примерно прав, но винаги говори по темата. Колкото и да ви е неприятно ИМА форум “забранени медикаменти” и докато съществува ще се питат въпроси. Предлагам на когото не му е приятно да чете темите тук да не влиза. Просто се примирете, че не можете да направите нищо за човек, решил да става ЯК за 2 месеца. Понякога трябва да ги оставите да пробват, да видят, да решат дали им харесва да живеят така. Quattro пък смятам е достатъчно отзивчив да отговори на всички. Така че не се стремете да отказвате когото и да било(няма да ви послушат просто) и гледайте себе си. Успехи на всички.
Fitness_maniac, за да ти отговори точно и ясно някой пиши лс.
12.07.04
10:58
Абе Мистър Мускул.
Извинявай, аз ли съм глупав, ама....
Каква е темата?
Какво има да и се обсъжда?
Единственото, което виждам че може да се обсъди в тази тема е евентуално желанието на момчето да взима стероиди. Ми той нищо друго не е написал.
По принцип говоря. Освен това да, темата е за това, че иска да зоби. А вие веднага го наричате олигофрен, нещастник дето нищо не разбира, дето иска да умре утре. Въобще казах какво мисля за този раздел от форума. Като не искате да помагате поне не пречете.
12.07.04
12:32
Ти май си приказваш колкото да се намираме на приказка.
Къде и кой го е наричал олигофрен, нещастник, глупак и т.н. ?
Към модераторите: Моля да заключите или изтриете темата. Според мен няма да стане смислена дискусия, то няма дори тема за дискусия, само се инспирира напрежение....
Аз ли си приказвам колкото да се намираме на приказка? Ха, кой го казва. Някой пита за стероиди и всички му се нахвърлят. И това ако не е СПАМ. Казвам ви, като не искате да пишете по темата по-добре не пишете. Примирете се, че не можете да откажете накое твърдо решило да се трови хлапе. И да, темата стана за боклука.
14.07.04
16:00
Абе D3BEP що киселееш бе пич недей така вредно е за храносмилането! Ако се смятах за специалист щях да му препоръчам програма, но не съм и нямам претенциите за такъв ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ! Недей да забравяш, че това място е създадено да помагаме до колкото можем на хората, а не като ни е кисело да си го изкарваме на някой!!! И като видиш, че нямаш какво да кажеш по темата недей да бръщолевиш глупости, а просто я подмини!!!
14.07.04
23:45
po spokoino we hora vie se ispotrepahte v toa forum,zna4i treniram otdavnma,znam mnogo raboti za vsi4ki ne6ta vklu4itelno i za steroidite,taka 4e az si znam kak da vzemam no iskam da go spodelq i da vidq mnenieto na drugi po opitni moje bi ot men,taka 4e i da mi kajete i da ne mi vse mi e taq az oak 6te go napravq,mnogo moi priqteli koito sa pravili i 6te mi kajat ne6ta koito ne znam,a i u nas imam pove4e ne6ta ot kolkoto v sredno golqma zala taka 4e moga da pravq vsi4ko,u nas trenirame spokoino pone nai malko 10 4oveka,taka 4e kajete mi da znam pove4e ne6ta pone ako ne drugo
15.07.04
13:51
Слушай, Фитнес маниак, аз на безсмислените коментари отгоре няма вече да отговарям ама дай теб да те питам:
На колко години си?
От колко години тренираш?
Колко килограма си?
Имаш ли заболявания от общ характер?
С какви медикаменти точно искаш да направиш цикъл?
Та аз за специалист не се имам, но е абсурдно да може някой да ти огтовори без да знае отговорите им, ако и да гледам, че има хора, на които им се иска.
Обща информация за стероидите има в секцията няколко теми по - нагоре - “Стероидите с прости думи за всички” и в главния сайт. Из секцията има и много полезни линкове. Точна информация никой не може да ти даде, без да го запознаеш със случая.
16.07.04
16:56
fitness_maniac… според мен си навличаш гнева на някой от форумците
понеже не си конкретизирал въпроса си. Все едно си питал утре ше вали ли или ше пече пак. Всички въпроси свързани със Стероидите са страшно сложни и не търпят елементарни въпроси. За да накараш някой от форума да си излее словописа е нужно да се потрудиш доста над ВЪПРОСА си. Аз лично съм отделил много лично време да напиша неща свързани със приема и употребата на химия и не безизвестния Бионабол, в много постове. И се явява някой с 1-2-3-4 мения и пита -Бионабола-кво ше кажете за него. Ами кво да КАЖА. Пак ли да се повтарям като ологофрен. Явно този пичяга не си е направил никак труда да прочете малко от предишните теми. Тва наистина дразни и е несериозно.
