27.01.17
22:22
Здравейте , бях много слаб ( хилав) 1,77см- 54кг , бях на режим за покачване 7 месеца , качих 17 кг до 64 кг (71 в момента) почти нямаше разлика в тялото ми ,но разбираемо качих не само мускулна маса - като имам коремче и големи бузки :D приема ми на калорий е около 2600 с 4-5 тренировки седмично , опитах се през последните 15 дни да намаля храната ,но изпитвам адското чувство за глад и не мога да променя яденето си.Моля за съвети , упражнения , някаква НВД , която да засища.
Темата беше редактирана от Is it okay ? на 27.01.17 22:24.
Хах и аз бях скелет на 52 кг ама за 6-7 месеца вече минавам 72 кг :D но с калории 3500-4000 (в момента :D) наистина омазних малко в корема и качих бузи(което лично за мен е по-добре,а не впити като риба :D) , но запазих пресата и като цяло приличен релеф. Та мисълта ми е, ако не е нещо наистина фрапиращо, може да продължиш bulk-a си. Един съвет за корема - прави тежки планчове и молитви и прави тяга и клек колкото можеш Без колан и после го слагай. Така коремните мускули стават доста плътни и де се вика личат под мазен слой. ( ще се виждат и при повече мазнинки :D) мой проблем се оказа дупарата :D бая порасна от тия Клекове и ядене. :)
Това твоето е стомашен глад, свикнал си да се тъпчеш и сега като ядеш по-малко се чувстваш гладен постоянно. Пробвай да добавяш мазнини към храненето, те засищат, като разбираш да се вписват в общия прием на калории. Слагай и повече заленчуци да ти пълнят корема.
28.01.17
14:33
Когато бях около 63 килограма имах някакъв релеф - виждаше се част от коремните мускули , но вече не.Колана ми се наложи да го отпусна с една дупка и почти ме стяга и на тази вече -с една дума ошишкавях малко повече от необходимото качване... Гледам сутрин да закусвам плодове , обяд - салата , вечеря - салата и риба/пържола или някакъв вид месо/ като се опитвам да е преди 19:30,но се чуствам много гладен. . Чипсове и други вредни храни не консумирам , но хляба няма как да откажа ...Започнах и да наблягам на кардиото ,но все още смятам ,че храната ми е прекалено много.
Мнението беше редактирано от Is it okay ? на 28.01.17 14:33.
02.03.17
22:42
Мина повече от месец , най-много стигнах 72кг,за момент дори се бях отказал ,но реших ,че няма как да оставя нещата така и ако не се огранича ще продължа да качвам.Намалих храната , увеличих капацитета на тренировките.снимкаВ момента съм 69-70кг.Доста мазнини натрупах ,но се надявам ,че ще успея отново да се върна в правилната посока!