Нерви !!!

Темата е заключена.
SE

21.02.06
18:55

скоро се записах на таекуондо и искам да ви потитам да ми припоръчате нещо за повече агресия плс моля ви се

21.02.06
19:08

Братле , какъв е тоя въпрос ??? :shock:

И аз това се чудя. Да ви имам проблемите, аз от нерви и от липса на време се чудя къде да се дяна вие ..

Да вземаш хапчета за “агресия”, която сама по себе си е вредна е малко дебилно .. сори, нищо лично.

SE

21.02.06
19:44

проблема е такъв че трудно се нервирам (откачам),затова ви питам нещо за повече агресия за да мога да ги чупя по лесно

Търси енергия, а не нерви  :idea:

SE

21.02.06
19:53

добре човече щом питам за нерви значи нерви търся,просто искам да удрям със злоба

21.02.06
20:36

пич , напрао ме заби  :shock:  питай в някоя аптека може да имат нещо за , а не против нерви... :roll:

21.02.06
22:06

Изчаках да видя дали няма да се самоусетиш сам че въпроса е неуместен и смешен, ще те заместя

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1