Казваш ,кажете нещо повече за стероидите. Аз лично 3 години съм събирал Инфо, преди да направя цикъл. По мое мнение всеки стероид различно влияе на всеки. Поне 5 цикала с различна химия трябва да направиш под супер квалитетен контрол от твоя страна.
Трябва да си водиш подробни записки на всеки тренировъчен ден, с това как се чустваш, кога ти е бил ПИКА на силата, как варират размерите, иследванията от лекарите, също как върви възтановяването и нещата след цикъла 3 месеца.
Абе скъпа и сложна работа е химията.
Бях писал на някой че почвам по схемата. Половин теле във фризера от октомври до април. И един лек цикъл с Ретаболил и Винстрол на талетки . След цикъла здраво Трибестан и Хром Пиколинат за да стопя всичко мазно и гадно, и айде здраво в JAZZA :D
17.07.04
00:50
tozi pi4 za koito govori-Quattro za bionabola sam AZ naistena taka ne 4eta starite vaprosi koito gi ima ve4e i zadavam sa6tiq vapros naistena e tapo SSSOOORRRRYYYYY na ALL
21.07.04
13:52
zna4i treniram ot okolo 1 godina,a az sam na 18,okolo 85-6 gk sam i nqmam nikakvi zabolqvaniq,a za medikamentite ne sam sigoren kolebaq se mejdo nqkolko no sas sigornost 6te sa injekcionni za6toto sa po malko toksi4ni kam 4erniq drob no ne iskam da kazvam sa markite koito sam si nabelqzal iskam da znam va6eto mnenie,kakav steroid e po dobar?da ne e mnogo tocsi4en i ima po malko strani4ni efecti.
21.07.04
14:40
Защо не пробваш първо с натурални стимулатори?
30.08.04
21:39
Аз съм на 19 години.Точно преди няколко месеца вземах стероиди и да ти кажа направих голяма грешка. постигах много добри резултати и с трибестан или креатин.първо тренирай извлечи максимума от това което можеш да постигнеш по естествен път после ако все още мислиш че искаш да зобиш твой избор дори ще питам някои приятели и ще ти пратя схема по която да зобиш.В действителоност постигнах доста със стероидите няма какво да лъжа но можеше и без тях и така дори щеше да бъде по добре.Не се влияй много от чужди мнения.Помни че това са хормонални препарати и колкото и да казват че са безвредни вредят повярвай ми въпреки всички въстановяващи и протектори
.Първо помисли какви са рисковете 8)
31.08.04
09:10
дааам много си прав :) секи трее да си има собствено мнение и да не се влияе от другите.... :wink:
за стероидите....абе големи боклуци са 8) ама ...... :twisted:
01.09.04
14:57
The_aNsWeR
прав си бoклуци са но наистина правят чудеса.
a fitness_maniac
да ти кажа чесно че първите дни като боцнах сустанона+биaнабол имах чувството че са ме ритнали по топките но в крайна сметка силата ми нарасна средно с около 25 килограма на базовите упражнения.легaнка +25, клек+30,рамена+20,бицепс и трицепс+15.все пак тренирах силово не за маса и с добро въстановяване запазих доста от това.но и много пари пръснах за креатин, В-12+фолиева киселина,кленбутерол и нaи важното трибестан.направо можех да отворя аптека това което разполагах
сега имам проблем с акнето и се окосмих малко :? . всеки плаща своята цена!!!!
01.09.04
21:11
бате кфо искаш да каеш с тфа с акнето?смисал аз знам хора каде и без никаф зоб си го имат тоя проблем...от възраста (пубертет) знам ли?а за окосмяването ако ти е пораснала малко повече брада споко ама е шит ако имаш по гърба раменете ушите итн мене ако ше зимам стероиди от тфа ше ме е страх наи много да се окосмим на тези места 8)
DHT rulezzzzz :lol: :lol: :lol:
Кофти работа.. но като правите цикли поне избирайте такива с мин. странични ефекти.. че надали ще има принцеса която да целуне грозното чудовище (”Красавицата и звярът”).. :wink:
02.09.04
01:14
е не съм някакво космато чудовище но корема и гърдите ми стнаха доста “пухести” и косъмчетата по гърба ми леко потъмняха.при положение че преди окосмяването ми беше леко а сега сам мале звер :twisted: