trenirovka seki den po edin muskol za relef ?

Темата е заключена.

17.07.04
15:31

moje li da treniram seki den razli4en muskol(po edin muskol na den) za relef s mnogo povtoreniq
naprimer
ponedelnik gurdi .lejanka 5 x 15 ,lak. lej 5x 15 ,dumbeli 5 x 15 ,lak lej, dumbeli 5 x 15

vtornik bicept pak nqkolko na4ina
srqda ramo
4evrutuk grub
..... i taka na takuka biva li taka ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 14.04.11 11:52.

17.07.04
15:39

Бе то че може може ама не знам това разкарване секи ден до залата много бързо ще ти дотегне.Поне така мисля :?

17.07.04
15:43

ami az 6to sum go izmislil dva dena unas 6ot imam lejanka i dumbeli i dva dena v zalata 6ot nqmam nqkoi uredi i taka mi idva po dobre :lol:

17.07.04
15:46

Я си земи един прав лост и тежести и няма да ти трябва залата.Ще можеш си правиш гърди рамо бицепс трицепс гръб абе въобще всичко и ще можеш да съчетаваш различни упражнения да видиш как ти действат.Лост 50тина лева(непрофесионален) а ти тия 50 лв ще ги изхарчиш за 2 месеца за фитнеса който горе долу не ти трябва много щом имш вече лежанка с дъмбели :wink:

17.07.04
21:44

Да се тренира всеки ден 1 мускулна група е окей.
Ама какво значи за релеф?
Разтърси се из форума, защото няма смисъл да се повтарят нещата по 100 пъти. Релеф не се прави с много повторения, това е грешно.
Релеф се прави първо с добра диета и второ с аеробни упражнения.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1