18.02.06
20:05
Значи незнам дали точно тук е мястото за тази тема но все пак искам да попитам да ли е добре да взимам Протейн,Аминокисели(разклонена верига),L-карнитин и можеби Креатин аз съм на 16г. висок съм 185см. и тежа около 80кг. искам релеф защото маса мисля че имам.Ако комбинацията не е добра моля предложете нещо което да ми помогне.10x предварително.
18.02.06
20:38
Креатинът пък за какво ти е?
По-добре махни креатина и глутамина щом искаш да чистиш.Креатина е за сила и задържа вода
Креатин не бях сигурен дали да взимам просто така ми казаха...Аз съм още начинаещ в тази област..Но комбинацията e добра така ли?!На мястото на Креатина мога ли да взимам Celulit ?!!
А извинете за глупавият въпрос но на кое му се вика глутамин?!
извинявай аз съм се объркал прочел съм карнитина като глутамин в бързането.Глутамина е аминокиселина,която се комбинира най-често с креатина за по-добра усвояваност и резултати.Махни креатина и остави другите добавки.
19.02.06
19:34
аз пак сам чел че учени са правили изследвания че креатина топи мазнини и качва ММ,апак за задържаната вода не виждам какъв е проблема няма да ходи на състезание че да му пречи.
ridddick значи си остава Протейн,L-карнитин и Аминокиселини(разклонена верига) ако е така сега остава да ми кажете и една добра марка на прилични цени разбирасе.И последен въпрос към тази комбинация мога ли също да взимам Celulit на biogame ето и линк: http://biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=18
Аз съм се насочил за сега към biogame има хора който казват че те не струват други пък че не са лоши.Вие как мислите.Също така ще съм много благодарен ако кажете някоя добра марка...10x