06.02.06
10:20
може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 19.04.11 10:45.
06.02.06
16:06
[quote author=“Lucifer_”]може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.
За сухожилията на корема питай лекар :roll: :lol:
Могат да се късан мускулите , много ясно както и да се разтягат сухожилията.Всичко е възможно напр (незагрят мускул, прекалено голямо натоварване и др.) но пък на корема :shock: :shock:
[quote author=“Lucifer_”]може ли принципно да се разтегнап повече , да се скъсат или нещо подобно, мускули или сухужилия на корема. ако може от какво а ако някой е имал такъв проблем да ми каже.
Малко вероятно е да си направил това с корема, ако те е страх иди на лекар, но принципно е малко вероятно<
абе мен мн мн не ме е страх шот в къщи си имам лекар:) та баща ми там ме прегледа туй онуй и каза че ми няма нищо и просто да го оставя да попочине тоя корем и така и да му не обръщам мн внимание щот няма защо и така. то всщност аз не съм писал за какво точно става дума. значи от един клек с неправилно ставане колане ме прещипа и нз ко ми стана ма не е само това шот от тогава тва са три дена . бе тъпо е няма никаква подутина като при хернията абе нищо няма ма пр(щот аз съм и малко болен-грипче)когато се закашлям и понякога осещам мускулът да се движи. бе тъпа работа ше си постоя още малко и ако и до питък съм така отивам м болницата:)
17.02.06
01:29
аз съм чувал,че скъсан мускул на корема не може да се възстанови по никакъв начин
може и да не може да се възстановява ма аз вече сям ОК. две седмици почивка оправиха проблема и сега съм си супер. явно не е било нещо мн сериозно
Радвам се за теб, дано е било нещо малко.Обаче внимавай за в бъдеще и с други части на тялото
мда и аз стигнах до извода че няма да ставам рони колман и ше се пазя ..... махам клековете и тягата....хората са измислили лег преса пък за гръб има мн опражнения така че ....... по-здрави
20.02.06
21:08
ами за скъсан мускул........
един фр имаше скъсан муслул.......
абе гадна работа.....ограничени движения
спря тренировките
а некои във форумите се ебаваха с нехо да носи наколенките на доктор ливаин