16.02.17
05:23
От 6 месеца имам този проблем бързо се оправям хормона ми е нормален ф-те 4 само теесхато все още ми прави проблеми ще разбера на изследвания другия месец.. Въпроса ми е мога ли да тренирам дори с лека тежест тъй като ендокринолога който ме лекува ми вика,че не знае. От време на време дигам кръвно 135/85 променя се доста бързо при мен което според лекаря ми било добре. Чакам сериозни мнения по-темата. Тъпо е да имаш сила,но да не можеш да тренираш това си е наказание. Извинявам се за правописните грешки от телефона съм.
Темата беше редактирана от James 25 на 16.02.17 17:30.
16.02.17
17:43
Разбира се, че можеш да тренираш.
казано от James Hinks на 16.02.17, 17:43:
Разбира се, че можеш да тренираш.
Значи това няма да вложи положението все пак съм чувал,че човек когато има такова заболяване трябва да се пази известно време. При мен нещата са следните: 1-2 седмици съм добре после един ден дигам кръвно което се променя доста бързо примерно от 140/80 на 117/82 пулс някой път дигам до 120-130 и малко по-късно се оправям. За да смъкна кръвното пия мляко с канела което помага. Отделно пия “л-тироксин” може и да е от него. Страничните ефекти на това лекарство са сърцебиене,кръвно високо. Ще помисля относно тренировките пък и смятам вкъщи да тренирам имам наличните уреди.Няма да е зле да чуя още някое мнение.