supermass 2100

17.02.06
22:37

Здравейте на всички искам да ви попитам дали е правилно да взимам SUPERMASS 2100 само в дните когато тренирам или трябва всеки ден ?Стаж 9 мес 184/90.Тренирам 4 пъти в седмицата.

всеки ден се взима в трен. ден след тренировка в нетрен. ден сутрин на закуска тъи като тогава поне аз немога да поглъщам голямо количество храна то и при повечето хора е така и за това използвам сутринта ставам 8.00 праскам геинера после заспивам ставам 10.00 и си права тогава едно хубаво ядене.

19.02.06
19:59

И аз така си правя само дето не спя след като сам го пил сутрин в нетренирочачен ден.Само ми кажете по колко пиете???

зависи с какъв състав е геинера от това се определя по колко да се пие тоя каде го пия на Ultimate е 1 доза 55г протеин 160г въглехидрати за това го зимам само веднъж на ден

20.02.06
20:12

ми супермас 2100 е гейнерчето

20.02.06
22:19

Взимам supermass 2100. 30мин преди и 30 мин.следтренировка но вече 2пъти ми се налага да вечерям веднага след 2рия прием да питам има ли проблем???

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1