Боята за състезание...

19.02.06
14:09

Знам че боята може както да ти даде по добър вид по време на състезание така и да те закопае. Една приятелка (точно така жена) ме помоли да питам от къде си купувате боя и ква е разликата, цената ква е.... общо взето всичко за боята. Защото аз лично не знам почти нищо виждал съм 2-3 пъти само и то намазана. А различна ли е боята за културисти от тена на състезателите по спортни танци ??!??

19.02.06
22:18

Малцина се състезават трябва тях да попиташ напр. Чукундур може да знае има и др.

19.02.06
22:59

Принципно колкото по-тъмна е боята, токова по-добре. Но не винаги е така. Зависи от типа и цвета на кожата и силата на свелината. Има хора които си носят по няколко вида бой и в зависимост от светлината решават коя да ползват, но повечето хора не могат да си го позволят. Моята боя за последното състезание струваше 60лв. и принципно стига за едно намазване, но на мен щеше да ми стигне за два пъти. Митко Димитров изхарчи две кутийки от същата, за квалификацията. Другото нещо което също е необходимо е крем за блясък или нещо от сорта. Преди две години казаха, че го били забранили, но гледам, че повечето хора си го използват. Виждал съм как този крем тотално променя на сцената. Не знам как се казва и колко струва, защото не съм ползвал. Боята също е дефицитна, Венелин Великов ми намери моята, която беше номер 2, т.е. само номер 1 беше по-тъмна. Марката беше DREAM TAN или нещо от сорта, даже не се пише така, но не си спомням как беше.

19.02.06
23:26

http://www.profitnessgear.com/store/Tanning_Products___Pro_Tan?Args=&page_number=1 -  а за това какво мислите, чувал съм, че Про тан са най-добрите, пък и цената е по-скромна, но все пак! Виж сега доколко стига, това е отделен въпрос! Представям си Куинси Тейлър ако трябва целия да се намаже  :shock:  :shock:  :shock:

20.02.06
09:44

Само да допълня,че някои треньори сами правят боята за състезателите си.Незнам каква е рецептата с точност,но използват маслени бои за рисуване и крем :)Ако имаш познат ,който има състезатели най-добре него да питаш да те светне за тънкостите ;)
За професионалните бои също съм чувала,че са много специфични-тоест всяка фирма има точен начин на нанасяне,на дозиране и е необходим опит ,за да не се получи обратен ефект  :!:

Ако мацката просто иска да има плътен ден за кратко да използва автобронзант на някои реномирана козметична фирма.Аз съм доволна от този на Chanel ,тена става плътен (нямаш вид на петниста хиена ) и след това се отмива равномерно :)

20.02.06
10:37

Предния път Венци прави боята, която беше изпробвана преди това, но на състезанието беше пълно бедствие. За мен нямаше значение, но имаше състезатели като Наско, които боята ги провали. За това при положение, че човек е хвърли толкова средства и усилия, по-добре да ползва професинални кремове и бои.

20.02.06
14:08

Ами мацката всъщност е една колежка, която иска да се пробва на републиканското за пръв път. И понеже темата с боята е пълна мъгла за нея и за мен, искаше да види как седят нещата в България. Дъщеря и е в Англия, видяло се е че от там ще и пращат! Мерси всички за отговорите.

И малко офф——> YODA тоя саит е “отвратителен”  :lol: 325 хапчета Genesis Amino Acid 1900 са  $5.95   :shock:

20.02.06
14:28

[quote author=“x_3_mar”]Ами мацката всъщност е една колежка, която иска да се пробва на републиканското за пръв път. И понеже темата с боята е пълна мъгла за нея и за мен, искаше да види как седят нещата в България. Дъщеря и е в Англия, видяло се е че от там ще и пращат! Мерси всички за отговорите.

И малко офф——> YODA тоя саит е “отвратителен”  :lol: 325 хапчета Genesis Amino Acid 1900 са  $5.95   :shock:

бе само да видиш модела на боята бре

20.02.06
14:55

[quote author=“x_3_mar”]Ами мацката всъщност е една колежка, която иска да се пробва на републиканското за пръв път. И понеже темата с боята е пълна мъгла за нея и за мен, искаше да види как седят нещата в България. Дъщеря и е в Англия, видяло се е че от там ще и пращат! Мерси всички за отговорите.

Супер !Предай и поздрави на мацката !:)

20.02.06
15:20

Нещо са объркали защото цената за 150 т. е 11,50$ :roll: .
Явно 325т. са 11,50$ което пак е невероятно :shock:  :roll: ?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1