Азотен бустър след цикъл?

Темата е заключена.

19.02.06
22:45

Дали един азотен бустър + креатин ще ми помогне да запазя повече мускулна маса след цикъл с винстрол?

19.02.06
23:32

[quote author=“bbd”]Дали един азотен бустър + креатин ще ми помогне да запазя повече мускулна маса след цикъл с винстрол?

азотния бустър е много хубаво нещо, BSN имат подобна комбинация едното е азотен бустер, второто е креатин, третото не успях да разбера какво е, но в някои чужди форуми пишат че било страшно нещо! Това е листа с продуктите, долу е масс стака, където ще видиш третия продукт и виж с какво можеш да го замениш и него и ще стане супер!
http://www.bodybuilding.com/store/bsn/bio.htm

SE

20.02.06
00:44

[quote author=“bbd”]Дали един азотен бустър + креатин ще ми помогне да запазя повече мускулна маса след цикъл с винстрол?

ми то и без това повечето маса ще си я запазиш  :wink:

20.02.06
11:05

след цикъл с винстрол няма особена загуба на мускулна маса, можеш да си спестиш парите за booster-а. Наблегни на високия белтъчен прием и не много интензивните тренировки за начало

20.02.06
13:36

Както казаха SGK и SeLeCt след цикъл с Winstrol няма голяма загуба на мускулна маса, тъй като не е задържал вода в клетките и съответно няма да го има този спад, който се наблюдава при други стероиди, задържащи вода в организма (Бионабол, Дека, Анадрол, Тестостерон и др.). Съответно и растежа е бил по-малък обаче, нали?
То и затова не се взема за растеж, а за запазване на вече достигнатата мускулна маса по време на диета за орелефяване.

Креатин (+ декстроза) и белтъчини (поне 2 г/кг тегло) са идеалният вариант не само да запазиш постигнатото, но и да продължиш да растеш!
Направи го и ще ме споменаваш с добро! :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1