Един тъп въпрос

06.02.06
10:20

може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 10:45.

FI

06.02.06
16:06

[quote author=“Lucifer_”]може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.

За сухожилията на корема питай лекар :roll:  :lol:

06.02.06
17:46

Могат да се късан мускулите , много ясно както и да се разтягат сухожилията.Всичко е възможно напр (незагрят мускул, прекалено голямо натоварване и др.) но пък на корема  :shock:  :shock:

07.02.06
09:27

[quote author=“Lucifer_”]може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.

Малко вероятно е да си направил това с корема, ако те е страх иди на лекар, но принципно е малко вероятно<

07.02.06
09:38

абе мен мн мн не ме е страх шот в къщи си имам лекар:) та баща ми там ме прегледа туй онуй и каза че ми няма нищо и просто да го оставя да попочине тоя корем и така и да му не обръщам мн внимание щот няма защо и така. то всщност аз не съм писал за какво точно става дума. значи от един клек с неправилно ставане колане ме прещипа и нз ко ми стана ма не е само това шот от тогава тва са три дена . бе тъпо е няма никаква подутина като при хернията абе нищо няма ма пр(щот аз съм и малко болен-грипче)когато се закашлям и понякога осещам мускулът да се движи. бе тъпа работа ше си постоя още малко и ако и до питък съм така отивам м болницата:)

17.02.06
01:29

аз съм чувал,че скъсан мускул на корема не може да се възстанови по никакъв начин

18.02.06
17:48

може и да не може да се възстановява ма аз вече сям ОК. две седмици почивка оправиха проблема и сега съм си супер. явно не е било нещо мн сериозно

18.02.06
23:02

Радвам се за теб, дано е било нещо малко.Обаче внимавай за в бъдеще и с други части на тялото

18.02.06
23:40

мда и аз стигнах до извода че няма да ставам рони колман и ше се пазя ..... махам клековете и тягата....хората са измислили лег преса пък за гръб има мн опражнения така че ....... по-здрави

RO

20.02.06
21:08

ами за скъсан мускул........
един фр имаше скъсан муслул.......
абе гадна работа.....ограничени движения
спря тренировките
а некои във форумите се ебаваха с нехо да носи наколенките на доктор ливаин

22.02.06
10:39

абе добре съм си с движенията :) но сигурно е кофти и предполагам че трудно зараства но питах др-ите и те казаха че се пак зараства

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1