Дневникът на Цвети :)

Темата е заключена.
Цветелина Петрова

13.02.17
08:10

Здравейте, казвам се Цветелина ( на 21г. ,168см.),  миналата година по-същото време бях 53кг и си тренирах активно , след това от май месец започнах работа с дневни и нощни смени и рязко понижих теглото си на 44кг , в последствие заострих анемията си и липата на много витамини в организма си, ставах все по-изтощена. От октомври 2016 започнах да се “взимам в ръце” и да се захранвам повечко и постепенно , и така януари месец тази година стабилизирах що годе на 47-48кг. Искам да кача още ,но под формата на мускулна маса, без излишни мазнини. Никога не съм имала проблеми със спазването на хранителни режими. Ще се радвам споделяйки всеки ден своята дейност , да получавам вашето опитно мнение относно това дали се приближавам към целта си. И така , накратко до момента, започнах фитнес от 30.01.2017г. ,  в продължение на една седмица през ден тренирах общо за всички мускулни групи в продължение на около 1ч. 20мин , като за финал винаги включвах  още 20мин. кардио (пътека). След това си разделих тренировките по следния начин: 1ви ден-долна част, 2ри ден-почивка,3ти ден-горна част, 4ти-ден почивка, 5-ти ден кардио, 6ти и 7ми ден почивка.

За да опиша храната през тренировъчен ден ще използвам за пример вчерашния ден 12.02 ( ден за горна част ). 
Закуска: една препечена филия с 60гр печено пилешко филе, 50гр обезмаслена извара и 1/2 авокадо, 2 варени яйца ( само с жълтък от 1) , 20гр. шоколад и 20гр. сурови лешници; След 1 час изпих и 1 доза соев протеин изолат разтворен с вода (ще кача снимка на съдържанието,не съм сигурна дали е подходящ за моите цели, пия го 1 час преди тренировка) 

Тренировка за горна част  ( 1 час , и кардио 30 мин.)

Обяд: 15мин. след тренировка 35гр, сурови ядки микс (кашу и бадем) и след около 40мин. порция печено пилешко бутче с ориз.

Вечеря: протеинов шейк, млечно яйчен (ще добавя и негова снимка)

Всяка сутрин пия кафето си чисто, без мляко и захар, след закуска. На ден пия около 2,5л. вода. Също така приемам сутрин след закуска по 1 таблетка на ден магнезий.

Днес 13.02. , според графика ми е ден за почивка.
Закуска:
Подобна на вчерашната: 1 препечена филийка с 60 гр. печено пилешко филе, 50гр. обезмаслена извара, 1 варено яйце (цяло), 1/2 авокадо, 20гр. шоколад и 20гр. сурови бадеми; 1 доза соев протеин изолат с вода. Това е засега :)

Темата беше редактирана от Цветелина Петрова на 13.02.17 08:17.

13.02.17
09:07

Това нещо мисля, че го продават в DM . Какво те накара да предпочетеш соев протеин?
П.П. Честит дневник

13.02.17
09:43

Здравей, Цвети! Теглтоо ти е нездравословно ниско, подходящото за твоя ръст започва от 52 -53кг нагоре. Описвай си тренировките. Три тренировки на седмица (само кратки 2 силови) са крайно недостатъчни. Бих ти препоръчвала да включиш поне още една силова тренировка за цялото тяло вместо кардиото в петък или още 2 за горна и долна част, разпределени в почините дни.
Тези шейкове са от Лидл- аз също си взех, но са крайно неизгодни и неподходящи имат 14 гр, захар на 100, което си е ненужно отвсякъде.
Храната ти трябва да е водеща- повече месо, яйца, риба, пълнозърнести продукти, плодове, зеленчуци и растителни мазнини, а не прахове и шейкове- тях дори напълно може да ги забравиш.
Какъв магнезии вземаш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1