18.02.06
20:13
Здр.от около 5 месеца ходя на фитнес.165см-51кг.Взимах Супер Масс Ген но ме избиха пъпките от него.Сигурен съм на 100%.Сега си взех Pro Gold 90 и ви питам добре ли е той,качество и по колко да го пия,по колко пъти на седмица(аз ходя 3пъти на фитнес в седмицата) че не мога да се оринтирам по опаковката.Благодаря пред..
18.02.06
20:36
два пъти преди и след трен. в нетренировачен ден между някое от яденетата и преди лягане!!!
19.02.06
11:25
Аз не ти препоръчвам след тренировка да го пиеш про голда,няма смисъл тои е бавен протеин,а на теб след трен ти трябват бързи.По добре след тренировка изяж 5-6-7 белтъка от яица,по добре ще е.Преди тренировка и преди лягане става.
Взимах Супер Масс Ген но ме избиха пъпките от него.Сигурен съм на 100%.
Я по подробно тука,от къде си толкова сигурен? Интересно ми е щот ся свърших креатина,мисля в почивката да си зема некой гейнер
Ами пиех го около 2 месеца два пъти на ден(всеки)и след около месец ме избиха докато го пие казвам.Дотогав аз съм нямал такова акне ии много държа на лицето ми.Много го поддържам.Тва е
19.02.06
19:50
При мен се поличи саащия ефект само дето аз тогава ползвах ПРО ГОЛД.Е положението не беше чак толкоз лошо ама като спрях да го пия про голда и ми минаха папките
Аз Про Голд си пия спокойно,нищо ми няма,само дет ся ме отказахте да си земам гейнера на Нутрим,ще трябва да се поровя за някой който не е български
20.02.06
11:31
[quote author=“kaliksto”]Аз Про Голд си пия спокойно,нищо ми няма,само дет ся ме отказахте да си земам гейнера на Нутрим,ще трябва да се поровя за някой който не е български
Мен много хора ме саветеат за Супер Масс 3000 на Универсал бил мн добар 30 лв. е 1,5 кг ама не сам го пробвал само ти го казвам като вариант... 8)